Widok

Adwokat- rozwód- podział majatku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku.
Proszę o pomoc, mój dotychczasowy nie daje rady.
Proszę mi powiedzieć czy mieliście styczność z adwokat Bożena Niemczyk-Drania i adwokat Natalia Popielarska?
Macie jakies opinie na ich temat ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ten super adwokat przyjedzie z Wrocławia do Gdańska na każdą rozprawę? Serio myślicie, że w Trójmieście nie a ludzi do takich spraw i trzeba szukać we Wrocławiu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli potrzebujecie usług sprawdzonego i rzetelnego adwokata, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzic stronę, na której znajdziecie ofertę kancelarii adwokackiej Umocowana - podział majątku adwokat wrocław . Zajmuje się sprawami rozwodowymi, alimentami, podziałami majątku, a także sprawami karnymi czy cywilnymi. To miejsce, w którym liczy się nie tylko skuteczność, ale też dyskrecja i zrozumienie dla klienta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.adwokatorawarodzinnego.pl adwokat rozwód Gdańsk i tyle w temacie

Bzdura....niektóre żony siedzą w domach chociaż dzieci już nie są malutkie żeby się nimi zajmować ale po co mają iść do pracy skoro mają męża który pracuje za trzech a później jak facet otworzy oczy to one do majątku nic nie wniosły a chciałyby podziału na pół. I piszę to jako kobieta. Babki są straszne i myślą że im się wszystko należy przy rozwodzie bo odrabiały z dziećmi lekcje...a jego praca to co? Nie liczy się ile poświęcał dla rodziny....?!
Zaraz zrobię screena i wyślę do Izby Adwokackiej. Proszę skasować te reklamy.
Odgrzewa Pani wątki sprzed 12 lat i pisze kilka postów pod rząd, wszystkie z tego samego nicka. Niezbyt to etyczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam ten sam problem dlatego poszłam z moją sprawą do Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. osobiście pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. dlatego wygrywa!!! Tu sobie zobaczcie: https://www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065
Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. osobiście pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. dlatego wygrywa!!! Tu sobie zobaczcie: https://www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065
Polecam Panią Adwokat Chróścielewską z czystym sumieniem. Bardzo angażuje się w sprawy i podchodzi indywidualnie do klienta. Bardzo mi pomogła w mojej sprawie i gdybym jeszcze kiedyś potrzebował adwokata, to z pewnością wrócę do Pani Magdaleny.

Warto zatrudnić https://kancelaria-domena.pl/czym-sie-zajmuje-radca-prawny/ dobra decyzja.

Mecenas Małgorzata Koprowska http://www.adwokatprawarodzinnego.pl i tyle w temacie rozwodów

Kancelaria Joanny ChmielewskiejSzczepaniak na Grota Roweckiego zajmuje się między innymi sprawami rozwodowymi i wszystkimi sprawami, które są z tym związane jak podział majątku, opieka nad dziećmi. Możesz się umówić na spotkanie dzwoniąc 607 805 018.

Jak planujesz rozwód to możesz się w Gdyni skonsultować z Markiem Wasilewskim. Jednak z mężczyzną, ekspertem o takich sprawach rozmawia się zupełnie inaczej, powiedziałbym bardziej profesjonalnie, ale oczywiście zdarzają się wyjątki z każdej strony. Polecam gorąco, bo prowadzi w taki sposób, żeby zabezpieczyć interesy klienta.

Mirek
2017-04-18 15:48:04
Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku.
Proszę mi powiedzieć czy mieliście styczność z adwokat Bożena Niemczyk-Drania i adwokat Natalia Popielarska?
Zdecydowanie i bez żadnego wahania mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewska. Zna się na prawie jak mało kto. Mi prowadziła rozwód i jestem zachwycona jej wiedzą, zaangażowaniem i skutecznością. Prowadzi też inne sprawy rodzinne, bo u mnie szukuje się wojna o podział majątku. Polecam rzecz jasna!

Mirek
2017-04-18 15:48:04
Ja również mam bardzo dobre zdanie o pani adwokat Agacie Morawskiej. Ona ma na względzie dobro klienta, poświęca się danej sprawie i jest świetna na sali sądowej!
Cześć rozwód i podział majątku najlepiej poprowadzi adwokat Magdalena Chróścielewska (tel. kont. 666 609 065). Dla mnie to jest najlepszy wybór. Ale i dla moich znajomych też bo z mojego polecenia zlecili tej Pani Mecenas prowadzenie sprawy i wszyscy są mega zadowoleni. Wy też będziecie gwarantuje

Ja do rozwodów i podziałów majątków to zawsze będę polecała mecenas Agatę Morawską. Po tym jak poprowadziła moją sprawę i ujawniła kłamstwa mojej byłej żony to stwierdzam że to najlepsza adwokatka w Trójmieście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Także mogę i chcę polecić prowadzenie sprawy przez adwokat Magdalenę Chróścielewską. Ma wieloletnie doświadczenie, które zdobyła na sądowej sali. Bardzo skuteczna. Zawsze poradzi i wesprze. To było moje największe szczęście w tym nieszczęściu rozwodowym, że stanęła na mojej drodze.
Mi kompleksowo sprawy (czyli rozwód a potem podział majątku) prowadziła mecenas Magdalena Chróścielewska. Z czystym sercem i sumieniem godna i warta polecenia. Dla mnie najważniejsze było to żeby mieć z moim Mecenasem kontakt. I tak też było zawsze mogłem liczyć na moją panią Mecenas. to było bardzo pomocne. Przekonajcie się sami bo warto!
U mnie w 100% sprawdziła się współpraca z Adwokat Magdaleną Chróścielewską. Pełne zadowolenie i pełen sukces. Krótko mówiąc zna się na rzeczy. Została polecona przeze mnie moim znajomym i wszyscy równie zadowoleni jak ja. Żeby było prościej daje bezpośrednie namiary tel 666609065, https://chroscielewska-chroscielewski.com/

W moim przypadku sprawę w sporze ze szkołą prowadziła kancelaria Pana Bednarczyka (http://www.adwokatbednarczyk.pl Sam nie musiałem się właściwie jakoś szczególnie angażować, cały proces po ich stronie, oni odpowiadali za reprezentowanie mnie i ostatecznie uzyskali orzeczenie, które mnie satysfakcjonowało więc jeśli chodzi o prawo oświatowe to myślę, że są świetnymi specjalistami, warto z ich oferty skorzystać.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry