Widok
Amelia Płatek - ocena
Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić na instruktora Michała Cieplińskiego nie mogłam sobie wyobrazić lepszego nauczyciela! Egzamin zdany za pierwszym razem to przede wszystkim jego zasługa. Michał potrafi wszystko jasno wytłumaczyć, ma ogrom cierpliwości i potrafi rozładować nawet najbardziej stresującą sytuację. To instruktor, który swoją cierpliwością potrafi nauczyć jazdy nawet najbardziej niepewnego kursanta oraz sprawi, że uwierzy w siebie i w swoje umiejętności.
Podczas kursu wszystkie manewry były ćwiczone tak wiele razy, że na egzaminie nie było żadnych niespodzianek. Dużo jasnych wskazówek, dużo śmiechu i przede wszystkim profesjonalne podejście.
Jestem pewna, że Michał nauczy dobrze jeździć absolutnie każdego! Polecam na 100%! :)
Podczas kursu wszystkie manewry były ćwiczone tak wiele razy, że na egzaminie nie było żadnych niespodzianek. Dużo jasnych wskazówek, dużo śmiechu i przede wszystkim profesjonalne podejście.
Jestem pewna, że Michał nauczy dobrze jeździć absolutnie każdego! Polecam na 100%! :)