Widok

ANNA Pruszcz Gdański- pytanie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie :)
Czytałam tu same dobre opinie na temat Salony ANNA w Pruszczu, ale i tak mam parę pytań: czy po uszyciu sukni suknia jest moja, czy po weselu oddaję ją do salony?? jak długo trwa realizacja??? czy uszyje mi wszystko co będę chciała??? Jak wygląda współpraca ??????? Jakie są materiały??????? czy JESTEŚCIE ZADOWOLONE???? PROSZĘ O JAK NAJWIĘCEJ OPINII. Z góry Wam dziękuję :)

image

NASZ DZIEŃ : 8 WRZESIEŃ 2007 !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gosia25 napisał(a):

> Suknie w first lady są drogie, droższe niż w innych salonach.
> Tak samo jest z dodatkami.Poza tym, nic specjalnego

Wypozyczynie połowę wartości sukni ,a suknie kosztują ok.2400,oddajesz 2 dni po ślubie,za wypożyczenie 1400 to chyba dużo jak dlamnie bo szycie we wrzeszczu 1500,a macie może stronką salonu ANNA?
image
Suknie w first lady są drogie, droższe niż w innych salonach. Tak samo jest z dodatkami.Poza tym, nic specjalnego
ładne ładne te suknie w first lady - i Pani tez bardzo miła. byłam w sobotę z mamą - generalnie OK po pierwszej wizycie
Warto, jest fajny salon "First Lady" - obok poczty. Ja kupowałam tam biżuterię, ale lukałam na suknie bo były bardzo ładne...

image
image
ja mam pytanie, czy w Pruszczu jest jakiś wybór sukien slubnych, warto się tam wybrać w ogóle, bo chciałam pojechać, poprzymierzać, ale zastanawiam sie czy warto ?

j.w.

image

ponawiam pytanie

image

dziękuję :)

image

Misiunia, napisz do Jusi:

jkaminska777@wp.pl

ona tam szyje i odpowie na Twoje pytania od A do Z :)

do góry