Widok
Wicherku,
Woda w moim akwarium zmienia kolor jedynie, gdy dodaję jakieś tam preparaty glonobójcze..., a poza tymi momentami jest przejrzysta.
Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na coś większego niż te 25l , które mam - zwyczajny brak miejsca , ale to co jest sprawia dużą frajdę.
Może pokażesz się któregoś razu w środę na spotkaniu?
Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na coś większego niż te 25l , które mam - zwyczajny brak miejsca , ale to co jest sprawia dużą frajdę.
Może pokażesz się któregoś razu w środę na spotkaniu?
kstk
No tak kosteczku, tylko ze w jednym uwlaczasz mi-ja nigdy nie bede taki jak ty, zreszta jestem straszy od ciebie mlokosie i to duzo lat, wiec nie obrazaj mnie takimi porownywaniami, bo zapadne sie pod wasza stechla ziemie.Jakbysmy mieli cos wspolnego, powiesilbym sie, mysle o psychicznym wlasciwosciach.Zdrowiej prosze w spokoju.
Stworku.
Nie mam pojecia dlaczego wlasnie mnie zadajesz te pytanie?Nie przypominam sobie, bym uzywal podobnego wyrazu.Ja wierze Kiwdulowi, jesli ty i wy -nie.To ja mam to gdzies.Nie bede odpowiadal.Takie moje prawo, ale nawet nie wiemo o co ci chodzi.Zajmij sie moze swoimi mikrobami, to tak uroczy temat.Papapapapa