Widok

Agnieszka Ucińska permanentny, czy ktoś robił kreski u tej Pani ? Proszę o opinie

Moja koleżanka robiła powiększała usta u Agnieszki Ucińskiej, tragedia, efekt kaczora i grudki na ustach, fatalnie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
hm.. to ciekawe nie znam Pani Agnieszki ale mam klientke ktora robiła u niej makijaż i jest naprawdę porządnie wykonany. To specjalistka w dziedzinie makijażu jak i innych usług np powiększania ust . Mysle ,że powyższa opinia to wynik złosliwej konkurencji. Czemu to robicie ?co was boli ,że ktoś ma klientki czy co? Żal d sciska i tyle.Taka prawda
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Osobiscie robiłam u P. Agnieszki kreski górne dekoracyjne oraz pemanentny ust z cieniowaniem. Przyjaciółka zdecydowała się na permanentny kreski górne i dolne, usta,oraz brwi. Kwas hialuronowy i botox. Korzystamy z jej usług od 2-lat. Ma klientki od samego rana do poznego wieczora ,nawet spoza trojmiasta. To według mnie wystarczająca rękojmia tego ze P.Agnieszka Usińska jest świetną specjalistką w swojej dziedzinie.
Tak wiec takie oczernianie, to zwykła zazdrość ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Moda i uroda

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (104 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

do góry