Widok

Agentka

I myślisz, że ja Ci podam na forum mail?Mój wlasny osobisty?A wielbiciele mi skrzynkę zapchają, nie opędzę się od fanów, nie nadążę z kasowaniem, ...Czekam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

URODZINKI

13go czerwca sa moje urodzinki pozrawiam wszystkich goraco buzka:* jak chcecie to zaglosujcie na mnie na www.kala1.fotka.pl

Suzi

daj bukiet ulubionej nauczycielce, a wychowawczyni - jednego smętnego goździka. ;)

pale mosty....

Arvika, 10.06.2004
Klaudiusz Wesolek
sygn. akt VIIIK 369/04

SAD REJONOWY W GDYNI
VIII WYDZIAL GRODZKI

W zwiazku z wydanym wyrokiem z dnia 04.06.2004 stwierdzam, ze sad tym samym wpisal sie w poczet postkomunistycznych gnid.
Obawiam sie takze ze jedynym sposobem uzdrowienia postkomunistycznego "wymiaru sprawiedliwosc" jest jego r*********enie i stworzenie nowego sadownictwa i prokuratury.

K.Wesolek
http://www.ruchnarodowy.pl/KW_005.html

klaudi

hmmm,
witaj mój ulubiony klaunie miejscowy....chcąc poczytać coś wesołego weszłąm na linki podane przez Ciebie i wyjątkowo uważnie przstudiowałam to co tam było.
da się to określić jednym słowem żałosne w odniesieniu do Ciebie, a nie sądu.
potwierdzasz tym samym obiegową opinię o politycznych krzykaczach, którzy obrażają wszystkich wkoło, ale gdy przychodzi płacić za tą ewidentną obrazę płaczą i robią z siebie tym samym błaznów.

z wyrazami ubolewania

Zgadza się

Klaudi, twoje metody działania powodują, że ostatnią rzeczą jaką myślę ( i sądzę że nie jestem wyjątkiem, bo niby dlaczego miałabym się tu różnić od innych ludzi) jest: "to jest człowiek poważny, którego należy poważnie traktować". Niestety.

Kocertooo

Dziś w Uchu w Gdyni o 20 zagra trio Jacek Kulesza Waliza&Tamburyn wjazd studenty 7 reszta 10. zapraszam:)))

Takim Wesołkom ...

Takim Wesołkom to 10 lat kamieniołomów w ciemno - porządna i pożyteczna robota rozparzonemu pasożytowi, wypociła by jego wszystkie fumy i vapory. A potem do końca zycia w tajgę, między białe niedźwiedzie!

(*)(*)(*)

Za godzinę w kościele św. Barbary odbędzie sie msza za tragicznie zmarłego Marcina.

"patriota"

wypowiedzi Agentki i Stworka - dla mnie nie nowina...probke mialem przy sprawie Kolaka...ale "prawdziwy patriota" to rzecz ciekawa....takowy "patriotyzm" akceptuje sady, ktory wydawaly wyroki na polecenie SB...i dzisiaj pewnie tez orzekaja na zlecenie...juz pewnie mniej ze strony dawnych sluzb, co ze strony mafii i oligarchii...A ludzie, poza nielicznymi, nawet zaprotestowac nie potrafia...dobrze ze opuiscilem to badziewie...moze kiedys wroce, jak ludzie "otrzezwieja"....
ze skandynawskim pozdrowieniem

tja

anglicy to dupy ...

Klaudi

utozsamiasz rzeczy, ktore nie sa ze soba tozsame.

kLaudi

protestuj sobie waść...ludzie inteligentni nie walczą z tym, na co nie mają wpływu...a jest tu takich parę...

kLaudi

nie trzeźwiej i nie wracaj...

to się nazywa autoreklama czyli kLaudi w pigułce...

CURRICCULLUM VITAE

EDUCATION:

-1993 - graduated from the University of Gdansk, master degree

-1994 - Academia Istropolitana, Bratislava, Slovakia; Environmental Management and Planning - postgraduated studies

-1997 - University of Washington, International Environmental postgraduated studies

-several trainings in business management

PROFESSIONAL EXPERIENCE

-1994-95 - import manager in telecommunication company

-1995-96 - advisor for the air-conditioning company

-1998-2000 - the chief of the organisational department of Supporting Services (Gospodarstwo Pomocnicze) of Prime Minister Chancellary

-2000 (January-March) - the employee in Department of Information in Ministry of Foreign Affairs - responsible for the website of MFA , press and internet analysis

-2000-2004 periodic jobs - legal advising, web design, translations, teaching

English, work at harbour (loading 50kg bags)

FOREIGN LANGUAGES

-fluent English (TOEFL - 613) and Slovak

- average - Russian

OTHER SKILLS

-fluent in computer (windows) and Internet (basic html)

-driving license ( “B”)

-organisational skills

HOBBIES

-politics and history

-travelling

-internet

16.06.2004

Msza jest o 10:45 a wymarsz z kaplicy na cmentarzu Łostowickim i pogrzeb Marcina O. zacznie się o 14:30.

Agentka

Patrząc na zamieszczone przez Ciebie CV pana Wesołka i porównując to z informacjami na jego stronie na geocities zweryfikowałabym informację o znajomości angielskiego i jezyka html....
Ale każdy kreuję się jak chce...byleby miał kontrolę nad tą kreacją...

Aube + wątpliwości

nie sądzę, by miał.

Pokłon

Pokłon dla Pana Kuronia.
Oby wiecej takich ludzi było, żyło i działało.

z wyrazami szacunku

fluent english ;)

dont make a village ;)

sdfgfasdg

dfgdfg

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

do góry