Widok
Jeszcze na chwilke.Ciesze sie,ze teraz bez sprawdzenia bede widzial kto skad nadaje i jakiego serwera proxy uzywa,choc to
"ruchomego" lub inaczej-zmiennego IP(np. tak jest przydzielane IP w polaczeniach modemowych;pisze jezykiem laickim specjalnie :)aby nie bylo watpliwosci:) hehehe), albo tez specjalnych programow ukrywajacych adres komputera, laczac go z danym srewerem za pomoca innego wolnego-nie powiazanego z komputerem uzytkownika-serwera :)
Prosty script, a tyle wiadomosci daje :)
Mam nadzieje, ze bedzie wlaczony na dluzej:)))
Nowalijko niecalkiem POLSKA, masz Tatusia, ktory zna sie na rzeczy :))))Wiec sie go sluchaj zawsze w sprawach netu :)))
naprawde uwierz, ze warto :)))On wie co robi :)))
Sprawdzalem Cie wczesniej i mialas inne proxy :)To znaczy, inne miejsce z ktorego wysylalas Twoj post, to tak bys zrozumiala o czym pisze:)
...teraz juz zmykam i ja.
Prosty script, a tyle wiadomosci daje :)
Mam nadzieje, ze bedzie wlaczony na dluzej:)))
Nowalijko niecalkiem POLSKA, masz Tatusia, ktory zna sie na rzeczy :))))Wiec sie go sluchaj zawsze w sprawach netu :)))
naprawde uwierz, ze warto :)))On wie co robi :)))
Sprawdzalem Cie wczesniej i mialas inne proxy :)To znaczy, inne miejsce z ktorego wysylalas Twoj post, to tak bys zrozumiala o czym pisze:)
...teraz juz zmykam i ja.
K.NN.
Z jednej strony dziękuje że pisałeś spokojnym językiem ludzi normalnych, z drugiej jednak strony wypraszam sobie obrażanie mnie i innych na tym hydeparku nawet tak UPRZEJMYMI zwrotami. Pisz sobie o mnie co chcesz i tak mnie to nie rusza, ale niektórzy ludzie na to nie zasłużyli. Ironia z mojej strony była wywołana twoimi wcześniejszymi postami na których używałeś niecenzuralnych słów, które udeżają nie tylko w adresata, ale też w osoby je czytające, a nie mające z tym żadnego związku, z powodu braku kultury.
Z dziennika fizyka doświadczalengo
Dziś przez 10 godzin najpierw przygotowaliśmy stanowisko pomiarowe a potem zaczęliśmy pomiary. Po drobnych problemach z ustawieniem kamery, wymianie obiektywu ze względu na kłopoty z ostrością obrazu, wymianie soczewek po problemach z ustawieniem wiązki laserowej, po wymianie pojemnika gdzie zachodziłą reakcja produkujaca dym do pomiarów, po wyczyszczeniu z pyłu po poprzednich pomiarach kanału, po uszczelnieniu kanału żeby dym sie nie wydostawał (na szczęście nie trujący ale tylko duszący, reaguje z wodą) rozpoczęliśmy pomiary. Pomiary miały być przeprowadzone ze stałą prędkością przepływu. Ustawiliśmy wszystko i wykonaliśmy 6 z 45 pomiarów. Po sprawdzeniu wyników (ponad godzina) okazało się że prędość spadła w trakcie pomiarów 2 krotnie. Problemem okazałą siesiatka druciana która zatkała się pyłem. Pył był bardzo drobny (około jednego mikrometra średnica) ale przylepiaj siedo siatki i po pewnym czasie pomiaru zalepiał się. W 10 godzinie pomiarów gdy stanęliśmy przed perspektywą powtarzania pomiarów od początku a w dodatku po awarii systemu zasilającego w dym (o nie wyjaśnionych jeszcze przyczynach) przekładamy dalszy ciag pomiarów na dzień następny (do niedizeli mamy skończyć). Prognozujemy też kłopoty z wentylatorem który może przestać działać z powodu zapylenia. A w dodatku korozji (pył powoduje korozje żelaza nawet w stopach "nierdzewnych").
K NN
Nie każdy tekst w ktrórym piszą do ciebie jest atakiem na ciebie. Niektóre chcą Ci zwrócić uwagę na twoje zachowanie tu w HP. Niechodzi większości z nich o atak na ciebie a o zwrócenie uwagi lub podjecie dyskusji. Ponad 70 % komunikacji międzyludzkiej odbywa sie niewerbalnie, Tu mamy jedynie komunikację werbalną, no z małym dodatkiem "emotikonów". Wiele osób te same słowa postrzega, rozumie w inny sposób, dlatego forma pisana wymaga innego formułowania by być dobrze zrozumianym. Teksty pisane pod wpływem emocji nieprzemyślane są czesto po prostu niezrozumiałe i nie niosące prawie żadnej wiadomości. Najprawdopodobniej taki sam tekst jaki ty odebrałeś tu jako atak, w rozmowie odebrałbyś jako przyjacielską radę (oczywiście poza bezpośrednimi atakami).
Mentant.I paru innych.
Trafna sentencja Mentat.
Ps.Ciekawie teraz bedzie tutaj.Choc czesc osob rozpoznaja wszyscy, Ci rozpoznaja ktorzy nie potrafia inaczej.Przekonaja sie jakie nicki pisza z jakich IP i bedzie wiadomo(jesli nie znaja sie zbytnio na zaleznosciach serwerow proxy i nie uzywaja polaczen dial-up lub oprogramowania specjalistycznego), bedzie wiadomo ile dana osoba ma nickow i jakie to sa nicki.
No chyba, ze ktos potrafi naprawde dobrze ukryc swoje IP.Tak np jak ja :-)Moge byc kazda z tych osob, a pozostac nadal w ukryciu :)No, ale nie bede sie bawil w ten sposob i dam wam do dyspozycji ten oto adres(pozniej i inny rowniez).
Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy czuja ze Kiwdulowi znajomi i Przyjaciele, to nie potwory :)
Kiwdul, nie utop sie w tej wannie, bo zapewne wlasnie tam jestes :-)czesc!
Zwierz, ciezka masz prace hm.I pisze to bez cienia ironii!Spokojnie pozdrawiam, z mysla ze juz nie bedziecie sie wzajemnie obrazac.I wdze, ze nie kazdy wpis jest atakiem na niego, ale duzo wlasnie takimi sa, oraz prowokacjami, jak te od "ławki przysieglych".Zwierzu, patrze i widze, czasem nie patrze i rowniez widze...a czasem widze slyszac i slyszac nie widze.Nakrecilem troszke?No moze, ale tak juz jest z nami :-)
I slowko do "ławki": Kpina jest wlasnie ta pisanina, ktora nawet w tej chwili nie przerywacie.I kolejnym klamstwem skierowanym przeciwko Kiwiemu i nam(a'propo wlasnie psow).Ja , tak jak wiekszosc piszacych tutaj, potrafie rowniez czytac, a wiec czytam sobie, czytam, czytam i czytam, no i widze kto pisze prawde "lawko", na pewno to nie wy.Dobranoc.
Ps.Ciekawie teraz bedzie tutaj.Choc czesc osob rozpoznaja wszyscy, Ci rozpoznaja ktorzy nie potrafia inaczej.Przekonaja sie jakie nicki pisza z jakich IP i bedzie wiadomo(jesli nie znaja sie zbytnio na zaleznosciach serwerow proxy i nie uzywaja polaczen dial-up lub oprogramowania specjalistycznego), bedzie wiadomo ile dana osoba ma nickow i jakie to sa nicki.
No chyba, ze ktos potrafi naprawde dobrze ukryc swoje IP.Tak np jak ja :-)Moge byc kazda z tych osob, a pozostac nadal w ukryciu :)No, ale nie bede sie bawil w ten sposob i dam wam do dyspozycji ten oto adres(pozniej i inny rowniez).
Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy czuja ze Kiwdulowi znajomi i Przyjaciele, to nie potwory :)
Kiwdul, nie utop sie w tej wannie, bo zapewne wlasnie tam jestes :-)czesc!
Zwierz, ciezka masz prace hm.I pisze to bez cienia ironii!Spokojnie pozdrawiam, z mysla ze juz nie bedziecie sie wzajemnie obrazac.I wdze, ze nie kazdy wpis jest atakiem na niego, ale duzo wlasnie takimi sa, oraz prowokacjami, jak te od "ławki przysieglych".Zwierzu, patrze i widze, czasem nie patrze i rowniez widze...a czasem widze slyszac i slyszac nie widze.Nakrecilem troszke?No moze, ale tak juz jest z nami :-)
I slowko do "ławki": Kpina jest wlasnie ta pisanina, ktora nawet w tej chwili nie przerywacie.I kolejnym klamstwem skierowanym przeciwko Kiwiemu i nam(a'propo wlasnie psow).Ja , tak jak wiekszosc piszacych tutaj, potrafie rowniez czytac, a wiec czytam sobie, czytam, czytam i czytam, no i widze kto pisze prawde "lawko", na pewno to nie wy.Dobranoc.
klinie
Nie będę się z tobą użerać bo człowiek inteligentny nie walczy z tym na co nie ma wpływu. Zapewniam Cię iż słowa napisane przeze mnie tutaj nie są kłamstwem, a i ten pies nie miał być obraźliwy, może źle mnie odebrałeś, chodziło mi o to że jesteś z nim nawet w tedy gdy on walczy z całym światem oprócz Ciebie i innych.