Widok

Ach, tak?

generacja poroniona?
No to proszę porównać swoje możliwości z możliwościami jakie miała osoba w Waszym wieku (naszym..., no, generalnie młoda), pochodząca z niższych klas społecznych, jakieś 200 lat temu.

Tak miło czuć się pokrzywdzonym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Conana

nastepnego maja rezyserowac bracia Wachowscy (ci od Matrixa)
Ciekawe czy sceny walk, w ktorych bedzie bral udzial Conan machajac swoim wielkim mieczem rownie beda spowalniane i przyspieszane na przemian?

Bardzo duza Gratka?

Greatka

Batman

bardzo pasuje do burtonowskiego stylu. Mysle ze ten nastepny ma wieksze szanse byc bardzirj podobnym do czesci trzeciej (tej z czlowiekiem zagadka), ktora tez byla niezla, ale juz zdecydowanie zabraklo w niej pierwiastka Burtonowego (pierwiastek Burton - masa atomowa niewielka, bo chudzielec) no i muzyki Danny'ego Elfmana.
A Marylin Manson... coz, dobrze sie chyba bedzie czul w Gotham City. Gotham generalnie przyciaga wszelakie postaci o bladej cerze, podkrazonych oczach i czerwonych ustach, wiec Marylin na dobra sprawe moglby stanac na rynku Gotham i zaspiewac "Home Sweet Home".
Powaznie - dobrze, ze jakis ciekawy rezyser znow zabral sie za Batmana. Nie bedzie to klimat z pierwszych 2 czesci, na pewno bedzie inny, ale zapowiada sie rownie ciekawie.
Burtonowi , mysle, najlepiej wychodza filmy o duchach i upiorach, jego SF - y nie sa juz tak dobre. Co bym chciala zobaczyc w jego rezyserii? Hm...Dracule? Mistrza i Malgorzate? (Harry'ego Pottera, he he)
A Batman moglby byc naprrrawde ciekawy w rezyserii Lyncha. (Harry Potter rowniez)

Lenn!

Lenn! jak fajnie!
Twoje pytanie mozna zrozumiec dwojako i odpowiedziedzi beda dwie: 1. Gratki z samego roku '97 nie bylyby takie ciezkie, chociaz byl to plodny rok, (a mam tez pare Gratek z '96). Do roku '97 Gratek nie wyszlo az tak duzo, wiec calosc Gratek w tamtym czasie rowniez nie bylaby taka ciezka ; )

Stworku...Czy wyobrażasz to sobie... Aronofsky!!!? Wow.!

Marilyn Manson z Batmanem?

Kontrowersyjny muzyk Marilyn Manson prawdopodobnie pojawi się w filmie o przygodach Człowieka Nietoperza "Batman: Year One" - podaje "Gazeta Wyborcza".

Manson miałby się wcielić w szalonego naukowca Scarecrowa. Reżyserem obrazu będzie Darren Aronofsky, twórca takich obrazów jak "Pi" i "Requiem dla snu". Tym razem film ma być prequelem pierwszego "Batmana", czyli opowie jak mały Bruce Wayne po stracie rodziców przeistaczał się w Człowieka Nietoperza. Producenci zapowiadają, że obraz będzie miał równie niepowtarzalny klimat, co pierwsze dwie części obrazu w reżyserii Tima Burtona.

Stworku Aciekawe

A czy bardzo te kilka kg Gratki by ci przeszkadzało w niesieniu ich, gdyby to był rok 97?
:)))

Stworku Pieczołowitymaniacko

a data najstarszej Grrrr...
Atki?
Jaką masz?

Stworek

Zielone z niebieskim i mruga do mnie ...
Polska strzelilaby mu gola
Turysci w pikelhaubach z wizyta kurtuazyjna
Mam zasieg :-)

Pies

musi nie lubić guzików

Co?!!!!

Co jeszcze znajduje się w kieliszku smakosza?
Co by się stało gdyby śmierć angielski spotkał śmierć polską?
Co się dzieje na Westerplatte? Maszerują tam wojskowi czy turyści?
I czemu. Plusie GSM ciągle się tak uśmiechasz?

Mała Żabko

Mam prawie wszystkie Gratki pieczołowicie zmagazynowane w szafce. Przyniosłabym je do Aktorów gdyby nie to że jest tego dobrych klika kilogramów makulatury, nieporęcznych do niesienia w dodatku.
W taki razie mogę u siebie urządzić bibliotekoczytelnię. Daleko masz do Wrzeszcza?

Mała Żabko...

No tak, w sumie ja mam ok. 20 późniejszych gratek, no ale powstaje pewien problem-aktualnie nie mieszkam na stałe w 3-mieście, także średnio widzę te wypożyczanie, mimo wszystko pozdrawiam ciepło...

Czyje to słowa?

A pamiętacie czyje to słowa?
Jak nazywa się bardzo młode stadium rozwojowe żaby w stanie głębokiego upojenia alkoholowego?

Pijanka

P.S.Idę się wyspać! Dobranoc

Zarwana noc

Całą noc przeglądałam archiwalne numery Gratki od kwietnia do grudnia 97r.Tam jest spisana cała historia ludzkości :-).
Może ktoą z was ma późniejsze numery?Byłbym wdzięczna za wypożyczenie.

P.S.Właśnie wrąbałam całą tabliczkę czekolady z orzechami.PYCHA!!

.

Nie oddychać mi do kieliszka ...
Guzikami gra się w pchełki :-)
Na Hell lepiej nie jechać bo tam diabelsko zimno
Śmierć jest kobieta ( mniami :-) )
Mam

Kusiciel

Jadę, jadę - jutro wieczorkiem, ale prosto do piekła (czytaj: Hel) i tylko do wtorku . A szkoda, bo chętnie szarpnęłabym za futrzaste ucho pewnego malucha ;)
A może kiedyś wezmę pod pachę sanitariusza, 666 i przyjedziemy całą rodziną do pączkujących Stworków.. :)))

ma jolie

I jak, jedziesz nad morze? A może byś do Gdańska wpadła? Do pubu u aktorów? W którąś środę? Około 18?

Drogi Czytelniku

Dziękuję za pokrzepiającą świadomość pasywnej (lecz jednak) Obecności.
Serio.

Stworku

echo dzis wzielo mloteczek i lupie glowe od wewnatrz, wiec nawet mi sie nie chce powiedziec ani slowka, ani nawet lekko szarpnac.. Blee.. brzydki dzien. Zawioze polnocy grypia zaraze i bedzie Stworek Siezzimnatrzesacy.

Stworku

to, że nie ma dialogu nie znaczy, że mówisz do siebie!

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

do góry