Widok

Alchemik

dziekuje dotarlo wszystko. Czy ta nawiedzona pani mowila o jakis wskazaniach co do uzycia krysztalu/ Miejsce gdzie go postawic, lub nosic przy sobie itp. A wlasciwie to jakie ma dzialanie? Na lekach nie znam sie z medycyna nie mam nic wspolnego, ale skoro polecasz te leki to pewnie dzialaja i sa wyprobowane :-) Moje plany w przyszlym tygodniu wziely w leb, z rozpaczy przyjde chyba do pracy i zajrze do Hyde. czy jestes zimny i twardy jak ten krysztal? :-)) Pozdrowienia-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pusto

Nikt tu nie zajrzał przez ostatnie 18 godzin, czyli wszystko w normie.

Aik

Sprawdz poczte, juz odpowiedzialam;)
Opisali w tym albumie oblezenie? Jakis czas temu w Empiku byl album o Pirenejach... Przepiekne zdjecia Montsegur i okolic, z opisem...po francusku, wiec rozumialam troche po lebkach, ale sporo tego bylo. Niestety cena przekraczala moje mozliwosci...
Ale jesienia ukazalo sie cos jeszcze lepszegp...przecenione albumy o Sredniowieczu, rozdzial o Katarach tez byl (Pamietasz, Kerilko, jak ryczalysmy nad nim ze smiechu?)... Nie zdolam wymienic wszystkich glupot. Powalili mnie jednak umieszczeniem mapki Grecji z podpisem "tu zyli Katarzy", jako przykladowego Katarskiego zamku zdjeciem zamku...inkwizycji (nie pamietam nazwy), oraz komentarzami w stylu "Opowiesci o paleniu ludzi na stosie sa mocno przesadzone, w ciagu wieku dokonano najwyzej kilka takich wyrokow"... Pozostawie to bez komentarza. I kupuj tu cos na przecenie!
Katarskie pozdrowienia!

Esclarmonde

Czy to doszlo ???

ESclarmonde

Musze teraz zniknac , moze uda , mi sie zerknac wieczorem .
Dobrej soboty i niedzieli :)

Esclarmonde

Oczywiscie . Wyslalem odpowiedz przed chwila .
Ale dajmy temu spok. , wole o przyjemniejszych rzeczach. Ogladalem niedawno album --wydarzenia ktore zminily swiat -- i sa tam 2 strony o Montsegur

Aik

To dobrze. Czekam na odpowiedz. Rozumiesz, ze o tym piszemy wylacznie poza HP.
Katarskie pozdrowienia!:)

Esclarmonde

Doszlo, to powazne

chlam

bambam

w sprawie .................

Wydaje mi się , że chcę iśc spać

Cathar Dream

Bol...
Nie czuj juz bolu
zasnij
i nie budz sie zbyt szybko
bys nie musiala czekac
az swiat cie dogoni
i tak nie dogoni
(i tak cie zabije)

Aik

Mail poszedl. Daj znac, czy doszlo, OK?
Katarskie pozdrowienia!

Lenia

To super! Pamietam swoj. Fajnie bylo. Robiliscie kabaret? nasz byl zabojczy.
Sloneczne pozdrowienia dla szanownej maturzystki;)))

AAAAAAAAAA!!!

A ja dzisiaj mialam koniec roku szkolnego!!!!!!!

Aik

I tak i nie. Masa ksiazek, do zamowienia przez internet , jedna ma nawet moje imie w tytule. Niestety nieosiagalna narazie. Mam rozumiec, ze mam sorawdzic poczte?;)

Esclarmonde

No i jak z dociekaniami internetowymi na temat Albigenesow ? podobno masz cos ciekawego .

Alchemik

bede na pewno w czwartek ale trudno mi powiedziec o ktorej godzinie. Pa!

Nefer

napisz kiedy bedziesz
pozdrowienia

Esclarmonde

Przeciez napisalam, i to przed SMS!!! nie rozumiem zasad dzialania tego pudla, wydawalo mi sie ze po wprowadzeniu wypowiedzi jest ona zarowno w Polsce, jak i Japonii ;)))))))) Milych zajec, koncze na dzis

moze zajrze tu jutro, ale raczej dopiero w poniedzialek, jasnych dni dla wszystkich

Nefer

Zaraz, skoro jeszcze sie nie zaczal wszystko mozesz zmienic i moze byc jeszcz naprawde piekny. Mnie chce odwiedzic Rodzinka, ba lakieruja parkiet, wiec sie przeniosa na pare dni... zegnaj, cichy domku i niewinne marzenia o nadrobieniu roznych zaleglosci. Nie marudze, i tak bedzie wesolo, ale trzeba cos kupic, nie masz pojecia ile potrafi zezrec dziecie w wieku 15 lat...

Esclarmonde

Zrobilo sie slonecznie i nawet cieplo, szkoda, ze znow Cie tu nie ma. Ale przeciez dobrze sie bawisz ;)))?
Nie martw sie i nos do góry, hihihi. Wiosenne pozdrowienia (ten tekst to niespodzianka, prawda? list wlasnie wyslalam, zrobilam sobie przerwe w pracy). Aha, pozdrow wspollokatorow, zwlaszcza bylych. Na razie *v*

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (35 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Grajdołki (255 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

do góry