Widok

Agentka Jo

Cześć! Serdeczne pozdrowienia! Jeśli możesz to przekaż też reszcie pod Sobieskim...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytanko!

czy ktos z XV LO moglby mi napisac jaki jest prog punktowy do tego liceum???zlozylam papiery i teraz nie wiem czy oplaca mi sie zawozic tam swiadectwo~!

Fate:)

No no Dominiczko, znam Cie nie od dzis ale nie wiedzialem ze jestes taka popularna...:PPP

Witam

....tyle xywek z Hyde Parku...to wyzwala tyle wspomnień... mi jeżeli Hyde Park zostałby reaktywowany, to byłoby to najpiękniejsze wydarzenie w moim ( krótkim bo krótkim ;) życiu ...naprawdę...nieprzesadzam...

czy możesz podać jakieś szczegóły?

Black black heart ^_^

złośliwcze jeden...ja popularna ?!??! gdzie? czy mogę zgadywać kim jesteś ?
a) Łukasz
b)Teo
c)Marta ?
d) Michał
e) Asiek?
f)Gosia ?
hmmmm... dobra - GADAJ KIM JESTEŚ ? ^_^

Agentka Jo ^_^ Kamena :) Świetlik :P Mała Zabka B-) ....Hyde parkowicze... :)))))

ja naprawdę się wzruszyłam widząc Wasze texty...czy to nie dziwne, że ja - chyba najmniej znana osoba z HP ciagle pamietam? jeżeli HP jest chorobą , nie chce zdrowieć...uściski
pa

Miły kolego- Jacku- Rudy Rydzu ^_^

Dominika i gadające gumowe lalki to niedobre połączenie :) tak więc zadowala mnie 5 z P.O. :)
" miłość " platoniczna jest piekna, bo platoniczna, a nie spełniona ( możesz mnie cytować :) ale naprawde dzieki... Miałeś widze przyjemność poznać Latalię :)
wrażliwcze jeden nie miałam zamiaru " wpędzać Cię w kompleksy " , charakterystyczny...hm... :) to znaczy tyle, że ja Cię znam z widzenia , a Ty mnie nie ;) Miło było Cię poznać ( choćby w necie ) a Mateusz wiedział, że jest moją "wielką miłością"...niestety...

Fate

bystra jestes... jedno z szesciorga... ale nie chce jeszcze odslaniac wszystkich kart... zniknela by wtedy cala... hmm, enigmatycznosc...

black heart

WEŻ TY MNIE NIE DENERWUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teo ?

Postregiment

gratuluję ^_^ wiedziałam, że zdasz... miłych wakacji :)

Kochani...

..nie wiem kiedy znów będę miała okazję pisać..A więc życzę Wam wszystkim niezapomnianych wakacji a sobie zimy w środku lata i nie pijcie za dużo ;)
P.S. trzymajcie za mnie kciuki - ide na pielgrzymkę @_@

Antenka

a ty babo niedobra! A kto zadzwoni do Gdyni po centrexie? A w Hyde się udzielasz! Pozdrowienia dla Ciebie i Dalila

DO ALL HYDEPARKOWICZÓW

Świetlik, Amena, Haruka, Agentka Jo, Aik, Kiwdul, żyjecie? Cała reszta również.... Pozdrowienia letnie lecz bardzo gorące.

Kiwdul

nie gniewam sie, wybacz milczenie, wkrótce zmnienię chyba tel. Pozdrowienia-

Fate

Teo? Kto to jest Teo?

pozdrowienia sle

dla Fate i dla tej jedynej sle....................

nikt nie reaktywuje hydeparku

pijany znow nie piszacy i nie chcacy......

fate

jednak pogloski o reaktywowaniu hp to chyba tylko pogloski, phantom ma znajomego w dzienniku i chyba tak mu chlapnal, a to jest chyba taka sobie plota, cos w stylu 'niech se dzieciaki zrobia nadzieje'.nie wiem. osobiescie bardzo chcialabym reaktywacji, ale to juz nie byloby to samo, mlodziez nie ta io sami, panie, rozumiecie... nowi - koszmar. chybabym padla, gdyby np w 2003 roku ktos nowy zadal pytanie 'co sadzicie o przyjazni miedzy chlopakiem a dziewczyna?' BUAHA HA, zabilabym go smiechem. a moze to lepiej, ze jednak nie... moze to byloby juz po prostu tylko przedluzenie agonii.... szmira, smiech i nedza i rozpacz... Poza tym, gratkowicze juz przezyli swoje, a jak dla mnie, 'nowe' pokolenie jest stracone, a starzy by nie chcieli chyba pisac, w wiekszosci... oni przezyli swoje, maja dzieci, rodziny, pokonczyli te okresy w swoim zyciu, w ktorych potrzebuje sie odskoczni takiej fajniej, sa zajeci praca..... nie, to na nic. Chociaz ja bym pisala.

Widzę podrygi... :)

Wiara czyni cuda...
Kochani, widzę, ze się nudzicie.
Po "wakacjach" wrócimy do normy. Na razie (piszę o sobie) wolę iść do pubu na piffko i spotkać się in real z przyjaciółmi niz siedzieć przed kompem.
Zastanawiam się tylko gdzie reszta moich zwariowanych Hydeparkowców?
3majcie się cmokaski :)

pigule

to sobie siekiera przerabie

"biala flaga"

Gdzie oni sa
Ci wszyscy moi przyjaciele ele ele ele elee
zabraklo ich
choc zawsze bylo ich niewielu elu elu elu eluuu
schowali sie
po roznych mrocznych instytucjach ucjach ucjachhh
pozarla ich
galopujaca prostytucja ucja ucja ucjaaa....

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

do góry