Widok

Alchemik

dziekuje dotarlo wszystko. Czy ta nawiedzona pani mowila o jakis wskazaniach co do uzycia krysztalu/ Miejsce gdzie go postawic, lub nosic przy sobie itp. A wlasciwie to jakie ma dzialanie? Na lekach nie znam sie z medycyna nie mam nic wspolnego, ale skoro polecasz te leki to pewnie dzialaja i sa wyprobowane :-) Moje plany w przyszlym tygodniu wziely w leb, z rozpaczy przyjde chyba do pracy i zajrze do Hyde. czy jestes zimny i twardy jak ten krysztal? :-)) Pozdrowienia-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alchemik

perfumy z feromonami sa paskudne! I wcale nie pale, papierosy smierdza, ma sie po nich zolte palce i zeby, cuchnace ubranie i nieswiezy oddech, ohyda. A poza tym ich sklad jest odrazajacy. Jest w nich nawet mocznik, blee. A gabki wziely sie z oceanu, istnial nawet kiedys zawod polawiacza gabek i co bogatsze elegantki i czyscioszki szorowaly sobie takimi gabkami plecy. Pozdrowienia piankowe-

Esclarmonde

Wytrzymaj, a w razie potrzeby ....Zwyczajnie pomyśl o nas tu w Gdańsku.

Nefer

Wasze rozmowy o gąbkach przypomniały mi o konieczności dokonania zakupów w sklepie drogeryjnym.Muszę nabyć właśnie nową gąbke...
Pozdrawiam Ciebie i resztę znajomych.Musze już znikac.

Agentko

Naprawde chcialabym juz byc z powrotem.....
Pozdrowienia nieco zachmurzone :)))))

Atma

Jak widzisz stosuję sie do Twoich rad i już nie krzyczę.Słoneczne pozdrowienia.

Esclarmonde

A tutaj tym razem ciepło pozdrawiam.

Lenn

Tobie i reszcie tegorocznych maturzystów powodzenia na egzaminach!

Ameno,

Mało mnie tutaj z bardzo prozaicznych powodów.Nie stać mnie na przesiadywanie godzinami w kafejce.A poza tym strasznie wolno chodzi ta maszyneria i czasem sto lat zajmuje wpisanie jednej wypowiedzi.Czuj sie zaproszona na nasze spotkania w pubie.Szkoda, że nie udało Ci się dotrzeć ostatnio.Ciepło pozdrawiam.
A propos miejsca pracy....wielkie buuuuuuuuu.

Nefer

Skad gabki -- :) ano od tych co stoja przy wannie i czekaja .... Zapomnialem -- doleje jeszcze do plynu
NEFEROMONU (HI, HI) . Stoisko jest przy hali targowej
naprawde polecam .. Wyszlo szydlo a worka .... palisz

noooooo wiesz.................................nie szkodzi
pieniace sie pozdrowienia --znikam bo mnie zabija i po gabce

Agentko!

Jak milo! Przeczytalam Twojego maila. Niedlugo odpowiem. Wy tam mieliscie wolne dni, a ja coraz wiecej zajec... tu nie bylo swiat.
Pozdrawiam wiosennie!!!:)))

Nefer

Jak przyjechalam w kwietniu do Polski, zaczelam sie obawiac, ze jednak jest zarazliwe. Te spodnie z fredzelkami widzialam co najmniej kilka razy. Zgroza. A najlepsze sa rozowe chusty (tez z fredzelkami) powlekane srebrna nitka, narzucane na dzinsy. W polaczeniu z zimowa kurtka widok jest arcyoryginalny.
Tutaj w najcieplejsze dni temperatura nie przekracza 16stopni chlip! Ani razu nie moglam wyjsc bez kurtki. A wczoraj w nocy byla pierwsza burza. (Uwielbiam!!!!:)))
Co do wspollokatora- Amena moze Ci kiedys opowiedziec jak w Jej obecnosci spytal, kiedy umyje podloge (co tydzien kto inny sprzata, to byl moj, ale dopiero czwartek, sprzatamy na koncu). Odpowiedzialam "uprzejmie", ze o ile wiem, to jest jeszcze piatek i sobota. Podobno wygladalam tak, ze Am. zastanawiala sie czy dam mu w zeby. Do dzis dnia chlopaczek boi sie do mnie odezwac.;)
Sloneczne pozdrowienia!

Hej,

Czy jest tu dziś ktoś znajomy?

Alchemik

a wiesz skad sie wziely wlasciwie gabki do kapieli? Gdzie jest to stoisko? W ktorym miejscu? To prawda ze wszelkiego rodzaju plyny do kapieli, dezodoranty (popularne) i mydla szybko traca zapach a dotyczy to zarowno kupowanych w sklepie jak i z firm wysylkowych. Prosze nie szalej z kupowaniem i nie narazaj sie na zadne wydatki! tki. Zas co do tych Indianek- co kraj to obyczaj... Jestes wrogiem tytoniu? Pozdrowienia babelkowe-

Nefer

Ech ! najchetniej to bym z ta gabka tak....
a tu praca, - co za zycie . W Gdyni jest takie sobie stoisko do ktorego jego wlascicielka przywozi z Niemiec
rozne srodki pielegnacyjne : swietne mydelka , mazidelka dla pan i..... znakomite plyny do kapieli (to jest kuszenie!) i to w wersji oryginalnej a nie -- dla Azji tj.Mongolii .Polski , Rosji . Nie uwierzysz , one sa calkiem inne a przedewszystkim pachna ....
..... Pomysle nad plynem . Czy nie moglabys ta niebieska troche powiekszyc ??
--Przesylki sa coraz wieksze- :))))
jeszcze zerkne . A ksiazke wysle w poniedzialek
list chyba osobno - bo jezeli ktos otworzy ?
pozdrowienia upalne
P.S. Indianki tak chodza ubrane w Andach Peruwianskich i do tego pala jeszcze fajki -- groza

Alchemik

to kiedy moge spodziewac sie przesylki? Dziekuje za chec ochlody (lody) ale jedno co na pewno zrobie to zimna kapiel po pracy. Najchetniej to nie wylazilabym z wanny, ale przy obecnej mojej pracy mogloby to grozic porazeniem... Zarowno mnie jak i otoczenia (hi, hi). Zlituj sie, tort lodowy?! Mam sie zahibernowac? Takiej bomby bym nie zjadla choc wyjatkowy ze mnie lakomczuch. Jak dzis tu juz nie zajrzysz to spotkamy sie na ekranie dopiero w poniedzialek i to niestety tylko wybiorczo i krotko, bo znow zaczyna mi sie ranny tydzien. Zycze ci milego weekendu, odpoczynku i opalenizny (tylko sie nie spiecz!) Pozdrowienia-

Nefer

Nie jest tak strasznie , - zmierzylem ksiazke w tej chwili
i ma : 15 x 20.5 x 2 ( cm) . Nie stawiam pytan klopotliwych , . Szkoda , ze musze dzis juz isc ,
za malo czasu - aby wyslac Ci lody :) szkoda
np . tort lodowy :)0 . -to byloby to (sposob znam)
Pozdrawiam Cie , moze uda mi sie dzis zerknac gdzies
na innym komp. Pisze szybko -bo goni mnie praca
--- )( ---- :) ( Taki jak dazisiejsza temp. w twojej pracy)

Alchemik

jesli to nie jest Encyklopedia Britannica to chyba dojdzie. Dla pewnosci dopisz w nawiasie ANTRESOLA. To najdokladniejszy adres cala reszta to solidnosc poczty, szczescie i dostawa do mnie wewnatrz budynku. Lista pytan?! Zaczynam sie bac... Odezwiesz sie dzis jeszcze? Pozdrowienia zdychajace z goraca i upalu w pracy-

Nefer

Tak ale nie wiem czy dojdzie do CIebie, , metoda pocztowa, , ???

Esclarmonde

w Ameryce Pld. (nie pamietam w jakim kraju) zyja Indianki, ktore nosza takie smieszne meloniki na glowie i zakladaja wszystkie spodnice jakie posiadaja. Im wiecej tym lepiej a ilosc spodnic stanowi o majetnosci. Wyobraz sobie 15 spodnic- przypomina wygladem chyba doniczke odwrocona. A w Indiach kobiety nigdy nie zdejmuja wszystkich swoich ozdob, nawet do snu. Wiecznie poobwieszane niczym choinki. A powod jest banalnie prosty- w kazdej chwili jaj maz moze wyrzucic ja z domu i ma prawo zabrac tylko to co ma na sobie. To w Danii zaczynaja panowac jakies dziwne kultury rodem dawnych czasow? No. no... Na szczescie to nie jest zarazliwe. Pozdrowienia-

Alchemik

witaj po przerwie! Nie, nic sie nie udalo nigdzie nie bylam nigdzie nie wyjechalam. Za to pracowalam fizycznie po 7 h dziennie. Mam garba na plecach, bable i papier scierny na rekach a paskiem moge sie obwinac 2 razy- przynajmniej tu cos sie udalo (hi, hi). Znowu jestes tajemniczy- jaka ksiazka? Chya bezpieczniej bedzie wyslac ja w tradycyjny (pocztowy) sposob. Wybacz ale co sie zmnienilo? Po urlopie mam nieco przytepiony wzrok... Pozdrowienia wiosenno-letnie. Jeszcze tu zajrze.

Inne tematy z forum Hydepark

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

do góry