Widok

Alergia na pyłki mamy karmiącej... Jak sobie radzicie?

Może są tu jakieś mamy karmiące piersią, które podobnie jak ja zmagają się z problemem alergii na wszystko, co kwitnie?

To jest jakaś masakra, od paru dni - jest sucho, wietrznie, trawniki znowu odrosły bo były koszone w maju - nie mogę usiedzieć na placu zabaw z maluchami! Teraz trawy mają własnie b. wysokie stężenie.

Kichanie, katar sienny, łzawienie oczu, tony chusteczek i bezradność. Nic nie można brac podczas karmienia piersią. Wapno mi nie pomaga...
Jak sobie radzicie z tym paskudztwem?
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety nie wiele można zrobić, ja też cierpiałam, na szczęście nie długo, bo skończyłam karmić na początku lata...
wiem, co czujesz, musisz sie przemęczyć, bo chyba nie ma żadnego leku, który nie byłby szkodliwy dla dziecka, które karmisz....
Dzięki kasik2006 za odzew.
Fakt, trzeba sie pomeczyc i poswięcic, ale warto :-)
Jedynie co zrobilam dla siebie to kupilam wapno z kwercytyną - trochę jest lepiej, ale nadal katar męczy.
image
image
image

Inne tematy z forum Zdrowie

dobry optyk (34 odpowiedzi)

witam, jak w tytule szukam dobrego optyka i to najlepiej w rozsądnej cenie. Muszę kupić nowe...

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (12 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

do góry