Widok
Adwokat- rozwód- podział majatku
Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku.
Proszę o pomoc, mój dotychczasowy nie daje rady.
Proszę mi powiedzieć czy mieliście styczność z adwokat Bożena Niemczyk-Drania i adwokat Natalia Popielarska?
Macie jakies opinie na ich temat ?
Proszę o pomoc, mój dotychczasowy nie daje rady.
Proszę mi powiedzieć czy mieliście styczność z adwokat Bożena Niemczyk-Drania i adwokat Natalia Popielarska?
Macie jakies opinie na ich temat ?
2017-04-19 05:25:33
W sądzie to taka loteria trochę... mój adwokat też podobno najlepszy w całym trójmieście, sprawa ciagmie się lat 4. Na ostatniej poległ a był pewny swego. Wszystko na to wskazywało. Sam mi powiedział ze nie da rady
Kto tu napisał cokolwiek na temat uczciwości (albo jej braku) i dlaczego zakładasz, że chce on zostawić swoją żonę z niemal niczym? Raczej nie ma co tutaj bronić którejkolwiek ze stron skoro nie wiadomo, gdzie tak naprawdę leży wina. I według mnie mylisz się, bo dobry prawnik może zdziałać naprawdę całkiem sporo. Mój mąż w bardzo dużym stopniu utrudniał sprawę rozwodową (robił to niemal na każdym kroku) i głównie dzięki pomocy mecenasa Michała Mindykowskiego ze znajdującej się na Uphagena kancelarii udało mi się jakoś wygrać sprawę. Od prawnika zależy bardzo wiele i raczej nie ma co temu zaprzeczać. I nie zakładaj, że zawsze pokrzywdzoną osobą jest żona.
Polecam kancelarie z Wrzeszcza prowadzoną przez adwokat Kinal i Robaczewska podaje adres strony http://www.kr-adwokaci.pl
Ja również korzystałam z pomocy mecenasa Mindykowskiego i nie żałuję. Jako że specjalizuje się on w sprawach rodzinnych, a szczególnie w rozwodach, jest jednym z lepszych wyborów, nawet jeśli sytuacja jest trudna. Z moim rozwodem miałam całkiem sporo problemów, ale na chwilę obecną jest już wszystko ok. Każdemu kto boryka się z podobnym problemem życzę powodzenia.
polecam adwokata http://www.piotrbanczyk.pl profesjonalista jakich mało!
Z bardzo dobrych i skutecznych - mogę z czystym sumieniem polecić Panią Woźniak z Gdyni. Też się dwa razy naciąłem, aż w końcu trafiłem do mec. Hanny Woźniak z Kancelarii Woźniak & Robak w Gdyni, która przejęła moją sprawę po innym adwokacie i dla mnie ją wygrała. Wina żony, alimenty, władza rodzicielska i kontakty z dzieciakami - wszystko tak jak chciałem, a początkowo nie wyglądało to ciekawie....Teraz robimy podział majątku, bo ex nie chciała się oczywiście się zgodzić polubownie.....