Widok

APART

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny potrzebuje pomocy- czy któraś ma z was karte rabatową do APARTA i jest z Gdańska i mogłaby ją pożyczyc? bo wybraliśmy sobie nie za tanie obroczki i przydałby się rabacik :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Apart masakra, kart niestety nie mam ale to co zrobili w miesiacu czerwcu to lekka przesada, z maja na czerwiec podnieśli ceny srednio o około 500 zł na jednej obraczce. wybralismy sobie wzorki wychodziło jakieś 1200 zł za komplet, pojechalismy i ...karpik mały pani w sklepie powiedziała ze była podwyżka na 1900. wiec robimy ze swojego złota u poleconego zlotnika

image

RoDka doczekała sie swojego Nowo(RoDka)
RoDka, czy moglabys zdradzic, co to za zlotnik? bo my bedziemy tez robic ze swojego zlota, ale nie bardzo chcemy dac robic pierwszemu lepszemu- przydalby sie jakis polecany i wyprobowany

imageimage
Nie polecam APARTU na morenie, koleżance źle pobrali miarę na obrączkę.
a moze u W.Kruka? Jest na przeciwko dworca przy TGI Fridays. Nie wiem czy ceny nie beda tam nizsze. Nie orientowalam sie, ale moze ktos wie. Fakt ze Apart ma ladniejsze...
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Mam diamentową kartę z APARTU (dostaliśmy właśnie przy okazji kupowania obrączek) niestety nie mam pojęcia do jakiego rabatu uprawnia ale jeżeli faktycznie rabat jest - to nie ma sprawy mogę pożyczyć :) (podobno info jest na stronie APARTU z regulaminem);
oglądałam u Kruka, ceny już w zasadzie od 199 i niektóre całkiem przyjemne dla oka

image
image
Ja też wolę KRUKA wolę zapłacić troche więcej niż dostać bubel - pierścionek zaręczynowy dostałam z tego sklepu i jestem zadowolona :)) Super biżuteria w tym obrączki są w Manhatanie stoisko na środku piętra 1 zaraz przy H&M - miła pani i ceny nie wysokie :))
Żancia zobacz u mnie w wątku
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=140466&t=140466
poleciła mi go Ala i Piotr, w przyszłym tygodniu jade zobaczyć wiec sprawdzony jeszcze nie jest ale polecony

image

RoDka doczekała sie swojego Nowo(RoDka)
My mamy z Apartu i jesteśmy baardzo zadowoleni. Obrączki wyglądają jak nowe (jesteśmy rok po cywilnym i kilka dni po kościelnym), nic nie jest porysowane. Polecam.
czesc.chcialam sie ustosunkowac do 2 rzeczy-po 1 do podwyzki.nietylko oni podniesli ceny.wzrosly wszedzie o czym byla mowa w ktoryms z watkow.mysmy sie zlapali przed ta podwyzka przed ktora swoja droga pani w aparcie nas ostrzegala.po 2 jak mozna zle zdjac miare z obraczek?przeciez to daa osoba mierzy obraczki sama i mowi czy dobra czy za mala lub za duza.ewentualny blad mogl polegzac na tym ze pani zle zapisala na zamowieniu lub cos popierniczyli i nie to dowiezli.nie bronie aparta bo mysmy tez z nimi mieli przejscia-tylko ze nam stres wynagrodzili znizka:)wiec sa uczciwi i przyzwoici skoro potrafia do bledu sie przyznac(a to sie zdarza kazdemu).beata
Jestem dość częstą klientka APARTU, pierścionek który mam już ok. 4 lat wyglada jak nowy .. tak samo jak perełki które u nich nabyliśmy, łańcuszki.. itd .. Owszem ceny są wysokie nawet bardzo .. ale Apart nadrabia wzornictwem - jest orginalne i swoim servisem grawancyjnym. Gdy zerwał mi sę łańcuszek (zapięcie) otrzymałam nowy "od ręki"
Mimo wszystko polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Własnie ze wzlędu na wzór obrączek wybraliśmy APART-a, a BB23 powiedz jakie mielisci z nimi przeboje, bo my wcozraj zamówiliśmy oborącki i może uda się ustrzec od jakiś niefajnych sytuacji.
Rodka jak będziesz w tym zakładzie który ci polecałam, to zobacz jakie są tam mniej więcej ceny obrączek, z tego co wiem to zdecydowanie tańsze niż w Gdyni nawet tańsze niż w Wejherowie głównym, pewnie dlatego że to zakład rodzinny, pracuje tam cała rodzina no a sklep jest w ich domu, mimo to wybór jest bardzo duży , kupowałam tam wisiorek i kolczyki sprowadzane z Włoch, a potem takie same widziałam w Gdyni ok 1,5 razy droższe i teraz zawsze tam kupuję bo oni zawsze doradzą i przerobią co się da i to za normalną cenę .
napiszesz potem ile będzie kosztowało zrobienie obrączek ze swojego złota bo ja też takie będę robić ale to dopiero za jakiś czas, no warto jednak być zorientowanym

image
"A ja cię pragnę mieć na codzień
I usta swe w twe usta wtapiać.
Cieszyć się z Tobą i razem smucić,
I do wspólnego domu wracać... "
Odebralismy w sobote nasze obraczki z APART i jestesmy BARDZO zadowoleni!
Pierscionek zareczynowy tez mam od nich i nic sie z nim nie dzieje.
Poza tym na obraczki jest teraz rabat, bez rabatu nasze tez wychodzily duzo drozej a tak nawet -25% rabatu dostalismy. Kupowalismy w Gdyni w Geancie. Oczywiscie grawerka za free. Polecam.

image
zadzwonili dzien wczesniej ze juz mozna odebrac.pojechalismy wiec i przy okazji dalismy napis do wtgrawerowania.mozna bylo odebrac za ok 1h ale nie moglismy bo nie mielismy ze soba paragonu z zaliczka i pani powiedziala ze w takim razie nie moze nam jej odliczyc chyba ze pozniej doniesiemy wtedy odda.stwierdzilam ze za duzo macenia i jutro przyjdziemy.przyszlismy nastepnego dnia i okazalo sie ze jednej z obraczek nie ma w systemie i musimy czekac do nastpenego dnia bo nie moga nam sprzedac.nastepnego dnia zadzwonila pani z salonu ze musimy poczekac do nastepnego tygodnia do poniedzialku(a byla chyba sroda) bo padl im system i nie moga tej obraczki wprowadzic.zeby bylo malo czeskiej komedii to moj p. jak pojechal w poniedzialek obejrzal jeszcze raz obraczki i okazalo sie ze jego jest niewygrawerowana .a byla na bank bo ogladalismy je wczesniej-sprawdzalismy na obu czy dobre napisy sa.wiec gdzies po drodze musiala nastapic jakas zamiana.rozmiar oki ,model i grubosc tez ale brak napisu,wiec zaczekal i w ekspresowym tempie zrobili napis.znizka ok 150zl
dziewczyny chciałam gorąco pochwalić firmę apart. mimo iż slub mieliśmy dopiero 5 sierpnia to obrączki zamówiliśmy już w październiku zeszłego roku. nie mogłiśmy się doczekać....niestety albo i stety przez te kilka miesięcy troszke schudłam i moja obrączka spadała mi z palca. byłam załamana, bo jest ona wykonana z białego i żółtego złota jednocześnie, a pewnie już wiecie, że takich wzorów nie mozna korygować. ponadto jest ona z wtopionym brylantem, co pogarszało sytuację.
no i w aparcie zrobili mi zupełnie nową- identyczną, ale dwa numery mniejszą. nie musiałąm za to nic dopłacać, wszystko w ramach gwarancji. myślę, że u każdego drobnego jubilera byłby to duży problem.
dzisiaj odebrałam moją nową, śliczną i idealnie leżącą obrączkę i jestem zachwycona....a do śłubu już tylko 5,5 tygodnia
Kryska- napisz mi na maila na edzia.k@wp.pl jakiś kontakt z toba to byś pod koniec lipca pożyczyła nam ta kartę stałego klienta.
Dzięki
Nie polecam obsługa masakra... Wejście do salonów liczy się ujawnieniem chyba stanu konta...
Po zakupie pierścienia zaręczynowego po 3 miesiącach oddałem na reklamacje białe złoto zrobiło się żółte... I to od strony wewnętrznej palca :)
Reklamacja została odrzucona po 14 dniach..., a po 30 dniach zadzwonili czy wyrażam zgodę na pokrycie pierścienia jakas warstwa.. Pierścień do 30 dni nie wrócił do salonu i tak to po 43 dniach odebrałem "naprawiony pierścionek", a wczoraj po tyg użytkowania odpadł jeden z brylantow... Masakra, liczyłem na super obsługę i super jakość a się okazuje ze bubel
Nie polecam!!!
Jeżeli którejś pomoże ta informacja - bardzo serdecznie polecam złotnika z Gdyni Witomina, bardzo mały jubiler - złotnik niedaleko osiedla Witawa. Pan widać, że ma doświadczenie, bo długo się tym zajmuje, tworzy piękne rzeczy i ( wg nas ) za małe ceny. My chcemy zwykłe, klasyczne obrączki, złoto mamy swoje - cena wykonania z grawerem to ok 300zł za całość tzn dwie obrączki. Uważam że to bardzo atrakcyjna cena i złotnik godny polecenia - można się przejechać, popatrzeć na jego wyroby i samemu ocenić.
do góry