Widok
Nefer
Ja nie lubie kawy --wiem , ze to wstyd bo wszyscy ...
... itd. czasem musze pic - trudno . Znam znakomity lek
na bol glowy , nazywa sie NAPROXEN . Naprawde dobry, zwykle jest na recepte ale czesto tez apteki sprzedaja go bez . Znam jeszcze lepszy :))))))))
ale nie powiem bo mnie zabijesz - tym razem jednoznacznie :) . Jeszcze tu zerkne
... itd. czasem musze pic - trudno . Znam znakomity lek
na bol glowy , nazywa sie NAPROXEN . Naprawde dobry, zwykle jest na recepte ale czesto tez apteki sprzedaja go bez . Znam jeszcze lepszy :))))))))
ale nie powiem bo mnie zabijesz - tym razem jednoznacznie :) . Jeszcze tu zerkne
Ameno
Uff..wreszcie.Komputer wczytywal Hp 120 min. a 2 inne sie zawiesily. Dobrze, ze jestem tu sama. A tu dzisiaj chmury chlip!
A weisz, Alanek sie chyba obrazil, ze nie wiedzial o moim wyjezdzie;) Mowie mu rano Hallo, na co uslyszalam chlodne Good Morning.
Jaaak mi przyyyykrooo...@v@
Zaraz tez wejde na Chat, ale za efekt nie recze...
Mialam dzis sliczny sen, wiesz?....)( )(
*-*
A weisz, Alanek sie chyba obrazil, ze nie wiedzial o moim wyjezdzie;) Mowie mu rano Hallo, na co uslyszalam chlodne Good Morning.
Jaaak mi przyyyykrooo...@v@
Zaraz tez wejde na Chat, ale za efekt nie recze...
Mialam dzis sliczny sen, wiesz?....)( )(
*-*
Alchemik
witaj, dzis troche jestem wczesniej. Gdzie ta wiosna?! Ja chce slonce! Jeszcze pare takich dni i stane sie lekomanem- jestem meteopata i w ostatnich dniach wariuje z bolu glowy. Na hali w Gdansku pojawily sie truskawki z Hiszpanii, pychota! (Nie te pakowane w plastikowe pudelka i smakujace jak gryzak dla dzieci, lecz luzem sprzedawane i pachnace) Ceny tez sa zaskakujace- truskawki kosztuja mniej niz polskie pomidory. Zapomniales odp. na moje pytanie- jestes smakoszem kawy? A co z cappuccino? Dzieki za list, pewnie jutro go juz przeczytam. Zajrze tu troche pozniej. Napisz. Pozdrowienia sloneczne-