Widok

Agentko

witaj i jeszcze nie znikaj! Uwazaj na gaki, o ostatnio pojawily sie jakies fatalne podroby, ktore krusza sie i traca kolor. Nie kupuj cieniowanych! Twoje miejsce pracy zapewne oblegane jest przez turystow. Masz tam klimatyzacje czy szefowa sknerzy? Pozdrowienia-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nefer

Jakiekolwiek pytania odnośnie mojej szefowej powodują otwieranie sie scyzoryka w kieszeni.
Przez chwile byłam na zagranicznym serwerze , ale zerwało połączenie.Wiwat technika !

To all

Tomko-co jest z twoim telefonem?
Nefer-klimatyzacja wolne żarty.
uciekam, pa, pa, pa...........

Esclarmonde

tutaj tez byla burza ale przeszla jakos bokiem, huknelo pare razy i... to bylo wszystko. Ale zapewne beda jeszcze z prawdziwego zdarzenia. Tez je uwielbiam, a cieply deszcz? Zwlaszcza taki ulewny i gwaltowny... Moda. No coz, istnieje... Ale na szczescie nie jest obowiazkowa. Zreszta na lato przerozne cudactwa zjezdzaja sie na Wybrzeze. Widac to na bulwarze gdynskim, Monciaku w Sopocie i na gdanskiej Starowce. Juz niedlugo bedziesz w Polsce, korzystaj z tego co masz w Danii, bo zostana ci tylko wspomnienia. Pozdrowienia-

Agentko

aaaa..... rozumiem. To troche tak jak u nas, klimatyzacja- otwarte na przestrzal drzwi. Milego weekendu, odpoczynku i lekkiej opalenizny, pozdrowienia

Nefer

Cieply deszcz? Lubie...choc to czesto zalezy od nastroju. Najbardziej potrzebuje slonca. Pochmurna pogoda mnie oslabia i psychicznie i fizycznie.
Rozmawialam wczoraj z dziewczyna z Polski- mieszka tu juz 3 lata. Ma tu prace, utrzymanie, ale jest zupelnie sama. Wytrzymuje tu tylko dlatego, ze bierze na siebie nawal zajec, aby nie miec czasu na myslenie. To dobry kraj na odpoczynek, nauke, czy poromiesieczny pobyt. na dluzej- osoba zbyt wrazliwa czy potrzebujaca duchowosci tu nie wytrzyma. Tu nie ma energii. Nie znajdziesz nikogo, przed kim mozesz sie otworzyc.Ludzie tu maja mentalnosc pt"no problem". Po paru miesiacach ma sie tego dosyc. Mam dzis kiepski dzien, lepiej juz znikam.
Wiosenne pozdrowienia!

Esclarmonde

wybacz odpowiem ci w poniedzialek, lekki nawal pracy, nic sie nie martw, milego weekendu i duzo slonca, pozdrowienia-

Cathar Love

Dorime... interimo adapare dorime
Ameno...Lantire...lantiremo...Ameno
Badz moim Swiatlem...tancz,
olsniewaj swiat, bo bez Ciebie
dla mnie nie ma swiata
Ameno... o manare imperavi
Ameno...dimere...dimere
Usmiechaj sie do ludzi...
bo jestes piekna
i usmiech Twoj jest zaszczytem
na ktory wielu nie zasluguje
Matiro...Matiremo...
Ameno...

pusto

Probowalam zajrzec do Waszego Chata z bardzo daleka ale jakos tam pusto.Nikogo nie ma.Chyba to z powodu ze malo ludzi ma Internet w domu.A szkoda mozna by pogadac z rodakami o pieknym Trojmiescie, ktore czesto sie docenia gdy jest sie daleko.Pozdrawiam wszystkich na Stogach zwlaszcza i na Wyscigach i na Zabiance i w Sopocie.

Szukam przyjaciol

Jesli zajrzy ktos kto skonczyl Liceum Ekonomiczne w Sopocie w 1971r.Prosze zostaw wiadomosc.Ja tu zajrze wierzcie z bardzo daleka.

Ameno

Jestes juz?
Myslalam przed chwila, ze szlag mnie trafi. Wchodze do konserw. a tam ta czesc korytarza z sala komp. zamknieta na klucz. Walilam w drzwi myslac ryczec juz czy za chwile... W koncu na parterze jakis student szedl po schodach- dopadlam go i okazalo sie ze ma klucz. Czemu ja nie dostalam? W sali siedzi pare osob, ciekawa jestem kto byl taki madry i przekrecil zasuwke w drzwiach. Grrrrrrrr.....

Agentka Jo

Czuje sie zaproszona i zaszczycona, przybede w srode. Chyba. Postaram sie. Zastanowie. Przemysle. Czyli.... spodziewajcie sie mnie ;)))). O której bedziesz?
Pozdrawiam z pracy nr 2

Nefer

Slowa otuchy zatrzymam w pamieci, bo najazd byl, ale zapowiada sie kolejny. Odwiedzila mnie na kwadrans , , ciocia", tzn. jej prababcia i moja praprababcia byly siostrami @v@..... przy okazji dowiedzialam sie, ze kuzyn juz nie jest kierowca rajdowym (a byl??!@#$#@). Kocham urozmaicone zycie... i pozdrawiam

Esclarmonde

Ciagle zyje, dziekuje za kratki - kotki sa slodkie. A swojego listonosza badz laskawa pobic, ma poziom umyslu dokladnie taki, jak moj new poczciarz... to znaczy nie potrafi czytac (a zdawaloby sie ze to podstawowa umiejetnosc)...
Twoja Siostra skonczyla Szaleństwo (hurrra!!) i mi je da, i przyjdzie, i w ogole zyje.
Ech................Trzymaj sie! na razie -

Esclarmonde

Wyslalem

Moka

Tez piszesz spoza granic Polski? Gdzie jestes?
Pozdrowienia!

Aik

Mam nadzieje, ze odpowiedz juz dotarla ;)))

Agentka Jo

Pozdrawiam serdecznie po długiej przerwie.Zdaję sobie sprawę, że nie tylko ja mam problemy z finansami ale też wiem, że nie nie wszyscy zbierają na ten sam cel co ja.Ale to zabrzmiało tajemniczo - wiem.Gorąco pozdrawiam NEFER, TOMKO, KISZCZAKA, ATMĘ, i całą resztę starych Gratkowiczów.

Mała Zabka

Ekipa ekipą a co z naszym atakiem? Kurcze muszę się w końcu uśmiechnąć do Oli po tego łosia co mi zwiał z kurtki. Pozdrawiam Cię Łosico!

Air

Kochanie zgodnie z Twoją prośbą mam Ci coś napisać.No to musimy poczekać jeszcze prawie 15 miesięcy.KC

Inne tematy z forum Hydepark

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry