Widok

Agentka

I myślisz, że ja Ci podam na forum mail?Mój wlasny osobisty?A wielbiciele mi skrzynkę zapchają, nie opędzę się od fanów, nie nadążę z kasowaniem, ...Czekam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mart Mart!

oj, to były czasy, gdy zasnęłam na finale MŚ po 2 nieprzespanych nocach na bazunie :)
ja toć piszę do Ciebie! tylko trochę sie zagapiłam szukając tapet z Gomesem ^_^ wstyd mi normalnie, ale jaka piękną bramkę strzelił! ha! teraz nikt juz nie powie, że on tylko ładny :) fajnie masz, że taka hardkorowa jestes! ja też bym sobie pojechała na bazunę ale nie moge :( wypij za mnie amberfuja :) kupiłam juz koperte i znaczek, ale nie mam jeszcze listu ;)

Fate Fate!

Nikt do mnie nie pisze prócz prywatnej psychologii, o czym to świadczy?Takie moje fate?Jeśli takie jak na Kasprzyckim to ja dziękuję bardzo;) Jesteś w ogóle?Mam koszulkę brasil(kojarzysz?ech, to były czasy!:))Wtedy jeszcze jeździłaś na bazunę :P

Joanno

Podejdż do biblioteki głównej UG w Sopocie, do informacji bibliotecznej, tam powinni Ci powiedzieć dokładnie gdzie mozesz zdobyć te dane.
Zawsze Ci jeszcze pozostaje zapytać się w Izbie Turystyki w Gdańsku, ale nie wiem gdzie sie ona dokładnie mieści

Agentko

mogłaś zobaczyć tylko jeden ;)
tak to ze mna jest, ze po dwóch amputacjach mam jeden migdałek.

Joanno, przykro mi, ja nie wiem.

Stworku

ooooooooooooo
właśnie zobaczyłam Twoje migdałki....

wiesz, to ziewanie jest zaraźliwe...dobranoc idę spać.

Cześć!

Mam pytanko,
czy ktoś z Was zna miejsce publikacji Dyrektyw UE dotyczących turystyki??
Dzięki za jakiekolwiek wsparcie

zieeew

znowu?

CO ZA DEBILE TUTAJ SMiIECA!!!

STWORY I AGENTKI SPIEPRZAC Z TAD
PUSTO W GLOWIE I TYLE

Kanar??

Hmmm...w gruncie rzeczy nie wiem...nigdy się nad tym nie zastanawiałam...

kanar???

dobre pytanie, może ktoś wie skąd takie , a nie inne określenie na kontrolerów.

A w ogole

to skad ta nazwa: "kanar"?

A mnie sie nie zdarzylo

kilka razy w takiej sytuacji (z wywieszonym jezykiem;) szlam kupic bilet na poczatku pociagu i mijalam po drodze kanarow, ale nie mialam klopotow.

Aube

to się nazywa skutki wychodzenia gdzieś na ostatnią minutę lub też złośliwość komunikacji miejskiej,
podtrzymuję jednak to co powiedziałam wcześniej, nie współczuję złapanym na gapownictwie, przewidując jazdę kolejką wskazane byłaby mieć jakieś bilety w kieszeni.
ostatnio miałam okazje posłuchać jak to w tramwajach tłumaczyły się różne osoby nie chcące dostać mandatu...bajer bez granic...niektórzy byli nad wyraz elokwentni:)))

Agentko

Niestety mówiąc bardziej cenzuralnie, mnie również zdarzało się wbiegać z wywieszonym jęzorem do kolejki i idąc na czoło pociągu spotkać radosnego kanara, któremu za Chiny Już Nie Całkiem Ludowe nie wutłumaczysz, że właśnie idziesz kupić bilet...

taaak oszukany...

bilety się kupuje przed wejściem do kolejki, a nie liczy potem na farta, że kanar da się nabrać na text o tym, że idzie się właśnie kupić bilet...wcale nie współczuję frajerom złapanym w ten sposób, szkoda im było 2złote na bilet to niech teraz płacą, i mandat i stracona kasa na próbę przekupienia kontrolera...rzeczywiście tym razem los z Ciebie sobie zakpił biedaku.

jebani oszusci

wiecej takich pierdolonych zlodziei w skm a napewno bedzie fajnie nie dosc ze w lape biora to jeszcze mandaty potem pisza gdy sie idzie kupic bilet ale takiemu nie wytlumaczysz

ooops

;))

sdfgfasdg

dfgdfg

fluent english ;)

dont make a village ;)

Pokłon

Pokłon dla Pana Kuronia.
Oby wiecej takich ludzi było, żyło i działało.

z wyrazami szacunku

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

do góry