Widok
my kupiliśmy przez hurtownię znalezioną tutaj - http://najlepsza-wodka.pl/gdzie-kupic Pan Tadeusz, liczone 0,7 na osobę - dwa dni wesela. skorzystaliśmy z ich promocji weselnej, nie wyszło tak strasznie drogo.
to zalezy jaka rodzina/ skład wiekowy
u nas byli znajomi w naszym wieku (nie przepadają za wódką) z rodziny sporo cioć. z 60 butelek wódki na 51 osób zostało 30 butelek (rozdawalismy przy wyjsciu z wesela) z 26 butelek wina (białe, różowe, czerwone) zostały 4 sztuki.
u nas byli znajomi w naszym wieku (nie przepadają za wódką) z rodziny sporo cioć. z 60 butelek wódki na 51 osób zostało 30 butelek (rozdawalismy przy wyjsciu z wesela) z 26 butelek wina (białe, różowe, czerwone) zostały 4 sztuki.
W Gdyni jest siec sklepow alkoholowych Afroalko i wydaje mi sie ze maja najtansza wodke Gorzka zoladkowa de lux w calym trojmiescie do tego przy wiekszej ilosci mozna negocjowac ceny . Rozmawialem z wieloma osobami na codzien zajmujacymi sie alkoholem i wszyscy zgodnie potwierdzali iz obecnie na rynku jest to wodka najlepsza w swojej klasie cenowej.
Dziewczyny Przepraszam Was, ale babola strzeliłam!!!!
To jest Hurtownia w Pruszczu Gdańskim, ALE nazywa się ALTIPLUS
ul. Nowowiejskiego 22b. i tam maja tego Krupnika po tyle. A w Hurt. Zet byłam i maja droga wódkę.
Przez to latanie ze ślubem, nawet nie dojrzałam, ze myślałam o czym innym i napisałam co innego :/ ehhhhh za dużo na głowie.
To jest Hurtownia w Pruszczu Gdańskim, ALE nazywa się ALTIPLUS
ul. Nowowiejskiego 22b. i tam maja tego Krupnika po tyle. A w Hurt. Zet byłam i maja droga wódkę.
Przez to latanie ze ślubem, nawet nie dojrzałam, ze myślałam o czym innym i napisałam co innego :/ ehhhhh za dużo na głowie.
Krupnik,żubrówka biała,luksusowa ale NIE czysta De luxe RADZIECKIE PALIWO RAKIETOWE-jeden z możliwych śmieci a dlaczego jest tania ? bo to syf robiony taśmowo jak tyskie,harnaś i tanie wino miodowo lipowe.......
Czasami lepiej zapłacić więcej aby nie podać gościom syfu i mieć obrobioną d... że kupił tanie g.. i być narażonym na zatrucia po tym SUPER ZNANYM trunku.
Czasami lepiej zapłacić więcej aby nie podać gościom syfu i mieć obrobioną d... że kupił tanie g.. i być narażonym na zatrucia po tym SUPER ZNANYM trunku.