Widok

Ale ich pogięło

Proszę zwrócić uwagę na to, jaka jest skala negatywnych emocji wśród dzieci resortowych. W ich przypadku nie można już mówić o jakichkolwiek przebłyskach racjonalności, bo ta ich już dawno opuściła. Coraz bardziej pozostają na marginesie społecznym więc pozostała im tylko nienawiść, a jak daleko sięga, to pokazuje fakt, że oni, resortowe dzieci, powiązani licznymi więzami i własną biografią z komuną, żeby dopiec przeciwnikowi w sposób wg nich najbardziej dotkliwy, są w stanie się poświęcić i szermować hasłami i epitetami antykomunistycznymi i wyzywać przeciwników od komuchów. Własne gniazdo kalać będą.Do tego stopnia ich pogięło i zaćmiło umysł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

jak coś wygląda jak kaczka, chodzi jak kaczka i kwacze jak kaczka to z całą pewnością jest kaczka.

Wszystko zostalo juz powiedziane. Czego ci jeszcze brakuje ze ciagniesz temat dalej?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

@przygłup:

Taka wskazówka. Skup się, bo to może być trudne dla ciebie do ogarniecia.
Wszystkie twe pięć, jakże błyskotliwych, komentarzy, można było zawrzeć w jednym wpisie.

PS: już nie pięć a siedem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

O! Tupanie nóżkami już jest. Teraz czas na łzy. :-)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Brakuje ci jeszcze czegos? Cos jeszcze nalezy ustalic?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobranoc upośledzony gdysiu. Do jutra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zadalem ci pytanie. Nie odpowiedzialas.
Chodzi wiec o pisaniu o spotkaniu a nie spotkanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynianin,

Podziwiam, że chce Ci się rozmawiać z kimś, kto intelektualnie zatrzymał się na poziomie gołębia.
Rozmowy z krzyżem wyglądają jak rozmowy z gołębiem : zero przekazu i wszędzie zasr*ne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zauwaz, ze on pisze i pisze i nie moze przestac. Zawsze mu czegos brakuje zeby zakonczyc pisanie.

Tak, dokładnie. I to gapienie się w palec, normalnie gołąb.

Bolą mnie już mięśnie brzucha I przepona od śmiechu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

O! Znowu wesołe trio w jednym wątku okazuje sobie wsparcie. Głupi, głupszy i najgłupszy w akcji. I standardowe bredzenie o wyciągniętych palcach i wskazywaniu kierunku. Żałośni hipokryci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co z odpowiedzia na moje pytanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Krzyż, mam prośbę. Czy mógłbyś nie skakać tak po tematach, bo gubimy wątek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczcie, jak ta bohaterska dziewczyna postepuje.
Zobaczcie jakie zaklamanie i manipulacja.
Zarzuca mi, ze siedzialem w swiateczna niedziele przy.kompie.
Ja bylem w niedziele rano tu przez 10 minut. Ona siedziała tu calutki dzien.
Teraz boi sie odpowiedziec na moje pytanie i napisac: "tak, całą niedziele świąteczną byłam na forum".....

Za jakis czas napisze, ze to jest wszystko nieprawda.

Odczekalas zeby móc pisac, ze sprawy nie bylo.
Teraz jestes juz aktywna w innym poscie.
A tu nadal strach przed prawda.

Przed prawdą? Niedorozwinięty gdysiu, prawda jest taka że nic ci do tego co kiedy i jak robię. Prawda jest też taka że jesteś zwykłym trollem który przesiaduje tu po całych dniach i szuka okazji do rozładowania frustracji. Prawdą też jest to że przesiedziałeś tu pół wielkanocnej niedzieli i cały wielkanocny poniedziałek a potem wpierałeś tym którzy chcieli uwierzyć, że wspaniały świąteczny czas spędzałeś z rodziną. Prawdą jest także to że jesteś zwykłym sfrustrowanym popaprańcem, który pracuje w ochronie i pewnie bije żonę bo tacy jak ty rezalizują się poprzez pastwienie się nad słabszymi. Prawdą jest także że jesteś zwykłym tchórzem, który potrafi tylko piłować tępy ryj na forum a jak przychodzi do konkretów to swoje tchórzostwo tłumaczy a to epidemią, a to brakiem czasu a to na koniec zbyt krótkim terminem i bez skrępowania zapowiada że weźmie ze sobą panów w garniturach bo samemu to strach. To forum jest ci niezbędne do życia bo to dla takich jak ty jedyny sposób na rozładowanie frustracji. I na koniec prawdą jest to że pisząc takie posty jak powyższy skamlasz jak baba o moją uwagę a ja nie zamierzam brać udziału w kolejnej bezsensownej nawalance.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hejka :)
Gdysiek i Cross, już po śniadaniu, obściskują się bez krępacji.
Looknę do "siebie".
Pewnie ściany trzeba zmywać i przemalować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawda jest taka że nic ci do tego co kiedy i jak robię

Dlaczego wiec tobie cos było do tego co.ja kiedy i jak robię?
Dlaczego napisalas, ze ja mam odpowiedziec pierwszy a jak to zrobilem to twojej odpowiedzi nie ma do teraz?

Gdzie wyjaśnienia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze primo łżesz jak pies. W twojej wersji rzeczywistości spędziłeś na forum kilka minut w niedzielę i z doskoku w poniedziałek bo miałeś luźny dzień. Tak usiłujesz to przedstawić ale faktycznie sytuacja wyglądała tak że spędziłeś na forum pół niedzieli i cały poniedziałek. Analogicznie sytuacja ma się z tym jak tworzysz na forum własny obraz. W twojej wersji rzeczywistości jesteś facetem w garniturze z piękną żoną i dziećmi u boku prowadzącym luksusowe życie, podczas kiedy całe twoje zachowanie tutaj świadczy o tym że jesteś niedowartościowanym prostakiem, cieciującym w galerii handlowej i leczącym na forum swoje kompleksy.
A po drugie primo moje pytanie miało uwypuklić twoją hipokryzję. Kompletnie nie interesuje mnie to jak spędzasz czas wolny od cieciowania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (241 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry