Widok

Alli-tabletki odchudzajace

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy ktoras z was stosuje/stosowała tabletki alli ktore niedawno pojawily sie w aptekach? Nie chce ich stosowac, jestem tylko ciekawa, poniewaz mojej kolezanki Mama schudla na nich 7kg w kilka tygodni, a ja myslalam ze to jakis specyfik typu bio-cla. Tym bardziej dziwi mnie ze sa bez recepty:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeczytałam i nadal twierdze to samo :)
Jesli sie ogranicza jedzenie i zwieksza cwiczenia to i bez wspomagaczy da sieschudnąc, jesli ma sie problem z hormonami to bez wspomagacza a także z nim raczej się nie chudnie.

Teraz Ty przeczytaj ze zrozumieniem :)
napisze tylko tyle ze pracuje w branzy farmaceutycznej i alli jeszcze chwila a bedzie wycofane tak jak meridia i zelixa
zelixa wycofana? jeszcze rok temu lekarz mi przypisał... heh:(
polecam, sprzedaję i moge z czystym sumieniem pochwalić się że schudłam na tym 7 kg jedząc wszystko i normalnie jak zawsze.Warto poczytac o tym na http://www.biofamina.info

http://allegro.pl/biofamina-regulacja-poziomu-cukruw-organizmie-i1226518954.html

polecam cukrzykom!!!
zapraszam do mnie, schudniecie bez tabletek, zdrowo i ladnie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
tak po wyrównaniu hormonów, bez tego ani rusz, zaczęłam po jakimś czasie stosować alli i oczywiście przy właściwym odżywianiu treningach właśnie są efekty, ale przez rok nie było (na właściwym odżywianiu i treningach) - mówi Ci to coś (mało tego sama jestem instruktorem, znam świetnych dietetyków i był jednak ze mną problem..). Wyobraź sobie jednak, że sama dieta i treningi, jak przybrało się od hormonów (swoich, z zaburzeń) nie antykoncepcji nie zawsze działa. Najwyraźniej nie masz z tym problemu, a wypowiadasz się. Ja już mam drugi raz ten sam problem, bo generalnie mam problemy z gospodarką hormonalną od dawna. Więc nadal uważam, że mi alli właśnie pomógł, żeby ruszyć z wagą. A teraz już bez alli sobie poradzę, bo prowadzę aktywny sposób życia i odżywiam się właściwie - bo to już nawyk. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poniżej udzieliłam dłuższej wypowiedzi. Przeczytaj proszę mojego posta ze zrozumieniem. Napisałam, że po wyrównaniu hormonów, czyli jak już przestałam mieć z nimi problemy, tak? A nie jak miałam, czy mam problemy i ma alli mi pomóc. Na skróty myślenie, czy czytanie nie służy widzę. I nadal twierdzę, że właśnie alli mi pomógł, bo i trenują i jem ok od dawna.
SLIMEX 15 tabletki na odchudzanie jestes zaintersowana pisz na gg 9291404
do góry