Widok

Agentko

jak rybki? sa już niebieskie?
do ciasteczek dodajcie marchewki:-) - paluszki lizać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Agentko

miałam Ci zrobić niespodziankę i pojawić się jutro... niestety coś pożera mnie od środka (ciekawe czy jest niebieskie jak Twoja woda w akwarium;-). Mam teraz ząbki... czosnku i mam nadzieję, że grypirzątko przepadnie bez znaku. Może zdążymy zobaczyć się nim liście opadną. Miłego wieczorka

hehehehe

miłej zabawy życzę

aaaaaaaaaa..!!

validol proszę..

prosze sie mnie jutro spodziewac

to ja pisalem

Agentko

Przepraszam żabciu ;-))))))))

Kto spi?

Ja ogladam swoje rybki, a raczej ogladalem swoje rybki w stawiku przeplywowym w ogrodzie.Pstragi konkretnie.
:-)))

Hę?

Spać?O tej godzinie?

No wlasnie?

Czemy wszyscy spia?
Kiwdul? I Ty? Niemozliwe yhm.Chyba, ze jestes na tej swojej wodzie :-)))

Zaraz

cos wam podam, co dla wlasnego bezpieczenstwa i odtworzenia wlasnego zafalszowanego wizerunku, ci admino robaczki wykasowaly :-(

kstk

ty juz dawno powinienes spac, by noc byla odpoczynkiem dla innych, by zdania byly proste, prawdziwe, rzeczywiste.A nie zakamuflowanym dwulicowym smieciem.
Pa.

wicherek :-)

Ząbki czosnku nie na grypniatko uzywaj, lecz na.............................................................................................................. na osobe.......................................................................................................................................................

Plagiat.

Spodziewac sie Ciebie? yhm A gdzie?Pod tym Waszym , dosc slynnym pomnikiem Krola spod odsieczy Wiednia?No spij Plagiacie.Dobry ludz z Ciebie, dobry bo mnie o tym zapewniano, a tym ktorzy zapewniali-wierze.
:-))))

xxx

My, prawdziwe wampiry, czosnku się nie boimy.
Wy, freaki, co co innego.

Stworku i jakis tam

wujku fujku:-) Zapewniam z rozbrajajaca szczeroscia, ze nie wasze osoby mialem na mysli w wpisie pisanym do wicherka :-))

Aube,zmieniony zostal moj post do ciebie,mialo byc tak :

Aube. (19 Listopada 2003 godz. 03:21)

Zal twoich dysfunkcji............................................ a raczej tych, ktorzy sa nimi doceniani :-( ..................................................

xxx

ojej, xxx

ale my mieliśmy wasze.
To ważniejsze. Należy znać swoje miejsce.

postregiment.

Nie lubie cie , a moze i wiecej niz nie lubie, bo skrzywdzies bardzo osobe, ktora ktos mi bliski ......................................................wiecej niz lubi :-((((((((((((((((((((((((((((((((((

myslisz iksiu że

ktoś tu teraz siedzi i na bieżąco zmienia twoje posty? Wycinajac takie słowa jak "dysfunkcja"? Nie przesadzasz aby? Jedyną ja mi się zdaje, pomijając ciebie, osobą obecną tu w tej chwili materialnie-wirualnie jestem ja. A ja niczego nie zmieniałam.
Może po prostu zapomniałeś o tym słowie?

Stworek i wujek jakis tam fujek.

Ja znam swoje.Ale tak czuje, ze ty nie znasz swojego niestety.Specjalnie pominelem wujka fujka , bo nie wiem kto to taki fujek.Pa.Nie zadreczaj sie na noc pisaniem do mnie, albo tez o mnie.To naprawde nie jest zdrowe Stworku taki , a owaki.Czyli w sukience, jakbys miala na mysli jakies brzydkie slowo :-)))

Tak,tlumacz siebie i te smieci.

Tak samo, jak pomylilem sie ze spaniem i................................s****iem i z suma mala , a horrendarna????tak...........................tlumacz smieci...................................Naprawde nie chce , bys do nich dolaczyla, bo niewarte sa ciebie.
:-(((((

Inne tematy z forum Hydepark

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (726 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry