Widok
Kiedyś amerykańscy archeolodzy znaleźli na Pustyni Moyave (Mochawe) kawałek drutu.
Naukowcy ogłosili natychmiast całemu światu, że starożytni Indianie mieli łączność przewodową.
Rosyjscy archeolodzy nie chcąc być gorszymi rozpoczęli poszukiwania na Pustyni Kara-kum i nic nie znaleźli.
Rosyjscy naukowcy natychmiast rozgłosili całemu światu, że starożytni Rosjanie w tym czasie mieli już łączność bezprzewodową...
Naukowcy ogłosili natychmiast całemu światu, że starożytni Indianie mieli łączność przewodową.
Rosyjscy archeolodzy nie chcąc być gorszymi rozpoczęli poszukiwania na Pustyni Kara-kum i nic nie znaleźli.
Rosyjscy naukowcy natychmiast rozgłosili całemu światu, że starożytni Rosjanie w tym czasie mieli już łączność bezprzewodową...
zetjot poczekaj jeszcze chwilkę a na pewno pólki się zapełnią polskimi pracami. Jesteśmy potęgą w kształceniu politologów, socjologów, więc odrobina cierpliwości. Szkoda, że młodzi ludzie przed podjęciem decyzji o kierunku nie zastanawiają się o przyszłość, tylko pędem do byle jakiego mgr. Następstwem tego jest frustracja z braku odpowiedniej pracy z wyższym wykształceniem.. Odnośnie cytatu, jest i polskie " jeśli jesteś wśród wron, to musisz krakać, jak one"
"Rozumiem, że z tym właściwym tematem jest u Crossa podobnie jak u Forda z kolorem - tam był dowolny wybór kolorów z jednym warunkiem, że był to kolor czarny, u Crossa też mamy dowolny dobór tematów z jednym warunkiem, że dotyczy tego strasznego PIS."
Pozwolę sobie zauważyć że jedyną monotematyczną osobą na tym forum jesteś Ty.
Pozwolę sobie zauważyć że jedyną monotematyczną osobą na tym forum jesteś Ty.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Sądzę, że należy powrócić do tematu, zamiast młócić temat p/t "zetjot". Narzekanie na naukowców amerykańskich jest oczywistym objawem kompleksu niższośći i zawiści, ktory objawia się pomniejszaniem sukcesów strony uznanej za negatywny wzorzec.
Tak się jakoś dziwnie dzieje,że to badacze amerykańscy bądź pracujący na uczelniach amerykańskich dostają nagrody Nobla, a kilka półek w mojej domowej bibliotece zapełnionych jest książkami opisującymi wyniki badań Amerykanów z zakresu psychologii,neuropsychologii, nauk spolecznych, kulturoznawstwa i ekonomii. Polskich książęk jest zaledwie kilka w tym zbiorze i to raczej autorów politycznie niepoprawnych.
Tak się jakoś dziwnie dzieje,że to badacze amerykańscy bądź pracujący na uczelniach amerykańskich dostają nagrody Nobla, a kilka półek w mojej domowej bibliotece zapełnionych jest książkami opisującymi wyniki badań Amerykanów z zakresu psychologii,neuropsychologii, nauk spolecznych, kulturoznawstwa i ekonomii. Polskich książęk jest zaledwie kilka w tym zbiorze i to raczej autorów politycznie niepoprawnych.
@Cross:
http://pl.wikipedia.org/wiki/3,4-Metylenodioksymetamfetamina
Twe młode za młode a Tyś za stary - stąd niewiedza ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/3,4-Metylenodioksymetamfetamina
Twe młode za młode a Tyś za stary - stąd niewiedza ;)
Chyba, jakaś dobra flaszka byłaby bardziej na miejscu. Jak mam doła to konieczne są dwa dni wolne od pracy, dobre towarzystwo, pełny barek, jedzonko. Tak po staropolsku tańce, hulanki do rana. Pierwsza faza dobra muzyka, jedzonko, alkohol nakręca tematy rozmów. Druga faza, to już muzyka typu disco polo, śpiew tańce i ogien. Zero stresu w dobrym towarzystwie, to i następnego dnia głowa nie boli
Mam maleńką uwagę - dotyczy "swojej prawdy". Nie ma takiego zwierza jak "swoja prawda". Prawda jest jedna, natomiast są różne opinie na dany temat. Więc mam swoją opinię, ktora może jest prawdziwa, może nie. I do mnie należy udowodnenie, że jest prawdziwa, a do adwersarzy, że jest fałszywa. Do tego służy net. a nie tylko do zabawy.