Widok

Amelek dziala godzej niz LTE

Radiowka od Amelka nie dziala wcale dzis. O przepraszam dziala, tylko transfer jest duzo gorszy niz LTE w komorce, strony laduja sie w minutach, szkoda ze nie ma sensownej alternatywy....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pukni się w głowę tylko mocno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zadzwon do firmy i to zgłoś
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

@amelek.net od 2 dni nie mam internetu nie wiem co mam zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A czy w mojej wypowiedzi pojawiły się sformułowania typu: "pensja jest zawsze..." czy "pensja jest wyłącznie.."?

Z mojej obserwacji znowuż wynika, że pracodawcy słysząc sformułowania "dobra pensja" wyciągną mnóstwo pseudo-psychologicznych teorii, mówiących o tym, że pracownicy najbardziej cenią motylki na ścianie, tudzież zapach konwalii w miejscu pracy i to zrekompensuje im nędzną kasę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, nie, jednak nie zawsze pensja jest tym najwiekszym magnesem, jest jednym z czynnikow.
Ja obserwuje rynek, to malo jest mlodych osob ktore chca pracowac, a nie przepraszam, chca ale za duzo kase, jak najmniejszym nakladalem pracy. Do tego dochodzi atmosfera, itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli rozumiem, że - a contrario - lojalniejszy jest ten opłacany kiepsko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zgodze sie z tym.

Z mojego doświadczenia wynika, że pracownika lojalizuje dobra płaca.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiecznie, problemy się skumulowały w krótkim czasie ostatnio. Dziwne - być może, ale niestety prawdziwe. I to dodatkowo, nie zamiast, problemów które ma reszta ludzi - takie też mam. Ciekawe ilu z tak mnie tu atakujących prowadzi własne firmy i było w podobnej sytuacji - praca pełną parą, dużo trwających tematów na raz, nagle wszystko stoi bo nie ma kim robić i trzeba zaczynać od nowa. I jaki macie sposób na nielojalnych pracowników, robiących sobie pogawędki z kolegami z konkurencji w czasie pracy?

A co do limitów - w jaki sposób mam zdjąć coś czego nie założyłem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Amelek limity zdejmij
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

amelek wiecznie tu piszesz te dziwne rzeczy i tylko o swoich problemach, myslisz, ze reszta ludzi nie ma problemow czy co
tu raczej nikogo to nie interesuje...kazdy chce miec taki internet za jaki placi i tyle w temacie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tylko lekko w obronie (nie jestem klientem) Ludzie, z jednej strony narzekacie że duże firmy robią z klientami co chcą, a małą prywatną firmę kopiecie bez litości

rozumiem mają potknięcie - życie - a co z lokalnym patriotyzmem ? co z kupowaniem tego co lokalne, polskie i swojskie ?
wychodzi na to że internet jest bardziej potrzebny od wody, czy jedzenia ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgłoszeń jest więcej, nie wiem którym się zająć w pierwszej kolejności. Część problemów to domowe routery wifi (które można kupić w każdym sklepie z routerami), wierzcie lub nie ale naprawdę czasami klienci zmieniają dostawcę Internetu z powodu słabego wifi w domowym routerze. Do niedawna radziliśmy sobie całkiem nieźle, mam sporo wyposażenia i miałem szerokie plany, ale nagle zostałem sam bez 2 pracowników. Jeśli jakimś tematem zajmował się pracownik, temat mógł umknąć - proszę o ponowne zgłoszenie. Zaczynamy od nowa, z zewnętrzną firmą (która ma swoje wyposażenie i robi też instalacje TV) i na razie jednym nowym pracownikiem który jeszcze robi prawo jazdy (miał być trzecim i jeździć z jednym z tych dwóch - mam 2 auta by móc jednocześnie robić 2 instalacje/serwisy w różnych miejscach, dużą drabinę do której trzeba 2 ludzi itp.). Pracownicy byli doświadczeni (obaj pracowali wcześniej w Wave i nie zdziwię się jak tam wrócą z wiedzą zdobytą u mnie), jeden złożył wypowiedzenie (nie z powodów płacowych, po prostu nagle stwierdził że woli pracę za biurkiem - choć w zimie mówił że mu zimno, ale latem to będzie mógł całe dnie pracować na maszcie) i na koniec zachorował (odwiedziłem w domu i nie zastałem), drugi miał wypadek przy pracy (zadbałem o przeszkolenie i wyposażenie, po prostu spieszył się pod koniec dnia i spadł schodząc ze strychu u klienta). Was to nie obchodzi, ale naprawdę ostatnio mieliśmy wyjątkowego pecha. Planowo miałem teraz mieć 3 pracowników zajmujących się firmą i na ten jeden tydzień w roku gdzieś pojechać z rodziną.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

wave.com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To są Pańskie problemy jako właściciela firmy, nie moje, ja nie chce słuchać o problemach tylko widzieć że coś się dzieje, 3 dni z rzędu zgłaszam problem i dalej wszystko chodzi jak na modemie w latach 90tych albo gorzej nawet
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka nazwa internetu taki cały Internet - lepszy Wave.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oczekiwana cena czyli "za tyle mam w telefonie, jak w tej cenie będzie po kablu to może wezmę" w perspektywie powiedzmy następnych 10 lat (sieci światłowodowej nie buduje się na rok). Ceny i tak już są niskie. Rok temu miałem wybór - jeszcze obniżyć, czy poprawić obsługę zatrudniając pracowników (koszt ich wynagrodzeń to kilkanaście złotych z abonamentu), inwestując w ich przeszkolenie (kurs pracy na wysokości) i wyposażenie, w urządzenia wypożyczane klientom (kiedyś klient kupował sprzęt na własność, dziś jest w dzierżawie w ramach abonamentu i nie trzeba nic dopłacać za router ani za stały publiczny IP który u innych jest za dopłatą dla biznesu, a u nas w standardzie dla każdego), w kilka nowych nadajników i modernizację kilku innych (w planach więcej), w kamerę obrotową na maszcie by widzieć gdzie jest lub będzie problem z widocznością jeszcze zanim zgłosi go klient, a nawet w tak krytykowany tu marketing (banery, 2 oklejone auta firmowe, nowa strona www i FB - przepraszam za chwilowy brak aktualizacji, niestety pracownik który się tym zajmował na tydzień przed pamiętną awarią miał wypadek przy pracy i nadal jest na zwolnieniu lekarskim).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zapraszam do Wave :)

http://fs5.directupload.net/images/170811/owwbbl4f.png

Dokładnie - moja cena za mocno przeciętny pakiet (w sensie prędkości) wynosi prawie 2x30 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena dazy do 30zl za abonament a u Pana od 4 lat ceny nie spadają jakos

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (17 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry