Widok

Amerykańscy naukowcy stwierdzili

że udział w dyskusjach na forach internetowych świadczy o bardzo niskim poziomie IQ rozmówcy !!!

Co o tym myśłicie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak właśnie powstała postać Popeye'a :)
(mam nadzieję, że dobrze to napisałem ;P )
jak tylko widzę lub słyszę te słowa Amerykańscy naukowcy stwierdzili to od razu robi mi sie niedobrze!! blee po prostu cały świat żyje i wierzy Ameryce a dla mnie to w większości stado baranów.

Amerykańscy naukowcy wszystko udowodnią wystarczy im tylko zapłacić i tak własnie bogacą się korporacje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś amerykańscy archeolodzy znaleźli na Pustyni Moyave (Mochawe) kawałek drutu.
Naukowcy ogłosili natychmiast całemu światu, że starożytni Indianie mieli łączność przewodową.

Rosyjscy archeolodzy nie chcąc być gorszymi rozpoczęli poszukiwania na Pustyni Kara-kum i nic nie znaleźli.
Rosyjscy naukowcy natychmiast rozgłosili całemu światu, że starożytni Rosjanie w tym czasie mieli już łączność bezprzewodową...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Amerykańscy naukowcy będąc tutaj stwierdzili, że wątek o nich zbiegł mniej więcej od jego połowy. Jeden z nich nawet, laureat wielu prestiżowych nagród i laurek, honorowy obywatel Springfield oraz właściciel Drzwi Do Lasu, nazwał to "offtop".
;)
No i po co ten spam ? To miał być dowcip ?
amerykańscy naukowcy odkryli, że ludzie uwierzą we wszystko co odkryli amerykańscy naukowcy
Jak oglądam występy niektórych polskich socjologów czy politologów, takich jak Ireneusz Krzemiński czy Kazimierz Kik to mi się robi niedobrze. Jak tacy kształcą młodzież to nie dziwią mnie zastępy lemingów.
zetjot poczekaj jeszcze chwilkę a na pewno pólki się zapełnią polskimi pracami. Jesteśmy potęgą w kształceniu politologów, socjologów, więc odrobina cierpliwości. Szkoda, że młodzi ludzie przed podjęciem decyzji o kierunku nie zastanawiają się o przyszłość, tylko pędem do byle jakiego mgr. Następstwem tego jest frustracja z braku odpowiedniej pracy z wyższym wykształceniem.. Odnośnie cytatu, jest i polskie " jeśli jesteś wśród wron, to musisz krakać, jak one"
"Rozumiem, że z tym właściwym tematem jest u Crossa podobnie jak u Forda z kolorem - tam był dowolny wybór kolorów z jednym warunkiem, że był to kolor czarny, u Crossa też mamy dowolny dobór tematów z jednym warunkiem, że dotyczy tego strasznego PIS."

Pozwolę sobie zauważyć że jedyną monotematyczną osobą na tym forum jesteś Ty.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Sądzę, że należy powrócić do tematu, zamiast młócić temat p/t "zetjot". Narzekanie na naukowców amerykańskich jest oczywistym objawem kompleksu niższośći i zawiści, ktory objawia się pomniejszaniem sukcesów strony uznanej za negatywny wzorzec.

Tak się jakoś dziwnie dzieje,że to badacze amerykańscy bądź pracujący na uczelniach amerykańskich dostają nagrody Nobla, a kilka półek w mojej domowej bibliotece zapełnionych jest książkami opisującymi wyniki badań Amerykanów z zakresu psychologii,neuropsychologii, nauk spolecznych, kulturoznawstwa i ekonomii. Polskich książęk jest zaledwie kilka w tym zbiorze i to raczej autorów politycznie niepoprawnych.
Pozytywne myślenie pozostawiam przed netem dla zasady, ponieważ interesują mnie nierozwiązane, a więc negatywne problemy. Trudno oczekiwać, że negatywne problemy uznam za pozytywne, chociaż i takie podejście zdarza się w przyrodzie - "can't beat them, join them".
Rozumiem, że z tym właściwym tematem jest u Crossa podobnie jak u Forda z kolorem - tam był dowolny wybór kolorów z jednym warunkiem, że był to kolor czarny, u Crossa też mamy dowolny dobór tematów z jednym warunkiem, że dotyczy tego strasznego PIS.
Gdybyś napisał "ecstasy" to bym wiedział o co chodzi. :)
Ale faktem jest że nie korzystam z tego rodzaju używek (już!) a moje młode jeszcze nie więc z nazewnictwem nie jestem na bieżąco. :))

Stanisław Lem
@Cross:
http://pl.wikipedia.org/wiki/3,4-Metylenodioksymetamfetamina

Twe młode za młode a Tyś za stary - stąd niewiedza ;)
Chyba, jakaś dobra flaszka byłaby bardziej na miejscu. Jak mam doła to konieczne są dwa dni wolne od pracy, dobre towarzystwo, pełny barek, jedzonko. Tak po staropolsku tańce, hulanki do rana. Pierwsza faza dobra muzyka, jedzonko, alkohol nakręca tematy rozmów. Druga faza, to już muzyka typu disco polo, śpiew tańce i ogien. Zero stresu w dobrym towarzystwie, to i następnego dnia głowa nie boli
Nie chcę wyjść na kmiotka ale co masz na myśli pisząc xtc?

Stanisław Lem
Jest prawda czasu.. i prawda ekranu.. prawda..

Cross, MM, Funky, K&K...:
Zrzućmy się na xtc dla zetjota.
Jakąż pociechą byłby dla świata, gdyby wyłączył choc na chwilę negatywne myślenie ;)
Mam maleńką uwagę - dotyczy "swojej prawdy". Nie ma takiego zwierza jak "swoja prawda". Prawda jest jedna, natomiast są różne opinie na dany temat. Więc mam swoją opinię, ktora może jest prawdziwa, może nie. I do mnie należy udowodnenie, że jest prawdziwa, a do adwersarzy, że jest fałszywa. Do tego służy net. a nie tylko do zabawy.
Ja też lubię, zawsze jakiś oryginał. Pamiętam Parasolnika, Konfederata z Monciaka, to i niech jest zetjot w internecie.
Odnośnie prawdy pozwolę sobiie przytoczyć cytat śp. księdza Józefa Tischnera "Góralska teoria poznania mówi, że są trzy prawdy: świenta prawda, tys prowda i stolec prowda"
To prawda, że Zetjot wymiata, ale zwrocie uwagę że on nie używa jakiś hardcorowych epitetów, żeby kogoś obrazić, on mówi o swojej prawdzie w sposób najbardziej skomplikowany. Myśle, że w jakiś sposób go lubie za to, podobnie, jak w pewien sposób lubiłem Halewicza.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (225 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (340 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry