Widok

Agentko

a jego wielkiej szczeki zrobimy 20 malutkich :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mart!

chlip! smutno mi, że to już (teoretycznie:) koniec.Nie kocham już pana B. a w następnym roczniku nie liczy się moralność. Czuję sie głupio, ze sie boję ale dziś idę na Raz Dwa trzy! wpadaj! ^_^ Chciałabym się zawinować lub upiwnić ale rozsądek mi przeszkadza :) Karolina poszła skakać na bandżi :/ i będę miała żabki (takie żywe *_*) w akwarium^_^ Jestem wzruszona, bo ktoś mi dziś powiedział, że mnie podziwia *_* mnie! nie ważne za co, liczy sie fakt ;) czy Ty się uczysz? ar ju?ja błyskam znajomością Juraszko Chmielnickiego, ale obawiam się, że to mi nie pomoże:)

Martuś?*_*

a poprosisz Wisełkę co by mi wysłał mailem te nowe artykuły Formoraiga, bo mi obiecał :)wiem, ze macie chyba jeszcze separacje, ale proooosze *_*

Stworku

a w pobliżu przed krążącymi tryfidami dodamy jeszcze stadko kąsających rosiczek...nazwijmy to kiszczakopulos jadowitus.

Agentko

a mowia, ze kobiety to delikatna plec...;)

Fate!

A ja też mam piątkę z Wosu.Jedną jedyną, ale zasłużoną.W końcu wiem co to MSZ jest, czyli zawyżam poziom klasy w moim elytarnym haj skul.BYŁYM!~We własne szczęście nie wierzę.Mam wrażenie, że pomidor powie mi nunu Ty nie skończyłaś.I co ja pocznę wtedy?Się rozpłaczę chyba!Skręciłam sobie kostkę w spichlerzu, ale jestem na etapie odkręcania i coraz mniej boli:)A feta europejska ino u nos było i fajerwerki szczelały, ale przegapiłam i teraz się boję, że unia wie i mnie ukarze.Po co ślepemu szwedowi hobbit?-dobry tytuł na film:)A truskawki mi przemycisz?Prosię!Cdn.bo mi się komputer zbuntował:0

fate

a mi szczęśliwie bardzo że to już(praktycznie:))koniec i z pomidora keczupu robić nie muszę.to straszne, aż że jestem taka niewzruszona.Czuję się jak oglądając z Tobą Amelie:)A w naszym roczniku liczy się moralność?DOOOBRE!:)A ja się zawinowalam i upiwnilam.Rozsądek?Ke?:)A skąd karolina ma bandżi?:)Też kcem!żąbki?O.to się królik ucieszy!To królik jest to co stoi pod ścianą w Twoim pokoju?:)Ciebie podziwia ktoś?No ja na przykład i co?wzruszam Cie?Ale fajnie!Chyba odkryłąm swoje powołąnie:)Uczę się pewnie.Intensywnie jak zwykle.Czyli nie-e.A separacja w zawieszeniu, więc poprosilam, ale on chce się spotkać z Tobą, więc nie wiem czy się zgodzę;):*

Fate

A czasu zatrzymać oczywiście nie zamierzam.Ach bo mnie blurp rozprasza!;))))))

Agentko

Tak, niestety w Warszawie wywolano niepotrzebną psychozę, demonstracja byla pokojowa, ale te wyklady niestety robiono na wariackich papierach, po za tym tematy tychże wykladów byly trochę dziwne i raczej odbiegające od tego co by chcieli ludzie uslyszeć. Średnia protestujących natomiast byla niska, większość ludzi zapewne przyszla sobie na happening, albo po to aby sobie wypić piwko po nim no i wracać do domu dalej się obijać. Miejsce odbywania wykladów zmieniano kilkukrotnie, więc organizacje można ocenić jak najbardziej negatywnie, o Łodzi lepiej wolę nie wspominać

Waldi

I tak Was kocham

Waldi

my Ciebie też kochamy. Bardzo, bardzo. Chodź, przytul się, zobacz jakie mam miękkie, puszyste futerko.

Rosiczki !!!!

Aaaaaaa rosiiiiiiiczki , jednym słowem - Rosiczka A-. i -Rosiczka- S.
- Nooooo nieźle , trzeba z sobą nosić koniecznie szpilkę w klapie..... jak powiadają doświadczeni .....

:)

Jak trafić ?, prosto , na drzwiach jest przyklejona ulotka Jimiego zagrzewająca do bojów z antyglobulizmem czy coś

At

Klapy bywaja niebezpieczne. Moga na przyklad spasc znienacka na glowe. Przekonala sie o tym pewna pani - amatorka domowej wody toaletowej.

m.

wcale nie :)

Martusiu-strusiu!

a już myślałam, że nie istniejesz i robiłam:hmm...czy Marta była moją wyimaginowaną przyjaciółką? o_0 o-o! co z tym Wisełką, bo już nic nie rozumiem-przecież On się z Tobą ma spotkać i Ci dać te artykuły a Ty mi je przekazać.Prote, a przecież Odra ze mną na niet?zapytaj się Go czy możesz dać mi jego numer kom. to ja osobiście go pomęczę i wyjaśnię, bo kiepski z Ciebie pośrednik :P wizja mojego udziału w bazunie oddala się :( chyba tylko na pierwszy dzień przyjadę, bo Madzior niet, a ja muszę wytrz...wyspać sie przed 28.co Ty na to?i nie wiem czy trafię do Lubiąża k/koscierzyny zupełnie sama :)

Dla Wszystkich

Jak miło czytać, że wszyscy się tak kochają :-)

Stworek

Gdzie tam , to są klapy od marynarki (dresu , kufajki, garnituru , smokingu , fraka )* zależnie od klasy ziółka

P.S. niepotrzebne skreślić

Martuś

Nie pozostaje mi nic innego tylko czytać......................

At

garnitur? z klapami??? Ale to musi być cięzkie, tyle pleksiglasu...;)= A jak się chodzi, to... to klapie. I czy otwór w klapie jest w tym przypadku otworem na głowę?
A co z puchatą, różową nakładką?

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry