Widok
Amniopunkcja - gdzie robić??
Witam Was serdecznie,
mam bardzo ważne i pilne pytanie.
Czy która z Was miała robione badanie amniopunkcji?
Jeśli tak to ogromna prośba o informację gdzie robiłyście, u jakiego lekarza.
Zabieg miałam mieć wykonany na Akademii Medycznej lecz odwołali mi z powodu choroby lekarza.
Teraz pilnie poszukuje dobrego fachowca który mi to wykona.
Mam namiar na Swissmed w Gdańsku przy Wileńskiej aczkolwiek nie mam żadnego zdania na temat tamtych fachowców.
Pozdrawiam i błagam o pomoc jeśli któraś z Was jest w stanie mi doradzić cokolwiek.
Niestety test podwójny wypadł nie za dobrze i martwie się o zdrowie Dziecka:(
Pozdrawiam
mam bardzo ważne i pilne pytanie.
Czy która z Was miała robione badanie amniopunkcji?
Jeśli tak to ogromna prośba o informację gdzie robiłyście, u jakiego lekarza.
Zabieg miałam mieć wykonany na Akademii Medycznej lecz odwołali mi z powodu choroby lekarza.
Teraz pilnie poszukuje dobrego fachowca który mi to wykona.
Mam namiar na Swissmed w Gdańsku przy Wileńskiej aczkolwiek nie mam żadnego zdania na temat tamtych fachowców.
Pozdrawiam i błagam o pomoc jeśli któraś z Was jest w stanie mi doradzić cokolwiek.
Niestety test podwójny wypadł nie za dobrze i martwie się o zdrowie Dziecka:(
Pozdrawiam
powiem ci że sam zabieg nie jest straszny, ale oczekiwanie na wynik jest po prostu mordercze. My w tym ostatnim, trzecim tygodniu, prawie się do siebie nie odzywaliśmy, takie napięcie w nas było...do wybuchu niewiele było trzeba.....nerwy okropne...
No, ale potem przychodzi wielka ulga i śmiech przez łzy :))))))))))))))
czego i tobie życzę z całego serca
No, ale potem przychodzi wielka ulga i śmiech przez łzy :))))))))))))))
czego i tobie życzę z całego serca
Wyobrażam sobie...
ja już teraz nie mogę sobie znaleźć miejsca a co dopiero mówić gdy odlicza się dni do otrzymania wyniku.
Wierze że będzie dobrze i za namową postaram się umówić do Pani dr. Brzóski.
Boże nie wiedziałam że aż tak długo należy czekać na wyniki badania.
3 tygodnie to tyle czasu... trzeba być dobrej myśli i wierzyć że będzie dobrze.
Jaki jest koszt amniopunkcji? bo z tego wszystkiego nawet nie zapytałam Pani w rejestracji...?
ja już teraz nie mogę sobie znaleźć miejsca a co dopiero mówić gdy odlicza się dni do otrzymania wyniku.
Wierze że będzie dobrze i za namową postaram się umówić do Pani dr. Brzóski.
Boże nie wiedziałam że aż tak długo należy czekać na wyniki badania.
3 tygodnie to tyle czasu... trzeba być dobrej myśli i wierzyć że będzie dobrze.
Jaki jest koszt amniopunkcji? bo z tego wszystkiego nawet nie zapytałam Pani w rejestracji...?
hm, ja miałąm tak: wizyta u gina na książeczkę zdrowia, wypisał mi skierowanie na test zintegrowany więc ten też robiłam za darmo, a że test wyszedł jak wyszedł potrzebna była amniopunkcja, i na nią też dostałam skierowanie na książeczkę. Gdybym test robiła płatnie, za amniopunkcję też bym musiała zapłącić. Z tym, że to wszystko było wewnątrz Invicty.......