Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
supernianie wątek zamknięty bardzo polecam placówkę, moje dziecko z ochotą wstaje do przedszkola i wraca...
~Kalina
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 lipca 2011

slaba komunikacja z rodzicem wątek zamknięty Glownym mankamentem placowki to b. slaby kontakt z rodzicem.Nasze dziecko...
~rodzice
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 lipca 2011

:-)) wątek zamknięty opinię poniżej zostawię bez komentarze ;-) naszym zdaniem wszystkie normy...
~Mama i Tata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 lipca 2011

Zadowoleni rodzice wątek zamknięty Dziecko szczęśliwe,Panie bardzo miłe i życzliwe. Jesteśmy zadowleni i...
~M.Demska
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 marca 2010

Ocena pozytywna wątek zamknięty Jestem klientem Placówki od kilku miesięcy. Oddałem dziecko jak miało 6...
~Piotr
-

dodano: 20 marca 2010

Wszystko w najlepszym porządku.. wątek zamknięty Oddajemy pocieche od początku istnienia Akademii. Dziecko robi duże...
~M.K. Rodzice
-

dodano: 10 stycznia 2010

kolorowo, wesoło, bezpiecznie wątek zamknięty Posyłamy z Żoną córkę odkąd placówka istnieje. Jesteśmy bardzo zadowoleni. A...
~STALI KLIENCI
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 grudnia 2009

przedszkole które bez obaw polecam :) wątek zamknięty Placówka w całości godna polecenia. Kadra, wystrój, kontakt interpersonalny,...
~Mama Michałka
-

dodano: 18 grudnia 2009

idealne miejsce dla mojego dziecka wątek zamknięty Akademia jest przede wszystkim dla dzieci- i właśnie tą zasadą kierują się...
~zadowoloma mama
-

dodano: 12 grudnia 2009

POLECAM wątek zamknięty świetne miejsce, bardzo miła atmosfera mój synek uczęszcza tam od roku i...
~Acha
-

dodano: 1 grudnia 2009

Godne polecenia wątek zamknięty Z całą odpowiedzialnością mogę polecić tę placówkę. Wspaniałe opiekunki,...
~SL
-

dodano: 19 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

11

wątków

do góry