w jakim czasie po ślubie można odebrać Akt Ślubu ? Nie musimy chyba być oboje, wystarczy "reprezentacja" :-)) ??
00
~patri
(21 lat temu) 1 października 2004 o 15:12
Jesli slub byl konkordatowy, to akt malzenstwa mozecie odebrac po okolo 5-7 dniach od slubu. Nowozency musza byc w komplecie, zeby cos podpisac. Pozdrawiam, patri
00
~Justinia
(21 lat temu) 1 października 2004 o 15:52
Moze byc tylko jedno z Was...wiem, bo sama odbieralam ;-)) nic si ejuz nie podpisuje ;-))
cześć Tori, my odebraliśmy we wtorek chyba. I wcale nie są potrzebne dwie osoby. Ja robiłam za "ozdobę";-), bo Pani urzędniczka i tak sprawdziła dokument męża. Tylko. Więc nie ma sensu razem, chyba ża chcecie i macie czas:-)
Ksiądz ma 5 dni na dostarczenie dokumentów do USC. Dokument odbiera jedna osoba. Nie trzeba nic podpisywać ani nic płacić. Nasz był gotowy już w poniedziałek o 10 rano :)
00
~????
(21 lat temu) 4 października 2004 o 11:42
A czy akt ślubu musi odbierać koniecznie mąż albo żona, czy nie może ktoś z rodziny, skoro i tak się nic nie podpisuje??
00
~Monia
(21 lat temu) 7 października 2004 o 16:36
Witam serdecznie. Jesli moge wiedziec to po jakim czasie odebraliscie akt slubu? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Monia