Widok
AOS Cyranka w Czernicy
Czy ktos zna ten osrodek i regularnie tam jezdzi? Ja jestem stalym bywalcem od ponad 20 lat ale od 4 sa tam meega problemy z rezerwacja miejsc jesli chodzi o pobyty na mniej niz 7 dni. W ogole poza sezonem to non stop mowia o jakichs szkoleniach a jak sie tam przyjezdza to wszystkie domki stoja puste... Czy ktos ma podobne problemy z zarezerwowaniem miejsca? Sprawa wkurza mnie do tego stopnia, ze najchetniej poszlabym do kogos na skarge tylko niestety nie wiem pod kogo podlega bezposrednio ten osrodek.
z ich strony:
Akademicki Ośrodek Szkoleniowy Akademii Marynarki Wojennej :]
AOS w Czernicy jest ośrodkiem sezonowym, czynnym od 29 kwietnia do 23 października. Rezerwacji miejsc dokonuje się na dowolny okres a w ścisłym sezonie (lipiec, sierpień) na min. 7 dni.
AOS w Czernicy zapewnia całodzienne wyżywienie (wykup obiadów jest obowiązkowy).
Ważne informacje:
- w sprawie rezerwacji proszę dzwonić:
od stycznia do kwietnia: (58) 626-23-41 dział socjalny AMW
Akademicki Ośrodek Szkoleniowy Akademii Marynarki Wojennej :]
AOS w Czernicy jest ośrodkiem sezonowym, czynnym od 29 kwietnia do 23 października. Rezerwacji miejsc dokonuje się na dowolny okres a w ścisłym sezonie (lipiec, sierpień) na min. 7 dni.
AOS w Czernicy zapewnia całodzienne wyżywienie (wykup obiadów jest obowiązkowy).
Ważne informacje:
- w sprawie rezerwacji proszę dzwonić:
od stycznia do kwietnia: (58) 626-23-41 dział socjalny AMW
Podbija temat na nowo.
Kolejny rok, kolejny problem.
Znowu nie udało sie zarezerwować domku tym razem w sezonie.
Chcieliśmy jechać na tydzień w lipcu lub sierpniu. Rzekomo wszystkie domki juz zajęte i mega długa lista rezerwowa...
Jakos wierzyć mi sie nie chce. Tam po prostu pierwszeństwo wp rezerwacjach dają wojskowym. Nieraz byłam i domki stały puste.
Naprawdę zaczęłam juz szukać znajomych z Amw zeby cos załatwić.
Paranoja. Jak moj dziadek żył i pracował w marynarce to nigdy nie było problemu z rezerwacjami. Teraz nawet jak w styczniu sie zadzwoni to kręcą nosami na rezerwacje.
Kolejny rok, kolejny problem.
Znowu nie udało sie zarezerwować domku tym razem w sezonie.
Chcieliśmy jechać na tydzień w lipcu lub sierpniu. Rzekomo wszystkie domki juz zajęte i mega długa lista rezerwowa...
Jakos wierzyć mi sie nie chce. Tam po prostu pierwszeństwo wp rezerwacjach dają wojskowym. Nieraz byłam i domki stały puste.
Naprawdę zaczęłam juz szukać znajomych z Amw zeby cos załatwić.
Paranoja. Jak moj dziadek żył i pracował w marynarce to nigdy nie było problemu z rezerwacjami. Teraz nawet jak w styczniu sie zadzwoni to kręcą nosami na rezerwacje.
a ja w tym roku jadę po raz dziewiąty i po raz dziewąty w tym samym terminie (druga połowa sierpnia) i co roku nie mam żadnego problemu z rezerwacją... aczkolwiek 2 stycznia wisimy na telefonie by się dodzwonić na szczęście z dobrym skutkiem.
Zaznaczam że nie jestem wojskowym i nie mam żadnych jak to się mawia... znajomości ;) Pozdrawiam
Zaznaczam że nie jestem wojskowym i nie mam żadnych jak to się mawia... znajomości ;) Pozdrawiam
Dla mnie to czas najwyższy zakończyć te wszystkie przywileje związane z przynależnością do jakiejs instytucji. Uwielbiam ten ośrodek jeździłam tam od dziecka, potem ze znajomymi a od niedawna zaraziłam tym miejscem dzieciaki. Co roku bardzo chcą tam jechać i naprawdę ciężko im zrozumieć ze nie możemy bo jakaś Pani Genia z AMW ma pierwszeństwo. Niejeden domek jest tez trzymany dla wysokich oficjeli nawet cały sezon i nawet jeśli nie przyjada to podawana jest informacja o braku dostępności owych domków. Skandal i tyle.