Widok

Ale ich pogięło

Proszę zwrócić uwagę na to, jaka jest skala negatywnych emocji wśród dzieci resortowych. W ich przypadku nie można już mówić o jakichkolwiek przebłyskach racjonalności, bo ta ich już dawno opuściła. Coraz bardziej pozostają na marginesie społecznym więc pozostała im tylko nienawiść, a jak daleko sięga, to pokazuje fakt, że oni, resortowe dzieci, powiązani licznymi więzami i własną biografią z komuną, żeby dopiec przeciwnikowi w sposób wg nich najbardziej dotkliwy, są w stanie się poświęcić i szermować hasłami i epitetami antykomunistycznymi i wyzywać przeciwników od komuchów. Własne gniazdo kalać będą.Do tego stopnia ich pogięło i zaćmiło umysł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

To jak to jest z tym zawidem ochroniarza w galerii handlowej ? Nie przypuszczałem że może on być przedmiotem drwin. Polityk, makler, ksiądz, poseł, minister - to oni zajmują ostatnie lokaty w rankingach zaufania społecznego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moge zaczac zadawać pytania? Omijasz to non stop.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

U was jest skala 4-stopniowa:
1) głupi
2) glupszy
3) najglupszy
4) mniej niz zero

I tak odpowiednio:
1) dziewczynka bohaterska
2) stara panna
3) bohater z dolnej
4) lowca

Upośledzony gdyś sobie nie radził to z pomocą stawili się jego sekundanci. Trzech tenorów w komplecie. Głupi, głupszy i najgłupszy w akcji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krzyż napisał : "a ja nie zamierzam brać udziału w kolejnej bezsensownej nawalance". Nie, nie możesz teraz odejść. Nie rób nam tego. Wypełniasz pustkę intelektualną tego forum w zastępstwie łowcy. Jesteś źródłem inspiracji i nadziei na lepszy dzień. Jesteś lekiem na całe zło. Nie odchodź. Krzyżu, Jezus Cię kocha.
Na marginesie : czy zawód ochroniarza w galerii handlowej, jest postrzegany w rankingach Krzyża jak same dno kariery zawodowej ? To trochę niesprawiedliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

>I tak ostatnio zajmuję się tylko sekowaniem

Potwierdzam. Niczym więcej.
Gołębia głębia inteligencji reaktywnej

Cross, czy teraz ja moge zadawać pytania?
Wciaz tylko odpowiadam na to co ty piszesz. Ide ci na rękę ze wszystkim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie kolejne warunki? Kogo jeszcze sobie wymyślisz?
Juz zadne więcej. Tylko wy wyzej wymienieni.

Forum nie jest twoją prywatną własnością i nie będziesz określał, kto ma na nim bywać o kto ni
To byla tylko propozycja. Akceptujesz ją?

A gdyby moderacja działała, jak należy, już dawno by cię zablokowała, jako chamskiego trolla, nie wnoszącego na Forum nic, poza własnym smrodem.
Gdyby moderacja dzialala to podczlowieka, ktory obraza zmarlego prezydenta zablokowaliby na stale.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście. I tak ostatnio zajmuję się tylko sekowaniem ciebie i reszty popaprańców z waszej wesołej gromadki. Na pewno się bez tego obejdę. Za to tobie to forum potrzebne jest jak tlen.

Czyli po zakonczeniu tej dyskusji konczymy z tym forum?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po czwarte primo ponieważ nie masz dość odwagi i charakteru żeby stanąć oko w oko z kimś takim jak ja do odreagowani pozostaje ci tylko to forum.

Z kims takim jak ty chce sie spotkac. Czytaj wyzej i w innych postach.
Przestan wreszcie pitolic.

> lowcy ciebie, badylaka i starej panny nie będzie to i mnie nie będzie

Jakie kolejne warunki? Kogo jeszcze sobie wymyślisz?
Forum nie jest twoją prywatną własnością i nie będziesz określał, kto ma na nim bywać o kto nie.
A gdyby moderacja działała, jak należy, już dawno by cię zablokowała, jako chamskiego trolla, nie wnoszącego na Forum nic, poza własnym smrodem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

"To konczymy z tym forum? Jestes w stanie zrezygnowac na dobre?"

Oczywiście. I tak ostatnio zajmuję się tylko sekowaniem ciebie i reszty popaprańców z waszej wesołej gromadki. Na pewno się bez tego obejdę. Za to tobie to forum potrzebne jest jak tlen.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Po drugie primo zarzucasz tu wszystkim że przesiadują na tym forum całe dnie i jest im ono niezbędze do życia podczas kiedy to ty jesteś tu świątek, piątek czy niedziela

To konczymy z tym forum? Jestes w stanie zrezygnowac na dobre?

tłumaczyłeś że jest ono reakcją na rzekome chamstwo łowcy i że jak łowca zniknie to znikniesz i ty.

To umówmy sie tak - jesli lowcy ciebie, badylaka i starej panny nie będzie to i mnie nie będzie. Umowa stoi?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tobrze, tobrze. Profesor, doktor Cross już tłumaczy. Ale ostatni raz bo szkoda mi na ciebie czasu.
Realnych kopniaków się boisz ale kilka kolejnych kopniaków wirtualnych z przyjemnością ci wymierzę.
Po pierwsze primo jak zacząłem reagować na twoje chamskie i prostackie zachowanie tłumaczyłeś że jest ono reakcją na rzekome chamstwo łowcy i że jak łowca zniknie to znikniesz i ty. Łowca nie pisze od długiego czasu a ty co dzień jesteś obecny na forum i co dzień trollujesz kolejne wątki szukając zaczepki.
Po drugie primo zarzucasz tu wszystkim że przesiadują na tym forum całe dnie i jest im ono niezbędze do życia podczas kiedy to ty jesteś tu świątek, piątek czy niedziela lecząc swoje frustracje i to tobie to leczenie niezbędne jest jak oddychanie. Oczywiście żeby zachować pozory ogłaszasz wszem i wobec że wchodzisz tu co jakiś czas bo twoje wystawne życie ci na to nie powala. W rzeczywistości tłuczesz w klawiaturę całe dnie jak przez pół wielkanocnej niedzieli i cały wielkanocny poniedziałe4k i każdy kolejny dzień.
Po trzecie primo korzystając z pozornej anonimowości internetu w sposób chamski i prostacki lżysz bez skrupułów nieznane sobie osoby. Normalny człowiek by się tak nie zachował ale w sprzyjających okolicznościach z tchórzy takich jak ty wyłazi ostatnia g**da W realu byś sobie na to nie pozwolił bo szybko znalazłby się ktoś taki jak ja, kto strzeliłby cię w pysk.
A po czwarte primo ponieważ nie masz dość odwagi i charakteru żeby stanąć oko w oko z kimś takim jak ja do odreagowani pozostaje ci tylko to forum. To jedyne miejsce gdzie taki nędzny tchórz może popyszczyć do kogoś takiego jak ja. Pewnie z czasem stąd odejdę, odejdą inni stali bywalcy a ty dalej będziesz tu dzień po dniu toczył pianę z tępego pyska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co do spotkania. Napiszę po raz 10ty, ze spotkanie się odbedzie bo ta pyskowka zaszla cholernie za daleko.
Będziesz miec okazje zweryfikowania wszystkiego na zywo i odbierzesz prawdziwą szkołę życia.

To konkretne miejsce jest ci znane?

W tym poscie pokazalem czarno na bialym, ze jestes typowym netowym bytem.
Pisalem konkretnie, w osobnych wypowiedziach to co bylo klamstwem i d**ilizmem z twojej strony.
Odpowiedzi brak. Zabto masa epitetów. To zachowanie czlowieczka zapedzonego w kozi róg.

Jesli nie mam racji to prosze bardzo, odnies sie do wszystkiego po kolei, bez epitetów. Ja obiecuje, ze wszystko co.napiszesz noe pozostanie bez odpowiedzi.

Ty naprawdę upośledzony gdysiu projektujesz swoje zachowania na innych. W odpowiedzi na.każdy mój jeden wpis ty produkujesz trzy, w dodatku będące kompletnymi bredniami i żałosnym skamlaniem o uwagę a mi zarzucasz słowotok? Dobre!
Co do mojej rzekomej bezradności możemy to łatwo zweryfikować. Wystarczy że obetrzesz pianę z tępego pyska, zbierzesz się na odwagę i choć raz w życiu zachowaj się jak mężczyzna. Ja jestem gotów w każdej chwili. Nawet dzisiaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyli reasumujac - ,wirtualny slowotok, zero konkretow a za to cala masa epitetów.

Bezradna zyciowo dziewczynka.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (213 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry