Widok

Alchemik

nie znam kodow SMS-owych, moge jedynie sie domyslac ze te znaczki oznaczaja usciski. A moze sie myle? Literkami prosze, bez konspiracji (hi, hi)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nefer

.....Jakby tu Ci powiedziec... Mam , -podam nazwe czynnika aktywnego leku : to sa prostaglandyny , zwykle typu F lub PGF . Reszte znajdz sama w encyklopedii ---nie powiem i juz :)))) . Ale dziala to znakomicie -- mozesz mi wierzyc :)

Alchemik

nie rozumiem podejscia typu "bo wszyscy..." Wychodze z zalozenia ze nie ma zadne "wszyscy" a kazdy jest inny i wszystkiego lubic nie musi. A jaki jest ten drugi cudowny lek? :-) Pozdrowienia-

Aik

Oj, palnelam straszna bzdure, jasne , ze nie w 50, ale calkiem niedawno. Mialam wieczorem chyba zacmienie umyslu;)
Katarskie pozdrowienia!

Nefer

Wiec zycze Ci milego tygodnia i slodkich truskawek;)))
Sloneczne pozdrowienia!

Nefer

Ja nie lubie kawy --wiem , ze to wstyd bo wszyscy ...
... itd. czasem musze pic - trudno . Znam znakomity lek
na bol glowy , nazywa sie NAPROXEN . Naprawde dobry, zwykle jest na recepte ale czesto tez apteki sprzedaja go bez . Znam jeszcze lepszy :))))))))
ale nie powiem bo mnie zabijesz - tym razem jednoznacznie :) . Jeszcze tu zerkne

Esclarmonde

Nie placz, czekam w "konfesjonale", moje pudlo tez sie zawiesza. pa

Ameno

Uch, az z sie zmeczylam@v@Taki pospiech. A komp. sie zacina. Boje sie ze sie zaraz zawiesi. Ale tu dzis goraco. Mam nadzieje, ze dzis bedziesz lepiej spala...

Lenn

Bylas swiadkiem pierwszych krokow na chacie, ale to smiesznie wyglada bez polskich liter... ucz sie pilnie na zajeciach i moze do zobaczenia lub , , uslyszenia", pozdrawiam

Ameno

Nie. ja zwariuje, komp. zatrzymuje szukanie w polowie i eraz all trwa jeszcze dluzej. Buuuuuuu To moje druga wypowiedz. Ciekawe co z pierwsza.Grrr

E-chan

Nie znecaj sie nad Allanem, lepiej pozdrow go ode mnie, hihihi. Biedny czlowiek... mam za plecami obserwatora, niech to X&^*$#@. Probuje wejsc na chat - PA!

Juz nie bede plakac ani chorowac
Nie bede Cie draznic, martwic, denerwowac
Tylko obiecaj
ze nie bedziesz tesknic
za biciem mego serca w rytm Twego oddechu

Kiszczak

Szanowny Pulkowniku! pusto jakos w HP bez Panskich wypowiedzi. Moze jakis celne tekst rozrusza coraz bardziej spokojne wypowiedzi? Pozdrawiam!

Ameno

Uff..wreszcie.Komputer wczytywal Hp 120 min. a 2 inne sie zawiesily. Dobrze, ze jestem tu sama. A tu dzisiaj chmury chlip!
A weisz, Alanek sie chyba obrazil, ze nie wiedzial o moim wyjezdzie;) Mowie mu rano Hallo, na co uslyszalam chlodne Good Morning.
Jaaak mi przyyyykrooo...@v@
Zaraz tez wejde na Chat, ale za efekt nie recze...
Mialam dzis sliczny sen, wiesz?....)( )(
*-*

Agentka

Hej! co tak malo Twych wypowiedzi? dzis nie przyjde na spotkanie, ale gdybym zostala zaproszona na nastepne... @v@. Ostatnio naprawde mi sie podobalo. Trzymaj sie cieplo, moj oboz pracy jest bardziej zatloczony, o ile Cie to pocieszy.

Esclarmonde

Dotarłam... stwierdzam kategorycznie, ze przy takiej pogodzie nie jestem w stanie pracowac naukowo @v@... zaraz wejde na chat, tylko jeszcze jdwie wypowiedzi. Tu jak zwykle urwanie glowy, na razie prawie nikt nie wie, ze jestem, wiec mam chwile na oddech. Na razie!

Esclarmonde

w przyszlym tygodniu tu mnie nie bedzie- zajrze dopiero w przyszly piatek, ten tydzien to tylko chwila rano. Przepraszam ale listu jeszcze nie napisalam. Jadlam juz pierwsze w tym roku truskawki u ciebie pewnie ich jeszcze nie ma. Pozdrowienia truskawkowe-

Alchemik

witaj, dzis troche jestem wczesniej. Gdzie ta wiosna?! Ja chce slonce! Jeszcze pare takich dni i stane sie lekomanem- jestem meteopata i w ostatnich dniach wariuje z bolu glowy. Na hali w Gdansku pojawily sie truskawki z Hiszpanii, pychota! (Nie te pakowane w plastikowe pudelka i smakujace jak gryzak dla dzieci, lecz luzem sprzedawane i pachnace) Ceny tez sa zaskakujace- truskawki kosztuja mniej niz polskie pomidory. Zapomniales odp. na moje pytanie- jestes smakoszem kawy? A co z cappuccino? Dzieki za list, pewnie jutro go juz przeczytam. Zajrze tu troche pozniej. Napisz. Pozdrowienia sloneczne-

plagiat

wysylalam, wiesz, ze zawsze wysylam. cio myslisz, ze cio robie?

Agentko

Moze zdaze. Wiec czekam na list.
Trzymaj sie cieplo!:)))

DO WIDZENIA

PA, PA
UCIEKAM , WIECEJ NAPISZE ZA TYDZIEŃ.POZDROWIENIA TO ALL.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry