Widok

Alli-tabletki odchudzajace

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy ktoras z was stosuje/stosowała tabletki alli ktore niedawno pojawily sie w aptekach? Nie chce ich stosowac, jestem tylko ciekawa, poniewaz mojej kolezanki Mama schudla na nich 7kg w kilka tygodni, a ja myslalam ze to jakis specyfik typu bio-cla. Tym bardziej dziwi mnie ze sa bez recepty:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Działa to tak, że upośledza wchłanianie tłuszczów z jelit. Trzeba jechać na diecie niskotłuszczowej, bo w przeciwnym wypadku ma się biegunki. Dzięki wielkie - przyniesie to efekty, ale równie dobrze można jechać na środkach przeczyszczających i bawić w bulimię. Odchudzanie dla leniwych. Żadne odchudzanie nie przyniesie rezultatu jak się nie ćwiczy... Chciałam napisać, że odchudzanie bez ćwiczeń nie pomoże choćbyś się zesr...ał ale to nie prawda:P Biegunka pomoże schudnąć i sprawdzić na własnej skórze efekt jojo;p
Przeczytałam w gazetce z apteki,ze stosując Alli trzeba wystrzegać się tłusciejszych potraw i w ogole stosowac ścislą dietę bo w przypadku pofolgowania sobie puszcza sie"oleiste bąki"!!Good luck!!
No tu w UK pojawily sie kilka miesiecy temu,chyba jakos na poczatku tego roku.Nie stosowalam jednak ale reklamuja to w tv ciagle
W kilka tygodni bo jej Mama mieszka w Irlandii, moze tam byly szybciej? Wiem tylko tyle ze teraz zaczela drugie opakowanie:)
wczesniej były dostepne w USA. u nas orlistat był chyba tylko na receptę.
w kilka tygodni? to nie wiedzialam ze juz tak dlugo sa na rynku
ja wiem tylko ze sa koszmarnie drogie:)
http://wiadomosci.onet.pl/1415126,242,1,alli_nadzieja_puszystych,kioskart.html
do góry