Widok

Agentko

a jego wielkiej szczeki zrobimy 20 malutkich :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"turysta"

" intelekt specjalnej troski " tak można napisać :
-skoro masz pretensje do tych pań to pisz skargę do ich dyrekcji, tak się czyni w "Europie" , Zapomniałeś ??
- to chyba One powinny dołączyć " do Europy a nie my.
Skoro je "utrzymujesz" to przestań i zabierz im wynagrodzenie .
Wydaje Ci się, że wykupienie biletu lotniczego zrobiło z Ciebie europejczyka " całą gębą " . W pewnym stopniu to prawda , - - tylko gębą --.
"Czy zmienilo sie cos w Rebiechowie?
Czy dalej prowincja i odprawa z czasow PRL.
Szczegulnie utkwily mi w pamieci dwie olewajace wszystkich brzydoty z LOT-u, Agnieszka Furtok i Malgorzata Markiz.
Kiedy tak naprawde dolaczycie do tej Europy???"

Ja jestem jednym z tych ktory te niekompetentne stworki (jak ty) utrzymuje. Wszyscy narzekacie na biede i wysokie bezrobocie,
wiecej takich stworkow i bedzie jeszcze gorzej.
"Czy zmienilo sie cos w Rebiechowie?
Szczegulnie utkwily mi w pamieci dwie olewajace wszystkich brzydoty z LOT-u, Agnieszka Furtok i Malgorzata Markiz.
Kiedy tak naprawde dolaczycie do tej Europy???"

Ja jestem jednym z tych ktory te niekompetentne stworki (jak ty) utrzymuje. Wszyscy narzekacie na biede i wysokie bezrobocie,
wiecej takich stworkow i bedzie jeszcze gorzej.

Blurp

powiedziałam to głośno?Oups!;)

FATE!!!!!

To nie Kraków, to ludzie.Wiesz co?Ja to jestem nietolerancyjna!Rzuciłam ogryzkiem w panią, która odgrażałą się, że tomika szymborskiej to już więcej nie kupi, bo ona popiera tą chorobę.Bo chorych trzeba leczyć a nie manifestować!No przecież, ciągle zapominam.A Kraków jest da!i ja się dostanę na UJ i będę molestować smoka 20 minut dziennie codziennie, taki plan:)Istnieję!To, że lustra mnie nie odbijają chyba o niczym nie świadczy?I Domiś coś Ci wytłumaczę, tylko się skoncentruj:O-W mieszka tam gdzie Ty, Madzior mieszka tam gdzie Ty, ja mieszkam tu, więc NIE KAŻ MI POŚREDNICZYĆ!:P On chcial spotkać Ciebie i sobie nie wkręcamy domiś nie wkręcamy nie wkręcamy-powtarzaj to działa:)A jego numer przecież masz, głuptasie:)A co ma M.do NASZEJ bazuny?I oczywiście, że będę się denerwować:czy moglabyś choć raz zostać gdzieś DO KOŃCA?Domiś Domiś zróbmy hardkor;)Nie martw się, zresztą, tam pewnie nie będzie dworca ze zlewem, tudzież rzeczki, więc ja wrócę wcześniej-dzień bez mycia wlosów dniem straconym;)Poza tym ja też mam egzaminy w poniedzialek!jak mamy zdać to nic nam nie przeszkodzi, nawet kac:)A rozsądek jest nierozsądny(wiem, jestem monotematyczna, ale się przejęlam)O-W zapewne będzie z dziouchą, to mi nie robi!;DDD oczywiście, że z Tobą pojadę.A raczej Ty ze mną, bo już to dawno wymyślilam:)Tylko musisz przyrzec, że nie wpadniesz w histerię:)Ale nie żebyś byla wredna jakoś tak bardzo:D żart żart wiesz przecież :* mój raczek, ten z którym pojechalam w podróż poślubną w 7 klasie:)Może Ci kangurek(pozdrawiam serdecznie)wydrukuje, więc Domiś!Nie przynieś mi wstydu! jedna 6 to nie jest to co mnie satysfakcjonuje:)W Twoim przypadku, bo ja chcę tylko zdać.Ale za to bardzo:)Nigdy nie pomyślaląbym, że do matury będę się uczyć 2 dni.Ale coż.Take meno!I tym optymistycznym akcentem, czymaj się!i przesylaj mi wiedzę.najlepiej smsem:)

AT

i jeszcze jedno...mowia ze pierwszy milion trzeba ukrasc, a potem mozna juz uczciwie...Jednak wyglada na to ze kto ukradnie jeden milion, to po jakims czasie musi juz ....ukrasc dwa miliony....

AT

no jeszcze do tego bym dodal to ze nie pozwolono rozwinac skrzydel polskim obywatelom (poza komunistyczna nomenklatura i gangsterami)
- nie uwlaszczono spoleczenstwa
- utrudniony rozwoj tworzacego sie od podstaw polskiego biznesu - wysokie podatki, drogie kredyty, dlugie procesy sadowe, preferencje dla kapitalu zagranicznego itp....

GDYNIA PO 18-tej...

Po godz. 18-tej kazdy przyzowity turysta powinien juz lezec urzniety...gdynskie wladze sa OK;-))))
http://trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=11820
Gdynia turystyczna teoretycznie
(7 Maja 2004)

Po godzinie 18 turysta w Gdyni może liczyć tylko na życzliwość przechodniów. Punkty informacji o tej godzinie już nie pracują, a ich wyposażenie również trudno nazwać imponującym. To sytuacja na początku sezonu turystycznego w mieście teoretycznie stawiającym na turystykę.

Miejski punkt informacji turystycznej na Dworcu Głównym PKP ładnie wygląda jedynie na folderze, gdzie nie widać bezpośredniej okolicy......

Martuś?

nie denerwuj się, ze nie jadę na całą bazune, za to Wisełka będzie na 100% ^_^ znowu się zdenerwowałam ale nie będę pisać o tym na hp, bo ostatnio jak wspomniałyśmy tu o tym, to było ossstro, pamiętasz? tzn.Kraków jest beznadziejny :/ a przynajmniej jego władze i mieszkańcy :) jestem ugodowa od kiedy pijany kolega na koncercie znając mnie 5min. powiedział, że jestem wredna.Chlip!jak to?!? ja?!? powiedz, że jestem miła, no powiedz *_* jak zdam maturę to zaszaleję i obejrzę caaałą serię Chobitsów :)acha, i się zakocham-taki mam plan ^_^ kim jest Twój pan R.? bo ja nie rozumiem &_& wiesz, jakoś tak chlip.Pojedziesz ze mna we wrześniu na Litwę lub do Estonii? powiedz tak! :) możliwe, ze nie będę w necie przed wtorkiem więc:
POWODZENIA! trzymaj się ciepło :*

turysto

a dlaczego Ty sam nie podpisałeś się z imienia i nazwiska, skoro tak ładnie zacząłeś?

At

przyjęte.

serdeczne pozdrowienia

pragne serdedznie pozdrowic mojego serdecznego przyjaciela kiwdulaBenna
ktory nie zapomina o mnie w dobrych i zlych czasach pozdrawiam cie serdecznie i caluje niestety zlikwidowalam wszystkie komunikatory dlatego nie odpisuje

Klaudi

Nie dziw się "ten kraj" kiedyś zwany Polską jest teraz republiką bananową (tyle , że banany nie rosną) . Przykłady proszę :
- sprzedano ponad 90% banków wraz z kapitałami
- większość dobrych firm
- zaciągnięto ponad 120 miliardów $ pożyczek
- zadużenie wewnętrzne około 80 miliardów i wzrasta
---- pozostaje pytanie : gdzie są te pieniądze ?
Czyżby wydano je na 20 km jedynej autostrady . Niczego przecież nie wybudowano więcej. A może ktoś z Was je dostał?? Ja nie .
Jesli ktoś nie chce żyć w upodleniu niech uczy się jezyków i znika . Tu nigdy lepiej nie będzie .

LOT i Trojmiejskie lotnisko

Czy zmienilo sie cos w Rebiechowie?
Kiedy tak naprawde dolaczycie do tej Europy???

Stworku

Chyba przesadziłem trochę , nie obrażaj się - przepraszam

At

no co Ty powiesz? W zyciu bym sie nie domyslila....>:)

lokalny oligarcha ...aresztowal dziennikarzy....

http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040506/kraj/kraj_a_7.html
Henryk Stokłosa uwięził ekipę telewizji
Zakładnicy senatora

Poznańskie Centralne Biuro Śledcze zatrzymało wczoraj w dużej sprawie wyłudzenia z PKP kilku milionów złotych Mariana J., byłego szefa pilskiej Izby Skarbowej i doradcę senatora Henryka Stokłosy. Senator urządził inne zatrzymanie - uwięził na cały dzień dziennikarzy z telewizji publicznej.

Pięcioosobowa ekipa zdjęciowa z Programu I Telewizji Polskiej przyjechała z Warszawy do Piły, żeby nakręcić zdjęcia do programu interwencyjnego "Na żywo". Senator Henryk Stokłosa chce bowiem na terenie Zakładów Mięsnych w Śmigłowie uruchomić nowy zakład utylizacji odpadów poubojowych, na co nie chcą się zgodzić okoliczni mieszkańcy, żądający w tej sprawie referendum. W środę około godziny 10 ekipa telewizji wjechała na nieoznakowaną drogę prowadzącą do zakładów mięsnych.

- Jechaliśmy drogą pozbawioną jakichkolwiek tablic informujących, że teren jest prywatny, aby zrobić ujęcia filmowe. Nagle drogę zablokował nam czarny ford mondeo z trzema mężczyznami, którzy oświadczyli, że jesteśmy zatrzymani - mówił po południu operator Piotr Wąsowski. - Wkrótce potem dojechały kolejne auta z ochroniarzami, doszli pracownicy. Otacza nas stu ludzi - dodał Wąsowski. Ludzie ci głównie pluli na samochód telewizji.

Zapał studzili wezwani przez ekipę telewizji policjanci, którzy jednak zjawili się dopiero po upływie ponad godziny, machając pismem senatora Stokłosy, zawiadamiającym o wtargnięciu na prywatny teren.

- Od godziny 10.30 jesteśmy otoczeni i uwięzieni - mówiła "Rz" późnym wieczorem redaktor Sylwia Gadomska.

Ludzie senatora Stokłosy wspierani decyzją powiatowego lekarza weterynarii w Pile, chcieli zmusić ekipę do rozebrania się do naga i do poddania się dezynfekcji płynem odkażającym pod prysznicami. Zdaniem ochroniarzy dziennikarze mieli wkroczyć na terenie zakładów mięsnych Stokłosy do tzw. strefy brudnej, do której przywożone są odpady. Dziennikarze zaprzeczają, aby w takiej strefie byli.

Główny lekarz weterynarii Piotr Kołodziej nie miał wątpliwości: - Jeśli dziennikarze nie byli w strefie, nie muszą się poddawać procedurze dezynfekcji.

Po trzynastu godzinach uwięzienia, tuż przed północą miejscowa policja ustaliła, że dezynfekcja ma polegać jedynie na umyciu rąk, butów i samochodu telewizji.

- Według mnie to wygląda na zwykłą szykanę i chęć upokorzenia naszych dziennikarzy. Zdziwienie budzi, że dzieje się to na terenie należącym do senatora, który powinien stać na straży samorządności - powiedział prezes telewizji Jan Dworak. Dodał, że sprawą zainteresował w osobistej rozmowie premiera Marka Belkę.

Ostatecznie dziennikarze zgodzili się umyć ręce i o północy opuścili teren zakładów senatora Stokłosy.

Tymczasem wczoraj policjanci z poznańskiego CBŚ zatrzymali siedem osób, wśród których znalazł się Marian J., były szef pilskiej Izby Skarbowej. Doradzał on Rafałowi W., szefowi firmy Alsecco, jednemu z głównych podejrzanych o wyłudzenia z PKP kilku milionów złotych. Na początku grudnia policjanci z poznańskiego CBŚ zatrzymali w tej sprawie 32 osoby. Wczoraj poznański Sąd Rejonowy aresztował 29 z nich. Z naszych informacji wynika, że Marian J. to także doradca senatora Henryka Stokłosy. Sam senator był wczoraj nieosiągalny.

m. f., h. k.

Stworku

Wyobraź sobie , że ludzie noszą marynarki i etc. z klapami , wiem wiem ze to za trudne do zrozumienia ale jak się sprężysz i skupisz wsystkie siły "intelektualne" to może może .
ZASKOCZENIE -- wiesz co to jest PLEXIGLAS !!!!
P.S.A tak na marginesie z pleksiglasu nie robi się klap do ubikacji

Wieczorna opowieść

znajomej, podczas powrotu z Sopotu, o tym jak jej mama w dniu naszego wejścia do Unii, nie wiadomo czy do końca przypadkowo, podała na obiad b r u k s e l k ę.
Mogłaby to być piękna, europejska tradycja...;)
Całkiem półserio mówię.

At

garnitur? z klapami??? Ale to musi być cięzkie, tyle pleksiglasu...;)= A jak się chodzi, to... to klapie. I czy otwór w klapie jest w tym przypadku otworem na głowę?
A co z puchatą, różową nakładką?

Inne tematy z forum Hydepark

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry