Rok szkolny 2025/2026 był dla naszej rodziny ogromnym rozczarowaniem. Panował chaos organizacyjny, a dzieci sprawiały wrażenie pozostawionych bez odpowiedniego wsparcia w zakresie realizacji podstawy programowej. Miałam poczucie, że proces nauczania nie był właściwie zaplanowany ani konsekwentnie realizowany. Największe zastrzeżenia mam do sposobu zarządzania placówką przez dyrektor Magdalenę Piórkowską. W mojej ocenie komunikacja z rodzicami była niewystarczająca, często brakowało rzetelnych informacji oraz odpowiedzi na zgłaszane pytania i wątpliwości. Odniosłam również wrażenie, że większy nacisk kładziono na budowanie dobrego wizerunku szkoły niż na rozwiązywanie realnych problemów.
Właścicielki szkoły również nie brały odpowiedzialności za funkcjonowanie placówki. Często były nieobecneprzebywały na urlopach lub wakacjach podczas gdy szkoła mierzyła się z poważnymi problemami organizacyjnymi.
Właścicielki prowadzą również działalność szkoleniową z zakresu pedagogiki Montessori. Posiadają wiedzę teoretyczną w tym obszarze, jednak nie przełożyła się ona na sprawne zarządzanie szkołą. Szkoła przestała działać z końcem czerwca 2026r. nie polecam