Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. DO mojej łazienki w nowo odebranym mieszkaniu na osiedlu Przemyska Vita w Gdańsk Ujeścisko. Zamawiałam komplet mebli łazienkowych szafkę pod umywalkę z wysuwanym koszem na brudną bieliznę i dwiema szufladami, zabudowę pralki z suszarką, szafkę wiszącą z lustrem oraz słupek stojący na chemię i różne przybory gospodarcze. Wszystko wykonane z płyty Egger Dąb Jasny Hikora i muszę przyznać, że kolor pięknie się prezentuje, łazienka wygląda teraz zupełnie inaczej.

Na wykonanie czekałam około 6 tygodni, ale było warto, bo wszystko jest dopasowane co do milimetra. Montaż zajął tylko jeden dzień, pan przyszedł rano i po południu wszystko już stało na swoim miejscu, bez bałaganu i zbędnego zamieszania. Szuflady i kosz na bieliznę działają płynnie, nic się nie blokuje i wysuwa się płynnie, fronty równo domykają się przy zabudowie pralki i suszarki.

Widać, że robota wykonana z głową i doświadczeniem. Polecam każdemu, kto szuka solidnego stolarza umiejącego wykonać meble do łazienki.