Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super Ekstra. wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Sprzęt bardzo dobrze przygotowany,...
~Ramm
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 listopada 2011

Impreza imieninowa wątek zamknięty Firma stanęła na wysokości zadania, przygotowując imprezę imieninową dla...
~Krzysztof Wasilewski
-

dodano: 7 listopada 2011

Adi - opinia wątek zamknięty obsluga jest mila i profesjonalna bez problemu mozna sie z chlopakami dogadac...
~Adi
-

Naprawdę warto! wątek zamknięty Cóż mogę powiedzieć... korzystałam z usług Adventure Ops już parokrotnie i...
~Ruda
-

Rewelka wątek zamknięty ja osobiscie uwazam ze jezeli ktos ( tak jak Pani ktora sie uskarza) nie jest...
~Kinga
-

dodano: 6 listopada 2011

Rewelacja wątek zamknięty Super zabawa. Profesjonalny sprzęt, świetne miejsce rozgrywki oraz miła i...
~RuTa
-

dodano: 6 listopada 2011

masakra wątek zamknięty Jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana jakością usług. Do obiektu trudno...
~rozczarowana
1

dodano: 19 września 2011

Rewelacja wątek zamknięty Uczestniczyłem w zorganizowanym przez Adventure-ops wieczorze kawalerskim....
~Żur
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 października 2009

Fajna sprawa wątek zamknięty Swiatne miejsce na wypad z przyjaciolmi. Fajnie zorganizowane pole plus...
~Gosia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 21 maja 2009

Polecam !! wątek zamknięty Rewelacyjna obsługa i organizacja imprezy. Najlepiej rozbudowane i...
~Maja
-

dodano: 16 maja 2009

Technik - opinia wątek zamknięty bardzo fajne i duże pole, urozmaicone i ciekawe.szczególną uwage zwraca...
~Technik
-

dodano: 16 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

11

wątków

do góry