Widok
AKT CHRZTU i poradnictwo
Czy ktoś może się orientuje czy Akt Chrztu trzeba odebrać osobiście?Parafia w której miałam chrzest rzadko przyjmuje po południu a dni przyjęć mi nie pasują (taka praca) czy w związku z tym mógłby odebrać ten AKT ktoś inny...np. mój przyszły mąż albo mama?
A drugie moje pytanie dotyczy (wiem że poruszanego już) tematu PORADNICTWA RODZINNEGO. Nauki mam już zasobą, ale została poradnia... czy ktoś ma może namiary gdzie wystarczy jedno spotkanie...w Gdyni. Będę bardzo wdzięczna za odp.
pozdrawiam :)
A drugie moje pytanie dotyczy (wiem że poruszanego już) tematu PORADNICTWA RODZINNEGO. Nauki mam już zasobą, ale została poradnia... czy ktoś ma może namiary gdzie wystarczy jedno spotkanie...w Gdyni. Będę bardzo wdzięczna za odp.
pozdrawiam :)
Ivet, ja prośbę do parafii wysłałam pocztą - priorytetem i załączyłam im kopertę zwrotną ze znaczkiem, żeby wysłali mi świadectwo chrztu. Ja bezsensu wystąpiłam dodatkowo o akt bierzmowania, choć miałam w innej parafii niż chrzest, gdyż w akcie chrztu była adnotacja o bierzmowaniu.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja tez poroszę o namiar- bo jestem z dabrowy!tylko nie jestem jeszcze w tej parafii!a czy macie dobre namiary na nauki-bo ponoć w orłowie jest nie zle ,ale miz alezy na czasie-najlepiej w gdyni-moze w okolicy sie da?bedze wdzięczna za info!:)pozdrawiam:)Rina napisał(a):
> Ivet, poradnictwo możesz załatwić poprzez jedno spotkanie (jak
> poprosisz) w Kościele w Gdyni Dąbrowie, ul. Nagietkowa. Namiar
> na panią dam ci we wtorek.
>
>
> Ivet, poradnictwo możesz załatwić poprzez jedno spotkanie (jak
> poprosisz) w Kościele w Gdyni Dąbrowie, ul. Nagietkowa. Namiar
> na panią dam ci we wtorek.
>
>