Widok

Agentko

jak rybki? sa już niebieskie?
do ciasteczek dodajcie marchewki:-) - paluszki lizać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z pozdrowieniami dla....

wszystkich...

Gaja,

Tak środa zapowiada się bez większych zmian , widzimy się popołudniu w pubie.

Kostek,

nazwanie Iksika żabcią obraża te skądinąd sympatyczne płazy...

Wicherku,

Woda w moim akwarium zmienia kolor jedynie, gdy dodaję jakieś tam preparaty glonobójcze..., a poza tymi momentami jest przejrzysta.
Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na coś większego niż te 25l , które mam - zwyczajny brak miejsca , ale to co jest sprawia dużą frajdę.
Może pokażesz się któregoś razu w środę na spotkaniu?

iksik

tak, żabciu, jesteś starszy.
A o ile głupszy.

xxx

wykręty, umniejszanie i hipokryzja. Jak zwykle. Oczy zawieszone na wysokości metr dwadzieścia. Jak zwykle.
Ale starych drzew się nie przesadza, więc ani ci w głowie zmiana, prawda? Cóż, są ludzie i taborety, a niektórzy rodzą się i umierają posiadając cztery drewniane nogi.

A więc na Stare Miasto - Marsz!!!

pa pa pa pa -

Agentko czy środa zapowiada się bez zmian?

AGENTKO

Pasuje, bo do 23 nie mam chwili wolnej, chyba ze sobota z niedzielą zgubi swój plan.

A dziś jest dobra widoczność, widzę Hel

Może w końcu przestania padać?

XXX

Nie próbuj zasłaniać się swoim wielkiem bo w twojej sytuacji jest to jak najbardziej nie na miejscu. Mój ojciec jest w twoim wieku i cytujac go "nigdy by nie robił z siebie takiego durnia"...
Kstkowi to może jeszcze przystoi jesli jest o tyle młodszy, ale tobie dawno już nie...

kstk

No tak kosteczku, tylko ze w jednym uwlaczasz mi-ja nigdy nie bede taki jak ty, zreszta jestem straszy od ciebie mlokosie i to duzo lat, wiec nie obrazaj mnie takimi porownywaniami, bo zapadne sie pod wasza stechla ziemie.Jakbysmy mieli cos wspolnego, powiesilbym sie, mysle o psychicznym wlasciwosciach.Zdrowiej prosze w spokoju.

Stworku.

Nie mam pojecia dlaczego wlasnie mnie zadajesz te pytanie?Nie przypominam sobie, bym uzywal podobnego wyrazu.Ja wierze Kiwdulowi, jesli ty i wy -nie.To ja mam to gdzies.Nie bede odpowiadal.Takie moje prawo, ale nawet nie wiemo o co ci chodzi.Zajmij sie moze swoimi mikrobami, to tak uroczy temat.Papapapapa

wielki papasie Hi Ha He Hrr

Naucz mnie wszystkiegomtego, co ty potrafisz, a pozniej daj mi zasilek dla takich cymbalow jak ty:-)))Oddam go z przyjemnoscia dla biednych.Bo sam mam za duzo.
Hi Ha He Hrr

Agentko

bo woda w akwarium jest niebieska;-)
wiesz może ile w Polsce jest zamków? bo w Szwajcarii 580... czyli w Polsce powinno ich byc około 4500;)
zielonych snów

Wicherek

Rybki się dobrze mają, roślinki zdrowieją....dlaczego niebieskie?miałyby być?
a co do ciasteczek to zobaczymy,
ciepło pozdrawiam,

Stworku,

czytałam sobie ten atykuł już wcześniej,
przez chwilę nie rozumiałam o co im chodzi...
czepili się słowa...jeśli chodzi akurat o to chodzi to nie zauważyłam, aby do "króla" ktoś miał zastrzeżone prawa autorskie...
co za idiotyzm!!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry