Widok

Agentka

no co ty ....???? Przecież ja nie jestem wirtualny !! Ja cię nie lubię ??? no co ty ? Ja cię .... (ale to już poza anteną).
Ja mściciel ?? - haha ! zupełnie jak Charles Bronson - nocny mściel .... ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwdulu Namiętnie Śledzący co kto wpisał a czego nie..

Żeby więcej nie było pomówień - od teraz na przyszłość zawsze będzie pojawiało się IP przy każdej wypowiedzi.
Wracam do spraw związanych z trwającym festiwalem.
Przy okazji będzie widać ile razy zmienasz serwery PROXY

Jeszcze na chwilke.Ciesze sie,ze teraz bez sprawdzenia bede widzial kto skad nadaje i jakiego serwera proxy uzywa,choc to

"ruchomego" lub inaczej-zmiennego IP(np. tak jest przydzielane IP w polaczeniach modemowych;pisze jezykiem laickim specjalnie :)aby nie bylo watpliwosci:) hehehe), albo tez specjalnych programow ukrywajacych adres komputera, laczac go z danym srewerem za pomoca innego wolnego-nie powiazanego z komputerem uzytkownika-serwera :)
Prosty script, a tyle wiadomosci daje :)
Mam nadzieje, ze bedzie wlaczony na dluzej:)))

Nowalijko niecalkiem POLSKA, masz Tatusia, ktory zna sie na rzeczy :))))Wiec sie go sluchaj zawsze w sprawach netu :)))
naprawde uwierz, ze warto :)))On wie co robi :)))
Sprawdzalem Cie wczesniej i mialas inne proxy :)To znaczy, inne miejsce z ktorego wysylalas Twoj post, to tak bys zrozumiala o czym pisze:)
...teraz juz zmykam i ja.

jeszcze momencik:)Wracam do "swego" japonskiego serwera:)))dzieki mixer,to nie tylko mnie pomoze,te widoczne IP ,hehehe

Ps.Moje teraz bedzie "stale"...poki bede mogl z niego wysylac...

A już sie zaczęłam zastanawiać

Cóż rzesz stało się z moim komputerkiem że w rogu postów pojawiają sie jakieś dziwaczne ciagi liczb..:D:D:D
Aha..a wiec taki jest mój IP...

O siedzisz i patrzysz co nowego...

Serwer General Electric International, Inc.
Japan nie będzie banowany.
Czas na mnie. Za 8 minut następna projekcja.
tym razem shizofreniczny Piotr Szulkin. Uhh :(

no nie...sorry....jeszcze moment...mixiu...ale nadal wiekszosc ludzi korzysta z modemowych polaczen..

.wiec duzo sie o nich nie dowiesz...Ale ja potrafie i do takich dojsc...a moze nie ja sam....hmm a z pomoca moich znajomych i Przyjaciol...
papapapa
...juz teraz na powaznie...

Jakże to pasjonujące..

..sprawdzać z kąd kto pisze, jakie ma proxy itp itd, nawet nie wiem co znaczą te wszytskie literki...
..Wolę sprawdzać co kto pisze, a ak będę chciałą wiedzieć skąd, to się tego kogoś po prostu zapytam..

...

Mój cichy fetyszowaty wielbiciel musi być nad wyraz szczupły jeżeli jest w stanie przecisnąć się między szczebelkami balkonu w pełnym pasji poszukiwaniu mych niczego nieświadomych skarpetek suszących się na sznurze...

Chyba że znów wychodowałam w domu coś, co tym razem żywi się skarpetkami...

Hm....

>:)

Kiszczak,

w oblężonym Berlinie dr Joseph Goebbels w rozmowie telefonicznej powiedział do zdrajcy Otto Meissnera: "Od dwunastu lat marzyłem, żeby napluć panu w twarz. Od dwunastu lat tłumiłem w sobie to pragnienie - i teraz tego żałuję." Ja nie zamierzam kiedyś żałować, że nie naplułem ci w twarz.

K.NN.

"Kto nie narobił sobie wrogów, ten w życiu nie uczynił nic." Talmud

Piękna naprawde :-)

I nie żaluj sobie, napluj mu w twarz, widzę co ten Kiszczak robi.
Nie powtarzaj błędu niemickiego oficera :-)

Podpiszę się bardziej zrozumiale, bo jeszcze mnie nie poznacie he

K.NN.

Z jednej strony dziękuje że pisałeś spokojnym językiem ludzi normalnych, z drugiej jednak strony wypraszam sobie obrażanie mnie i innych na tym hydeparku nawet tak UPRZEJMYMI zwrotami. Pisz sobie o mnie co chcesz i tak mnie to nie rusza, ale niektórzy ludzie na to nie zasłużyli. Ironia z mojej strony była wywołana twoimi wcześniejszymi postami na których używałeś niecenzuralnych słów, które udeżają nie tylko w adresata, ale też w osoby je czytające, a nie mające z tym żadnego związku, z powodu braku kultury.

Ciekawe kiedy

zacznę sobie robić wrogów w środowisku naukowym, najlepiej przy pomocy kontrowersyjnych teorii burzących czyjeś usysteatyzowane już poglądy. Może wtedy gdy bedę mógł realizować własne pomysł a nie szefa...

K.NN.

Nie będę się rozpisywać. Uwrzam iż radykalna zmiana słów używanych przez ciebie jest kpiną!!! Ty to zaczołeś i ty to skończ.Ten hydepark ma być miejscem spokojnym, a ty ten spokuj zakłócasz.

Pozdrów klina i resztę, bronili cię wiernie jak psy.

Z dziennika fizyka doświadczalengo

Dziś przez 10 godzin najpierw przygotowaliśmy stanowisko pomiarowe a potem zaczęliśmy pomiary. Po drobnych problemach z ustawieniem kamery, wymianie obiektywu ze względu na kłopoty z ostrością obrazu, wymianie soczewek po problemach z ustawieniem wiązki laserowej, po wymianie pojemnika gdzie zachodziłą reakcja produkujaca dym do pomiarów, po wyczyszczeniu z pyłu po poprzednich pomiarach kanału, po uszczelnieniu kanału żeby dym sie nie wydostawał (na szczęście nie trujący ale tylko duszący, reaguje z wodą) rozpoczęliśmy pomiary. Pomiary miały być przeprowadzone ze stałą prędkością przepływu. Ustawiliśmy wszystko i wykonaliśmy 6 z 45 pomiarów. Po sprawdzeniu wyników (ponad godzina) okazało się że prędość spadła w trakcie pomiarów 2 krotnie. Problemem okazałą siesiatka druciana która zatkała się pyłem. Pył był bardzo drobny (około jednego mikrometra średnica) ale przylepiaj siedo siatki i po pewnym czasie pomiaru zalepiał się. W 10 godzinie pomiarów gdy stanęliśmy przed perspektywą powtarzania pomiarów od początku a w dodatku po awarii systemu zasilającego w dym (o nie wyjaśnionych jeszcze przyczynach) przekładamy dalszy ciag pomiarów na dzień następny (do niedizeli mamy skończyć). Prognozujemy też kłopoty z wentylatorem który może przestać działać z powodu zapylenia. A w dodatku korozji (pył powoduje korozje żelaza nawet w stopach "nierdzewnych").

Jareczku

uruchom gg

K NN

Nie każdy tekst w ktrórym piszą do ciebie jest atakiem na ciebie. Niektóre chcą Ci zwrócić uwagę na twoje zachowanie tu w HP. Niechodzi większości z nich o atak na ciebie a o zwrócenie uwagi lub podjecie dyskusji. Ponad 70 % komunikacji międzyludzkiej odbywa sie niewerbalnie, Tu mamy jedynie komunikację werbalną, no z małym dodatkiem "emotikonów". Wiele osób te same słowa postrzega, rozumie w inny sposób, dlatego forma pisana wymaga innego formułowania by być dobrze zrozumianym. Teksty pisane pod wpływem emocji nieprzemyślane są czesto po prostu niezrozumiałe i nie niosące prawie żadnej wiadomości. Najprawdopodobniej taki sam tekst jaki ty odebrałeś tu jako atak, w rozmowie odebrałbyś jako przyjacielską radę (oczywiście poza bezpośrednimi atakami).

Mentant.I paru innych.

Trafna sentencja Mentat.

Ps.Ciekawie teraz bedzie tutaj.Choc czesc osob rozpoznaja wszyscy, Ci rozpoznaja ktorzy nie potrafia inaczej.Przekonaja sie jakie nicki pisza z jakich IP i bedzie wiadomo(jesli nie znaja sie zbytnio na zaleznosciach serwerow proxy i nie uzywaja polaczen dial-up lub oprogramowania specjalistycznego), bedzie wiadomo ile dana osoba ma nickow i jakie to sa nicki.
No chyba, ze ktos potrafi naprawde dobrze ukryc swoje IP.Tak np jak ja :-)Moge byc kazda z tych osob, a pozostac nadal w ukryciu :)No, ale nie bede sie bawil w ten sposob i dam wam do dyspozycji ten oto adres(pozniej i inny rowniez).
Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy czuja ze Kiwdulowi znajomi i Przyjaciele, to nie potwory :)

Kiwdul, nie utop sie w tej wannie, bo zapewne wlasnie tam jestes :-)czesc!
Zwierz, ciezka masz prace hm.I pisze to bez cienia ironii!Spokojnie pozdrawiam, z mysla ze juz nie bedziecie sie wzajemnie obrazac.I wdze, ze nie kazdy wpis jest atakiem na niego, ale duzo wlasnie takimi sa, oraz prowokacjami, jak te od "ławki przysieglych".Zwierzu, patrze i widze, czasem nie patrze i rowniez widze...a czasem widze slyszac i slyszac nie widze.Nakrecilem troszke?No moze, ale tak juz jest z nami :-)

I slowko do "ławki": Kpina jest wlasnie ta pisanina, ktora nawet w tej chwili nie przerywacie.I kolejnym klamstwem skierowanym przeciwko Kiwiemu i nam(a'propo wlasnie psow).Ja , tak jak wiekszosc piszacych tutaj, potrafie rowniez czytac, a wiec czytam sobie, czytam, czytam i czytam, no i widze kto pisze prawde "lawko", na pewno to nie wy.Dobranoc.

klinie

Nie będę się z tobą użerać bo człowiek inteligentny nie walczy z tym na co nie ma wpływu. Zapewniam Cię iż słowa napisane przeze mnie tutaj nie są kłamstwem, a i ten pies nie miał być obraźliwy, może źle mnie odebrałeś, chodziło mi o to że jesteś z nim nawet w tedy gdy on walczy z całym światem oprócz Ciebie i innych.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry