Widok

AJAJ

Widzę że wyrósł ci ptaszek. Gratulacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogłabym...

Zrobić sobie odlew gipsowy, w całości. A następnie używając go jako matrycy, sporządzić kopię siebie na bazie galaretki truskawkowej. Jeszcze trochę bitej śmietany tu i ówdzie i deser dla całej rodziny jak znalazł.

Mogłabym...

Zrobić sobie odlew gipsowy, w całości. A następnie używając go jako matrycy, sporządzić kopię siebie na bazie galaretki truskawkowej. Jeszcze trochę bitej śmietany tu i ówdzie i deser dla całej rodziny jak znalazł.

wicemarszałek

Od stycznia chce podnieść cenę biletów jednorazowych z 1.40 na 2.00zł to jest z jego strony bardzo uczciwe chwalic go za to w tym momencie idę do sklepu i mam bochenek chleba..Który będzie kosztował przejechanie dwóch przystanków bus|tramwaj. Apierdzieć w stołek potrafi

ODLEWY GIPSOWE

Zacznij zarabiać na odlewach gipsowych! Zrób żonie w ciaży, odcisk jej brzucha! Zastosuj ciekawe formy gipsowe, i wykorzystaj sprawdzone sposoby na ich wykonywanie. Odwiedz te strone, a zrobienie odlewu twarzy, nie bedzie dla Ciebie problemem. Przekonaj się!

Hamburg

to miasto jest, dla mnie, obdarzone sentymentem.
Dalekim, mglistym i pewno już nie prawdziwym.
Spytałem spontanicznie.

A ja mam za to fotkę z zatoki Flensburga (tak się to pewno nie nazywa) (wyk. 19.10 2006)
Dwie trąby powietrzne-małe.
;)
PS idę dalej składać piłę spalinową. (to nie żart)

pogoda ktora wspomnialem

http://www.hamburg1.de/hh1/nachrichten_article.html?nachrichten/2007/11/08/847500000

GRY EROTYCZNE on-line

GRY EROTYCZNE on-line www.sexgierki.gourl.org

Gry ON-LINE. Wejdż i zagraj www.game.gourl.org

Gry ON-LINE. Wejdż i zagraj www.game.gourl.org

skandal w atrium

Drodzy koledzy i koleżanki

Poniżej została opisana historia, która przydarzyła się mojej koleżance i jej koledze w gdańskim klubie „Atrium” z soboty na niedzielę (13-14.10.07r) , jak tylko o tym usłyszałam postanowiłam, że zrobię wszystko aby tę sprawę nagłośnić. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.

W zeszły weekend doszło do brutalnego pobicia mojej koleżanki i jej kolegi w gdańskim klubie "Atrium". Kobiecie zostały powybijane zęby, to były na tyle silne ciosy, że zęby zostały wybite łącznie z korzeniami- chirurg dentysta, który ją zszywał był zbulwersowany, powiedział, że jeszcze nigdy nie wiedział czegoś takiego! Została potwornie skopana, miała poobijane nerki, ochroniarze powykręcali jej palce. Z premedytacją bili nią głową o szybę. Z ust ochroniarzy padły słowa: "nie bij nią tak mocno, bo szybę zbijesz", dodatkowo dziewczyna jednego z ochroniarzy z zapałem krzyczała słowa typu: „Daj mi ją uderzyć, chce ją zabić, chce zabić tą sukę!”. Grozili, że jak wezwie policje nie wyjdzie z klubu żywa. Mężczyzna doznał wstrząśnienia mózgu, krwiaka oraz miał złamany nos. Co najgorsze, że w klubie zrobiło się kółeczko ludzi i nikt nie pomógł!, koleżanka padając na stół, przy którym siedziała kobieta co kurtki wydaje, powiedziała do tej pani: „Pani widzi co się tu zieje, Pani będzie tego światkiem”- w odpowiedzi usłyszała „ja nic nie widzę, żadnym świadkiem nie jestem”. Jeszcze gorsze jest to, że dziewczyna oberwała tylko za to że powiedziała do jednego z bramkarzy aby przestał już bić jej kolegę- tylko za to została pobita!
Sprawa trafiła na policję. W tym klubie zdarza się to nie pierwszy raz. Policja odnotowała już kilkanaście takich spraw a w klubie ciągle pracują ci sami ochroniarze! Właściciel lokalu powinien też się zainteresować co się dzieje w jego klubie i jak ochroniarze się zachowują – niestety widocznie jest zadowolony z tego, że ochrona robi sobie z klientów worki treningowe. Jakim prawem ochrona może tak traktować ludzi. Jest po to żeby chronić a nie bić!!!

Jeszcze raz proszę o pomoc, powysyłajcie to swoim znajomym aby już żaden normalny człowiek nie przekroczył progu tego klubu. Takie miejsca jak „Atrium” w ogóle nie powinny istnieć….

Z pozdrowieniami

Emila K.

Zobacz, co inni robią na Twoim komputerze

Zobacz, co inni robią na Twoim komputerze www.pcszpieg.latwy.pl

Pala o ktorej mowilem

I pytanie, Czy Bog siedzi ze mna nawet na klozecie ?
Albo raczej o pytanie chodzi jak se z tym poradzic.

50+

szukam od kilku dni jakiejkolwiek informacji o aktywnych 50+ w trójmieście. NIC nie znalazłam.Nie wierzę że siedzicie w domu, plotkujecie z sąsiadkami.Gdzie sa aktywni ludzie którzy przeszli na wcześniejszą emeryturę , w ciągu dnia chodzą na spacery, albo zwiedzają swoje miasto, i chcą wypić mała kawę w knajpce

szybkie odchudzanie:))))))))))))

http://s10.bitefight.onet.pl/c.php?uid=96428

hm

...err on the customer side.
sorry nie chce mi sie tlumaczyc na polski a wiem ze kumasz.

hau

hau mialo byc ale pewno aby nie bylo nieporozumienia jezykowego wyszlo inaczej

tez mrugam

i merdam ogonkiem za soba.

Wolę mrugnąć

podnieść głowę, ogon i udać się w tylko sobie znanym kierunku.

formalnie nie

...
Ale ja nie mam Ci nic do wybaczenia.
Kwita.
Usmiech i uscisk dloni, czy lapek ;)

I ja kredytu winien

nie jestem

Kupilem se

za to ksiazke i przy niej lepiej zasnalem. potem mnie zamdlilo troche jednak. za duzo plakali w tej ksiazce.
Nic im nie wisze.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry