Widok

AVON pytanie

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
witam jestem swieza konsultantka i tak mam na swoim koncie stan konta :
wymagana płatność 0,00 zł
saldo 126,50
czyli ja musze to oplacic czy jak bo nie bardzo jeszcze sie orientuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
zarobilas 126,50 pln
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
musisz zapłacić 126,50.

Wymagana płatnosć pojawi się gdy przekroczysz termin płatności faktury i wtedy doliczą ci 5 zł za opóźnienie

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po prostu jeszcze nie przekroczyłaś terminu płatności. Jak będziesz miała - przed kwotą to jest nadpłata, jak nie ma minusa to musisz zaplacić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kobieto, kto Ci w taki sposób pokazał plan marketingowy, że nic z niego nie zrozumiałaś? Współczuję, że nową osobę zasponsorował w ten sposób ktokolwiek. Przecież tak nie wolno...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hahah :D dobre,, Betty'' ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo avon idzie na ilość a nie na jakość. co 3 tygodnie lider musi wprowadzić minimum 5 konsultantek. A w okręgu jest z 15 liderów to sobie policzcie :D
NIE MUSI - tylko jak chce się rozwijać to może powiększać swoją kadrę. Ale widzę, że twoja wiedza ex konsultantko jest bardzo ograniczona :) Skąd wzięłaś te dane ? Chyba sprzed 25 lat hehehe

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
1) pewnie że nie musi. ale skoro jest liderem, to dostaje plany miesięczne i MUSI wykonać mianowania na okręg, żeby okręgowa nie wywaliła za brak przyrostu kadry. 2) Avon w Polsce istnieje od 1992 r więc 20 lat. jak widać to twoja wiedza jest ograniczona i jesteś kiepskim liderem HEHE
Witam, słyszałem, że można dobrze zarobić w tej firmie, można dowiedzieć się trochę więcej ?

to mój email proszę o kontakt
d.jeka@icloud.com

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry