Widok

Adwokat- rozwód- podział majatku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku.
Proszę o pomoc, mój dotychczasowy nie daje rady.
Proszę mi powiedzieć czy mieliście styczność z adwokat Bożena Niemczyk-Drania i adwokat Natalia Popielarska?
Macie jakies opinie na ich temat ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Zabłotny

Aleja Grunwaldzka 20, 80-236 Gdańsk
58 520 18 01
Tylko ten jest najlepszy .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Proszę o pomoc, mój dotychczasowy nie daje rady

hmm, moze napisz kim jest adwokat żony - skoro dobre efekty osiaga?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sądzie to taka loteria trochę... mój adwokat też podobno najlepszy w całym trójmieście, sprawa ciagmie się lat 4. Na ostatniej poległ a był pewny swego. Wszystko na to wskazywało. Sam mi powiedział ze nie da rady
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

2017-04-19 05:25:33
W sądzie to taka loteria trochę... mój adwokat też podobno najlepszy w całym trójmieście, sprawa ciagmie się lat 4. Na ostatniej poległ a był pewny swego. Wszystko na to wskazywało. Sam mi powiedział ze nie da rady
bo jeśli ktoś cwaniakuje i twierdzi że żonie nie należy się nic po rozwodzie, bo np nie pracowała a wychowywała Twoje dzieci i prała Twoje gacie, albo mniej zarabiała itp - to nawet najlepszy adwokat nie pomoże, musisz być uczciwy i pogodzić się z tym, że nawet była żona to człowiek i żaden sąd nie podpisze się pod tym, że ona dostanie jakiś ochłap. NO chyba że jest oszustką matrymonialną (to jesteś w stanie udowodnić) w co wątpię, po prostu chcesz jak najwięcej wspólnego majątku zostawić sobie, jak każdy rozwodzący się samiec.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja od siebie polecam Pania Agate Morawska z Gdańska. Moj maz dlugo mnie zastraszał, w koncu podjelam walke i teraz dzieki dzialaniom i wsparciu Pani Agaty jestem samotna, ale szczesliwa i spokojna matka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kto tu napisał cokolwiek na temat uczciwości (albo jej braku) i dlaczego zakładasz, że chce on zostawić swoją żonę z niemal niczym? Raczej nie ma co tutaj bronić którejkolwiek ze stron skoro nie wiadomo, gdzie tak naprawdę leży wina. I według mnie mylisz się, bo dobry prawnik może zdziałać naprawdę całkiem sporo. Mój mąż w bardzo dużym stopniu utrudniał sprawę rozwodową (robił to niemal na każdym kroku) i głównie dzięki pomocy mecenasa Michała Mindykowskiego ze znajdującej się na Uphagena kancelarii udało mi się jakoś wygrać sprawę. Od prawnika zależy bardzo wiele i raczej nie ma co temu zaprzeczać. I nie zakładaj, że zawsze pokrzywdzoną osobą jest żona.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zarówno polecam panią Natalię Popielarską jak i pana Tomasza Buzuka - prowadzą wspólnie kancelarię. Świetni prawnicy, naprawdę godni polecenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam kancelarie z Wrzeszcza prowadzoną przez adwokat Kinal i Robaczewska podaje adres strony http://www.kr-adwokaci.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Potwierdzam, bardzo skuteczne i rzetelne Panie Mecenas!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Trudne sprawy to Natalia Zielmachowicz, jest specjalistką. Powiem Wam, że jest najzwyklej w swiecie spokojna, daje argumenty nie do podważenia, jest niesamowita, naprawdę polecam ją kiedy mogę bo zasługuje na to. Mojej rodzinie bardzo pomogła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja również korzystałam z pomocy mecenasa Mindykowskiego i nie żałuję. Jako że specjalizuje się on w sprawach rodzinnych, a szczególnie w rozwodach, jest jednym z lepszych wyborów, nawet jeśli sytuacja jest trudna. Z moim rozwodem miałam całkiem sporo problemów, ale na chwilę obecną jest już wszystko ok. Każdemu kto boryka się z podobnym problemem życzę powodzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Możesz podpytać w kancelarii mecenasa Cejrowskiego, z Tczewa. na stronie cejrowski.pl masz namiary
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój rozwod prowadziła mec. Olak-Winkowska. Sprawnie i rzetelnie. W tej chwili zaczynamy podzial majątku, zobaczymy jak będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moją sprawę rozwodową prowadził Wojciech Borowik. Obeszło się bez wyciągania brudów. O ile w tej sytuacji można tak powiedzieć to jestem zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie Karol Czaplewski i też jestem zadowolona. Bardzo się stresowałam całą sprawą, na szczęście ze strony kancelarii cały czas otrzymywałam wsparcie. Wszystko poszło szybko, o wszystkim byłam informowana. Sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie. Cieszę się, że się na to zdecydowałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy ktoś korzystał podczas rozwodu z usług adwokata z Gdyni adwokatkrakowski. pl? Proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Panie Cejrowski mniej autopromocji. Aż źle się to czyta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam adwokata http://www.piotrbanczyk.pl profesjonalista jakich mało!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z bardzo dobrych i skutecznych - mogę z czystym sumieniem polecić Panią Woźniak z Gdyni. Też się dwa razy naciąłem, aż w końcu trafiłem do mec. Hanny Woźniak z Kancelarii Woźniak & Robak w Gdyni, która przejęła moją sprawę po innym adwokacie i dla mnie ją wygrała. Wina żony, alimenty, władza rodzicielska i kontakty z dzieciakami - wszystko tak jak chciałem, a początkowo nie wyglądało to ciekawie....Teraz robimy podział majątku, bo ex nie chciała się oczywiście się zgodzić polubownie.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry