Widok

AMH - gdzie zrobię to badanie

Witam, chciałabym zrobić badanie AMH, ale nie wiem gdzie mogę? Znacie jakieś miejsce w trójmieście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Invikcie
Również w Gamecie ale w Invicie jest tańsze
Ocene rezerwy jajnikowej jednak zrobilabym w invicta, bo gameta dopiero sie rozwija i podobno nawet na laboratorium przepisuja do invicty
Ja rowniez proponowalabym zrobic badanie AMH w invikcie, ale wlasciwie dlaczego chcesz zrobic akurat to badanie? Czy twoj gin polecil Ci je, czy sama wyczytalas w necie, ze jest przydatne? Ja bym proponowala najepierw skonsultowac sie w tej kwestii z lekarzem specjalista, no chyba, ze juz jestes po takich rozmowach :)
Też się z tym spotkałam i w ten sposób trafiłam do Invicty. Wolę korzystać z kliniki, która ma własne laboratorium. Poza tym bardzo podobało mi się, że w Inviccie otrzymałam wyczerpujące informacje o tym badaniu i odpowiedzieli na wszystkie moje pytania.

Inne tematy z forum Kobieta

Jaki balsam do ciała polecicie (88 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Jakie perfumy na co dzień? (5 odpowiedzi)

Jakich perfum używacie na co dzień? Pytam, ponieważ szukam czegoś oryginalnego - najlepiej...

Czy suplementacja kolagenu ma sens przy trądziku różowatym? (4 odpowiedzi)

Cześć, czy ktoś z Was próbował suplementacji kolagenem przy trądziku różowatym? Dużo teraz o tym...

do góry