Widok
No ja już pisałam na ten temat w wątku ZESPÓŁ CZY DJ ? , zespół jest naprawdę świetny, byłam osobiście na imprezie karnawałowej na której grali w Elblągu w Oazie, polecam gorąco, ja ich nie będę miała bo mają zajęty termin, nawet chciałam przesunąć termin wesela ale też był problem bo mają pozajmowany prawie cały rok, a kiedy ty bierzesz ślub Thomas ?
jasne ze sa super nawet w inern.a co do piatku to za bardzo sie tym nie przejmuje,jesli ktos bedzie chcial przyjechac to napewno jeden dzien zalatwi sobie wolny.tymbardziej ze dam znac wszystkim pare mcy wczesnie.pomysl i pogadaj z rodzinka bo to naprawde sie oplaca a i ALLABAMA moze miec dla Ciebie termin:)
Muszę skontaktować się e:mailem z narzeczonym, ciekawe co powie :)))) ale jest to wyjątkowy dzień i trzeba zrobić wszystko, żeby mieć najlepszy zespół, salę no i inne rzeczy, prawda :))))), no i trochę zaoszczędzimy hi hi hi, rozmawiałam z mamą, powiedziała że chyba to będzie dobry pomysł, dzięki ci chyba mnie przekonałaś buźka :)
do nwszystkich ktorzy gdybaja o ALLABAMIE!wlasnie wrocilam od nich i nawet mi sie nie sni szukac kogos innego!!!!!sa rewelacyjni,facet spiewa tak Elvisa ze szok.naprawde sa sauper a osoba ktorym sie nie podoba powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
w pisatek mamy super rabat i coraz bardziej sie ciesze ze ten slub robimy wlasnie w piatek
w pisatek mamy super rabat i coraz bardziej sie ciesze ze ten slub robimy wlasnie w piatek