Widok

AVON pytanie

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
witam jestem swieza konsultantka i tak mam na swoim koncie stan konta :
wymagana płatność 0,00 zł
saldo 126,50
czyli ja musze to oplacic czy jak bo nie bardzo jeszcze sie orientuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
zarobilas 126,50 pln
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
musisz zapłacić 126,50.

Wymagana płatnosć pojawi się gdy przekroczysz termin płatności faktury i wtedy doliczą ci 5 zł za opóźnienie

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po prostu jeszcze nie przekroczyłaś terminu płatności. Jak będziesz miała - przed kwotą to jest nadpłata, jak nie ma minusa to musisz zaplacić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kobieto, kto Ci w taki sposób pokazał plan marketingowy, że nic z niego nie zrozumiałaś? Współczuję, że nową osobę zasponsorował w ten sposób ktokolwiek. Przecież tak nie wolno...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hahah :D dobre,, Betty'' ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo avon idzie na ilość a nie na jakość. co 3 tygodnie lider musi wprowadzić minimum 5 konsultantek. A w okręgu jest z 15 liderów to sobie policzcie :D
NIE MUSI - tylko jak chce się rozwijać to może powiększać swoją kadrę. Ale widzę, że twoja wiedza ex konsultantko jest bardzo ograniczona :) Skąd wzięłaś te dane ? Chyba sprzed 25 lat hehehe

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
1) pewnie że nie musi. ale skoro jest liderem, to dostaje plany miesięczne i MUSI wykonać mianowania na okręg, żeby okręgowa nie wywaliła za brak przyrostu kadry. 2) Avon w Polsce istnieje od 1992 r więc 20 lat. jak widać to twoja wiedza jest ograniczona i jesteś kiepskim liderem HEHE
Witam, słyszałem, że można dobrze zarobić w tej firmie, można dowiedzieć się trochę więcej ?

to mój email proszę o kontakt
d.jeka@icloud.com

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

do góry