Widok
Agencja Ochrony KUGUAR Security - warto tam robić kurs na I st. ??
Dzwoniłem tam dzisiaj i ich Przedstawiciel (zapomniałem już niestety jego godności) zapraszał mnie dzisiaj na 14.00 w celu dołączenia do uczestników już istniejącego kursu... Niestety nie mogę obecnie na niego pójść (z różnych powodów), ale jest też możliwość rozpoczęcia pod koniec października tegoż kursu od początku. Dzwoniłem wcześniej do ich konkurencji (też z Gdyni tylko z Śródmieścia) i podali mi niższą cenę za taki sam kurs (różnica mała, ale dla mnie znacząca - 100 PLN) i możliwość rozpoczęcia na początku listopada. Obydwa kursy mają trwać 2 miesiące (październik-listopad w Kuguarze lub listopad-grudzień z konkurencji). Wszędzie oferują możliwość płatności w dogodnych ratach. Mam więc pytanie - na który kurs iść i który może być lepszy pod względem jakości szkolenia i st. profesjonalizmu kadry ??
Skoro chcesz robić u konkurencji musiałbyś najpierw sprawdzić, odwiedzić,w jakich warunkach prowadzą zajęcia,jakie posiadają wyposażenie.Właściciel konkurencyjnej firmy ze śródmieścia może się poszczycić tym,iż wszelkiego rodzaju uprawnienia i szkolenia oraz wiedzę dotycząca ochrony osób mienia niezbędne do prowadzenia swojej działalności uzyskał w GCKSO i DZ Kuguar Security.
Wniosek nasuwa się sam jak "znawca tematu"jest zorientowany w profesjonalizmie szkolenia,jaką posiada wiedzę i kim tak właściwie jest wprowadzając w błąd zainteresowanych skoro w jednym ze swoich postów pisze,że kurs na licencje robiłby w firmie konkurencyjnej dla renomowanej szkoły KUGUAR SECURITY,a po PARU GODZINACH przypomniało mu się,że już robił i ma licencję u konkurencji haha.
Kuguar prowadził kursy na poziomie jeszcze w ubiegłym roku. Ale ten czas już minął bezpowrotnie. Żałuję że dałem się namówić panu Grzegorzowi na kurs z imprez masowych. Zamiast szkolenia zgodnie z wymogami -marnej jakości 5 godzinny wykład połączony z mizernej jakości demonstracją chwytów. Materiałów ani książki nie dostałem. I jeszcze namawiał mnie uporczywie na kurs I stopnia. Odradzam wszystkim tą pseudo jakości szkołę.