Widok

Ale ich pogięło

Proszę zwrócić uwagę na to, jaka jest skala negatywnych emocji wśród dzieci resortowych. W ich przypadku nie można już mówić o jakichkolwiek przebłyskach racjonalności, bo ta ich już dawno opuściła. Coraz bardziej pozostają na marginesie społecznym więc pozostała im tylko nienawiść, a jak daleko sięga, to pokazuje fakt, że oni, resortowe dzieci, powiązani licznymi więzami i własną biografią z komuną, żeby dopiec przeciwnikowi w sposób wg nich najbardziej dotkliwy, są w stanie się poświęcić i szermować hasłami i epitetami antykomunistycznymi i wyzywać przeciwników od komuchów. Własne gniazdo kalać będą.Do tego stopnia ich pogięło i zaćmiło umysł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Zauważyłem pewną zależność pomiędzy występowaniem obstrukcji jelitowej a aktywnością krzyża na forum. Ilekroć krzyż zabierze głos, nie milkną echa dobiegajace z ceramiki mego wychodzą . Daję głowę, że z równym powodzeniem można przy pomocy jego błyskotliwych myśli, przepychać kanalizację.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

"W szkole w kazdej klasie były takie gnojone przez wszystkich cio*y, ktore potem wyrastaja na cos takiego czym jest pajak-nieudacznik."

Spróbuj powiedzieć mi to w twarz. Stawię się w wyznaczonym przez ciebie miejscu i terminie. Tyle że do czegoś takiego trzeba trochę odwagi, charakteru i kręgosłupa moralnego a taką życiową pi*dę jak ty stać tylko na toczenie piany z pyska na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Znaczy się że dostałeś posiłki? To będą takie upośledzone trole jak gdynianin?

Raczej osobniki, dla których"przednia zabawa" to pisanie na forum. Jest to tez miejsce gdzie należy szukac kolegow i kolezanek.
W szkole w kazdej klasie były takie gnojone przez wszystkich cio*y, ktore potem wyrastaja na cos takiego czym jest pajak-nieudacznik.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Zauważyłem ze obecnie komunistyczna propaganda puściła w internety nowe zastępy pistrolli."

Znaczy się że dostałeś posiłki? To będą takie upośledzone trole jak gdynianin?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Dzień dobry,
Wiem, że wszyscy szaleją ws wirusa. Chodzą po ścianach i siada im na mózgownicę.
Moglibyście Gdysiu i Pysiu, ustawić się do zdjęcia.
Za kilka miesięcy wystawię na Amazonie i kupię sobie wymarzony sprzęt

http://www.youtube.com/watch?v=FkCqzbjOM0M

Spokojnego dnia... pojemność 2400... pojemność 2400...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gdynianin,
Gdy leży goooowno na ulicy należy ustawić się na nawietrznej.
Zauważ, ze podejmujesz dyskusje z doooorniem, który pisał ostatnio, ze nagroda Nobla dziś to nie to, co kiedyś, tylko dlatego ze dostała ja Tokarczuk.

Zauważyłem ze obecnie komunistyczna propaganda puściła w internety nowe zastępy pistrolli.

Tow. Kaczyński musi czuć już to, co czuł Ceausescu w grudniu 1989.
Misternie zbudowany łapówkarski system się sypie.
Już nikt nie traktuje poważnie nowych obietnic, ludzie tracą pracę i zaraz będą rozliczać tych, co nie przygotowali państwa do tego.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
To juz nawet trudno komentowac. Stary komuch, menel, zebrak, gorliwie popierajacy jedyna na secenie politycznej partie komunistyczna - nastepce ideowa i kadrowa PZPR - pisze, ze przeciwnicy tej formacj to postkomuna.
Im juz te zebracze mozdzki wypalila i wyprala gebelsowska tv.
Zreszta jedynym miejscem gdzie.moga dac upust swojej frustracji jest zalosne forum netowe.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Vibracje (43 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

gdzie warto studiowac (5 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

do góry