Widok

Alpha Oliwa

Alpha Oliwa Temat dostępny też na forum:
Alpha to przestrzeń, w której możesz zadawać pytania o sens życia, zgłębiać kwestie wiary i dzielić się swoimi przemyśleniami. Każde spotkanie zaczynamy wspólną kolacją, która pomaga nawiązać relacje. Po kolacji czeka na Ciebie około 30-minutowy film, który inspiruje do dyskusji w mniejszych grupach. Podczas rozmów masz szansę swobodnie wyrazić swoje myśli lub po prostu posłuchać innych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Namówiła mnie żona

Najpierw obserwowałem moją połowicę jak przychodzi zadowolona z tych spotkań, a potem dałem się jej namówić abym ja poszedł. To była bardzo dobra decyzja ;) Poznałem super ludzi i zmieniło mi się podejście do wiary :) Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem na Alpha...

...w innym miejscu i czasie . I było świetnie!
Polecam zwłaszcza jak się wahasz, nie wiesz czy wierzysz, czy już nie. A może jesteś wściekły na KK? Tam nie będzie prawie wcale o KK, tylko o Nim i o Tobie.
A jeść dają dobrze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Forest Festival 2026 (7 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

Maryla Rodowicz (25 odpowiedzi)

To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

do góry