Widok
Aktualne ceny różnych wódek czystych w trójmieście
Może będziemy się dzielić informacjami o bieżących promocjach, ofertach w hurtowniach, marketach o cenach wódki czystej, której przecież tak dużo potrzeba na każde wesele?:)
Co o tym myślicie? Ułatwi to podjęcie decyzji i zaoszczędzi trochę czasu, którego ciągle brakuje. A można przecież w dwie, trzy, cztery... pary kupić w jednym czasie i miejscu i jeszcze na tym trochę oszczędzić albo zyskać jakiś bonus :)
Co o tym myślicie? Ułatwi to podjęcie decyzji i zaoszczędzi trochę czasu, którego ciągle brakuje. A można przecież w dwie, trzy, cztery... pary kupić w jednym czasie i miejscu i jeszcze na tym trochę oszczędzić albo zyskać jakiś bonus :)
Często promocje na wódkę są w Selgrosie. Ja akurat interesowałam się tylko "Panem Tadeuszem" ( 0,5 ok 22,24 a 0,7 max 28-30 zl).
Finlandia – 0,5 - 23,64 netto / 28,84 brutto
Finlandia – 0,7 – 31,96 netto / 38,99 brutto
Maximus – 17,79 netto / 21,70 brutto
Palace – 14,99 netto / 18,29 brutto
Hurtownia w Gdańsku, ul. Jabłoniowa
Ceny zostały mi podane przy: 100 – 150 szt.
Poszukajcie hurtowni i podzwońcie. Na pewno wyjdzie taniej niż w marketach.
Pozdrawiam
Finlandia – 0,7 – 31,96 netto / 38,99 brutto
Maximus – 17,79 netto / 21,70 brutto
Palace – 14,99 netto / 18,29 brutto
Hurtownia w Gdańsku, ul. Jabłoniowa
Ceny zostały mi podane przy: 100 – 150 szt.
Poszukajcie hurtowni i podzwońcie. Na pewno wyjdzie taniej niż w marketach.
Pozdrawiam
jezeli chodzi o wyborowa to ja szukalem i kupowalem:
w makro w przejazdowie - jak sie kupi cały karton to cena za sztuke wynosi 19.31
w pruszczu gdanskim na ul nowowiejskiego (na chwile obecna nazwy hurtowni nie pamietam) - 19.77 zł
no i w careffurze (ale chyba tylko do 3 kwietnia) byla promocja za 19.99zł
w makro w przejazdowie - jak sie kupi cały karton to cena za sztuke wynosi 19.31
w pruszczu gdanskim na ul nowowiejskiego (na chwile obecna nazwy hurtowni nie pamietam) - 19.77 zł
no i w careffurze (ale chyba tylko do 3 kwietnia) byla promocja za 19.99zł
Nie znam się na tych wszystkich WÓDECZNOŚCIACH :)
o żoładkowej de lux przeczytałam tu na forum , zakupiłam na święta żeby rodzinka pokoszywała i wszyscy ją zachwalali , no prawie ... ale jeszcze się taki nie urodził co wszystkim dogodził.
Cena w dniu dzisiejszym u auchan gdańsk zołądkowa 0.5 - 16,98 ;
0.7 - 23,48 oraz Stock 0.5 - 19.99 ; 0.7 - 28.99
o żoładkowej de lux przeczytałam tu na forum , zakupiłam na święta żeby rodzinka pokoszywała i wszyscy ją zachwalali , no prawie ... ale jeszcze się taki nie urodził co wszystkim dogodził.
Cena w dniu dzisiejszym u auchan gdańsk zołądkowa 0.5 - 16,98 ;
0.7 - 23,48 oraz Stock 0.5 - 19.99 ; 0.7 - 28.99

Na Krupnik jest promocja w Selgrosie do niedzieli. Nie pamiętam dokładnej ceny, ale coś koło 16zł. I to jest podobno naprawdę fajna wódeczka, taka łagodna.
Wczoraj w hurtowni w Pszczółkach Czysta de Luxe Żołądkowa po 16,19zł (przy zakupie 80 butelek 0,5 - bo o tyle pytałam).
A powiedzcie mi w końcu - Sobieski ... czy to dobra wódka???????
Wczoraj w hurtowni w Pszczółkach Czysta de Luxe Żołądkowa po 16,19zł (przy zakupie 80 butelek 0,5 - bo o tyle pytałam).
A powiedzcie mi w końcu - Sobieski ... czy to dobra wódka???????
maritiki@op.pl
W Pszczółkach jest jeszcze jedna hurtownia alkoholi. Tylko dokładnie nie kojarzę miejsca, bo nie ja kupowałam wódkę. My kupiliśmy 240 butelek żołądkowej gorzkiej de lux do tego 24 butelki w prezencie. Cena po przeliczeniu na łączną sumę flaszek kupionych i w gratisie 14,40 zł za 0,5l.
Kupowaliśmy w połowie maja.
Kupowaliśmy w połowie maja.
w zetce w pszczólkach , absolwent po 17,00, maximus 22,50.
w janusie maximus 20,85, krupnik 17,50.
polecaja tez navigatora, slyszałyscie cos na ten temat? 19,10 cena w janusie, a i jeszcze krupnik 17,50
w janusie maximus 20,85, krupnik 17,50.
polecaja tez navigatora, slyszałyscie cos na ten temat? 19,10 cena w janusie, a i jeszcze krupnik 17,50
AUCHAN RUMIA.
cena wyborowej spadła z 21.99zl. za 0.5l na 19.99 zl. Cena z 8 pazdziernika 2010. Aha jest problem jak chcecie kupic wieksza ilość. To znaczy ja miałam taki problem. Chciałam kupic 110 butelek wyborowej i musieli czekac na pozwolenie od menedzera bo auchan nie ma pozwolenia na prowadzenie hurtowej sprzedazy alkoholu, ale najwazniejsze ze mi pozwolili w końcu. Aha i o ewentualnych upustach to podobno nie ma mowy bo to i tak jest promocja, tak usłyszałam od pani z biura obsługi.
No dobrze to takie zestawienie:
Selgros:
Nemiroff 1l - 46 zł
Finlandia 1l - 53 zł
Wyborowa 1l - 40 zł
http://www.hurtowniaalkoholi.pl
Nemiroff - 0,7 - 28,26
Finlandia - 0,7 - 41,04
wyborowa - 0,7 - 27,58
Jeżeli ktoś zainteresowany ceny whisky:
selgros:
Johnnie Walker - 1l - 56 zł
ballantines - 1l - 59 zł
Jack Daniels - 1l- 85zł
Tullamore - 1l- 61 zł
Selgros:
Nemiroff 1l - 46 zł
Finlandia 1l - 53 zł
Wyborowa 1l - 40 zł
http://www.hurtowniaalkoholi.pl
Nemiroff - 0,7 - 28,26
Finlandia - 0,7 - 41,04
wyborowa - 0,7 - 27,58
Jeżeli ktoś zainteresowany ceny whisky:
selgros:
Johnnie Walker - 1l - 56 zł
ballantines - 1l - 59 zł
Jack Daniels - 1l- 85zł
Tullamore - 1l- 61 zł
Co prawda zostało już mało czasu(do 19.12 lub wyczerpania zapasów) ale jest taka gazetka Auchan Gdańsk alkoholi i miedzy innymi mają takie jak
Zubrówka biała 0,5l -->16,99
Soplica 0,5l -->16,99
Czysta de luxe 0,5l -->17,99
Zytnia + 0,5lcoca coli -->17,99
Ozone 0,5l -->19,99
Maximus 0,5l -->20,99
Absolwent 0,7l -->22,99
Sobieski 0,7l -->24,99
Bols 0,7l 25,89
Ostatnio jak byłam na zakupach bols 0,5 był po 19,99
Palace 0,7l -->25,99
Krupnik premium 0,7l -->25,99
Wyborowa 0,7l -->26,99
Stock 0,7l -->27,99
Smirnoff 0,7l -->26,99
Finlandia 1,75l 85,99
Są jeszcze smakowe
soplica 0,5 l malina i wiśnia po -->18,99
Finlandia smakowa 0,5--->29,99
1,0--->55,99
Zubrówka biała 0,5l -->16,99
Soplica 0,5l -->16,99
Czysta de luxe 0,5l -->17,99
Zytnia + 0,5lcoca coli -->17,99
Ozone 0,5l -->19,99
Maximus 0,5l -->20,99
Absolwent 0,7l -->22,99
Sobieski 0,7l -->24,99
Bols 0,7l 25,89
Ostatnio jak byłam na zakupach bols 0,5 był po 19,99
Palace 0,7l -->25,99
Krupnik premium 0,7l -->25,99
Wyborowa 0,7l -->26,99
Stock 0,7l -->27,99
Smirnoff 0,7l -->26,99
Finlandia 1,75l 85,99
Są jeszcze smakowe
soplica 0,5 l malina i wiśnia po -->18,99
Finlandia smakowa 0,5--->29,99
1,0--->55,99
Jeszcze dodam od siebie że ostatnio próbowaliśmy różne wódki i Nowość jaka weszła na nasz rynek jakieś 2, 3 tygodnie temu jak żubrówka biała (wódka) jest naprawdę dobra w smaku. A dzięki temu że dopiero weszła na rynek ma bardzo atrakcyjną cenę. Myśmy kupili po 16,50 bez koncesji w Makro (ale ta promocja już się skończyła) kupowałam wcześniej w carefure do spróbowania i kosztowała 21,90 !
Proponuję spróbować wszystkim! To jest tylko i wyłącznie Nasza własna opinia nie jest to żadna reklama. Dodam tylko że będziemy mieć pół na pół wódki na weselu część BOLSA cześć Żubrówki białej.
Ciekawa jestem innych opinii na temat tej wódki.
Proponuję spróbować wszystkim! To jest tylko i wyłącznie Nasza własna opinia nie jest to żadna reklama. Dodam tylko że będziemy mieć pół na pół wódki na weselu część BOLSA cześć Żubrówki białej.
Ciekawa jestem innych opinii na temat tej wódki.
Jak macie trochę czasu to polecam wycieczkę statkiem "Żeglugi Gdańskiej" do strefy wolnocłowej. 1l. - Finlandia cena 40zł. Wódek jest tam cała masa. Ceny rewelacyjnie niskie. Niestety nie znam ich na pamięć. Wszystkiego można się dowiedzieć na ich stronie internetowej. Jak będziecie mieć jakieś pytania, to mogę się dowiedzieć i wam napisać.
dziś przyszły mężu pojechał z mym bratem do auchana, a ja zostałam z dzieckiem w domu. Ostatnio jeszcze w szpitalu byłam. Mam silne bóle brzucha z lewej strony okazało się , że mam kamień w nerce. Niestety przeciw bólowych leków mi nie zapisalai. Jak mnie złapie ostry ból to nie wiem czy mam w tynk zeby wbijac czy chodzić po suficie, a małemu dziecku10-miesięcznemy nie wytłuamcze, że teraz mamę coś boli. Tyrzeba pić duzo wody, ale po kupionej nałeczowiance z lidla wymiotuję.
Moję się , że w dniu ślubu jak mnie skręći to zwieję sprzed ołtarza.
Moję się , że w dniu ślubu jak mnie skręći to zwieję sprzed ołtarza.
w 2010 kupilismy tam sobieskiego na wesele, a wczesniej patrzylismy w macro, selgrosie, carrefouzer, tesco i biedronce
my kupowalismy w zeszlym roku w zetce, ale mozna tez sie dogadac w macro i selgrosie , zalezy jakie ilosci
nam z 60 sobieskich zostalo 30, troch rozdalismy, reszta lezy w kuchni:)
nam z 60 sobieskich zostalo 30, troch rozdalismy, reszta lezy w kuchni:)
witam, ceny są niestety różne, zależy na jaką wódkę się decydujecie, to chyba na początek sprawa najważniejsza, żeby goście się nie potruli :) Nas np interesuje któraś z: smirnoff, żołądkowa czysta de lux, luksusowa, może Pan Tadek. Łagodne w zapachu i smaku i sprawdzone :) i teraz ceny...hm...cenowo akurat te wychodzą podobnie. ale wiele osób radzi, żeby śledzić i skorzystać z promocji w supermarketach tesco, auchan, real itp. Ponoć potrafi wyjść lepiej niż w makro czy selgrosie. Ale jeśli chodzi o dobrą wódkę to chyba poniżej 17-18 zł nie da się obecnie zejść. Obserwuję od jakiś 3 miesięcy. W hurtowniach w cale taniej nie wychodzi. No chyba, że ktoś z Was ma coś na oku to z przyjemnością poczytam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
pol na głowe. miektorzy kupuja 0,7. ciotki piły wino - 3 kolory. pona 20 butelek poszło.
My kupowaliśmy pod koniec lutego w Galerii Alkoholi w Nowym Dworze Gdańskim (j.w.). Kupowaliśmy małą ilość bo 60 butelek. Cena za butelkę 16 zł. jeżeli ktoś kupowałby więcej to myślę, że mogłoby być jeszcze troszkę taniej.Wina mają drogie bo np. Carlo Rossi 20,90 zł za butelkę i na tym nie chcę obniżyć ceny :) także winko kupujemy w Netto 16, 90 zł za butelkę. Wódkę jeżeli zostanie można oddać do sklepu, Pani wystawiła nam karteczkę, że przyjmie wódkę w tej cenie w której kupowaliśmy. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany mogę podać nr tel. do właścicielki
Ten temat powinien byc podklejony na samej gorze by kazdemu sluzyl...
ZET Pszczolki ( 29.03.2011r. )
Finlandia,Absolut - 31zł
Luksusowa,Sobieski - 17,50zł
Wyborowa - 20,50zł
Czysta De Lux - 16,20zł
Smirnoff - 21,50zł
Ceny za 0,5l przy 100butelkach.
Rabat na miejscu mozliwy...
ta nowa wodta Stock cos tam kolo 15zl ale niepamietam dokladnie ceny....
ZET Pszczolki ( 29.03.2011r. )
Finlandia,Absolut - 31zł
Luksusowa,Sobieski - 17,50zł
Wyborowa - 20,50zł
Czysta De Lux - 16,20zł
Smirnoff - 21,50zł
Ceny za 0,5l przy 100butelkach.
Rabat na miejscu mozliwy...
ta nowa wodta Stock cos tam kolo 15zl ale niepamietam dokladnie ceny....
Hej,
Orientujecie sie, jakie obecnie sa ceny wodek w Trojmiescie? Gdzie mozna kupic cos nie-no-name w rozsadnej cenie?
Interesuja mnie rowniez ceny rozowego wina Carlo Rossi oraz co bardziej "wykwintnych" alkoholi typu whisky, malibu, nalewki itp. (jako nagrody w ewentualnych konkursach).
A moze ktos chcialby odsprzedac "resztki" ze swojego wesela (prosze podac co, ilosc i cene)?
Za wszelkie informacje bede bardzo wdzieczna. Sprawa jest stosunkowo pilna.
Orientujecie sie, jakie obecnie sa ceny wodek w Trojmiescie? Gdzie mozna kupic cos nie-no-name w rozsadnej cenie?
Interesuja mnie rowniez ceny rozowego wina Carlo Rossi oraz co bardziej "wykwintnych" alkoholi typu whisky, malibu, nalewki itp. (jako nagrody w ewentualnych konkursach).
A moze ktos chcialby odsprzedac "resztki" ze swojego wesela (prosze podac co, ilosc i cene)?
Za wszelkie informacje bede bardzo wdzieczna. Sprawa jest stosunkowo pilna.
Hej. A ja miałam wesele w czerwcu 2010 r. i mieliśmy wódkę "Palace" tak zwana "pałacowa". Naprawdę polecam tą wódkę. Super wyglada na stole a szczególnie jaK są nalepki i zawieszki na alkohol. POLECAM. Kupowaliśmy ją w hurtowni w Gdańsku na ul. Litewskiej (jakby ktoś był zainteresowany telefonem do tej hurtowni to piszcie. Dostaliśmy GRATIS 5 butelek 0,7l wódki pałacowej i 5 butelek wina. Pozdrawiam
Selgros
- żubrówka biała
karton 15 x 500 ml = 252,58
- żubrówka biała
karton 15 x 500 ml = 252,58
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..