Widok

APEL SYLWESTROWY !!

Kochani, mam ogromną prośbę! Jeśli zobaczycie osoby rzucające petardy zgłaszajcie to proszę na policję lub straż miejską. Petard można używać jedynie w sylwestra, inaczej jest to zakazane i karane mandatem do 500 zł. Walczmy o spokój zwierząt, dzieci i osób starszych!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Idea słuszna, gorzej z realizacją.
Wątpię, czy Służby Miejskie ruszą de.. po zgłoszeniu. Wyjdą z założenia (skądinąd całkiem słusznego), że zanim dojadą na miejsce, to już po sprawcach śladu nie będzie. Zmarnują tylko paliwo i czas (kawa im wystygnie).
Musialabyś wskazać konkretne osoby (lub choćby zrobić im zdjęcia). A że są to najprawdopodobniej Twoi sąsiedzi lub ich dzieci, to ciężko będzie później o dobre stosunki sąsiedzkie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wolę trzymać z ludzmi na poziomie niż z jakimiś głupkami. Ważniejsze jest dla mnie dobro tych których jest ono warte.
Zgłośiłem już 3 osoby, 3x mandat i jestem zadowolony :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram zgłaszanie. Osobiście tego nie robię, bo prowadziłem przez parę lat wojnę o ciszę nocną na osiedlu i udało mi się ją wygrać, więc zasoby do dalszej aktywności jakby mi się zużyły i na razie na tym poprzestanę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gratuluje wygranej!. A zgloszenoa mozesz trz anonimowo robic.. wiec kwestia tylko wykrecic numer:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ogień zwalczaj ogniem
jak to drobny problem to wystarczy zwrócić uwagę i powiedzieć żeby poszły się bawić w jakieś bardziej ustronne miejsce
jak większy i ustne uwagi nie skutkują to trzeba kupić większe petardy i do dzieła.....
celności życzę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgłaszajmy też na straż miejską , osoby które nie sprzątają po swoich psach odchodów.Nie ma to jak zas.... trawniki i chodniki ....piękny widok i smród wokoło !!!

Jasne ze trzeba egzekwować wszystkie zasady a nie tylko wybórczo!
Tak samo z psami, kotami, śmieciami, parkowaniem czy hałasowaniem
Żyjesz wśród wielu ludzi, dostosuj się albo won...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lubię Was poczytać, zaraz mija mi współczucie i refleksja czy też chęć na te tam... "relacje".
Świadomie wybrałam "won".
Dla uciechy Dzieci kupiłam rzymskie race - kilkadziesiąt strzałów i zimne ognie.
Wieczorkiem symbolicznie tylko, pod lampkę mimozy bo jutro też jest dzień.
Pies ma miejsca za dziesięć psów i może "sr*...ć" ile zechce. Sprzątam po nim na własnym skrawku tak, jak sprzątałabym na trawniku przy bloku.
Pięknie tutaj ukazujecie swoją mentalność.
Z przyjemnością robię sobie od Was wielkie WON, odwonowuję się od Was, Wy targani skrajnościami władcy zasad i przykłady nieskazitelności.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No niestety, życie w większej grupie wymaga przestrzegania wspólnych zasad
A kto nie lubi przestrzegać zasad szuka domku na pustkowiu
Zgodnie ze swoimi upodobaniami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

łowczy, ty wszystko wygrywasz. jesteś największym człowiekiem sukcesu wśród bezrobotnych.
nie masz znajomych, przyjaciół, rodziny więc nawet spotkania towarzyskie normalnych ludzi ci przeszkadzają.

Zobaczcie jaki zadowolony jak napisal ze prowadzil wojne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaprawdę powiadam Wam, kto kupy psiej nie sprzątnie i plastiku od szkła w koszu na śmieci nie oddzieli, ten nie odziedziczy królestwa nowego wspaniałego świata. A "głupek" z Podkarpacia na to szczerze:

https://www.youtube.com/watch?v=Hc0kF4AwAPw

Dlatego lubię Podkarpacie i dzikie pola na wschodzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jak byłem młodszy to też bawiłem się petardami i nie uważałem to za nic złego - dzieciaki nie wiedzą co robią jedna petarda mi wybuchła w ręce i powiem że bardzo bolało - jeden gość mi sprzedał petardę killer taką dużą kredkę, ja się bałem jej odpalić - widziałem jak w gazecie było zdjęcie dziecka z rozwaloną rękom. Zostawcie dzieci w spokoju zajmijcie się dorosłymi, którzy im te petardy sprzedają! Nie mają prawa sprzedawać petard dzieciom od 18 lat!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fakt pomysł dobry ale z wykonaniem trudniej niestety :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry