Widok

AnTVświat

Wiem, że oprócz BMtF jest jeszcze kilka osób na Forum, które z własnego wyboru pozbawiły się dostępu do radia czy telewizora.
Mam pytanko.. bo coś dzisiaj zauważyłem.
Czy nie macie wrażenia, że lepiej, dokładniej, odbieracie każde usłyszane czy przeczytane słowo?
Obcięcie zdecydowanej ilości bodźców działa u mnie na postrzeganie pozostałych.
Lepiej i więcej widzę.
Lepiej i więcej słyszę.
Nawet węch i smak wydaje mi się bardziej czuły... choć nie powinno mieć to teorerytzczne znaczenia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oh, "mój" Facet... mhm, aż mi się miękko zrobiło.

Ps
Idź się ogól ;) Aradash...
"wściekła baba"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"pierwsza wiarygodna marka jaka mi przyszła do głowy "

O to właśnie chodzi - co komu do głowy najpierw przychodzi. Pierwsze decydujące skojarzenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Skopiowanie literki było dla dżentelmena zbyt skomplikowane?

Raz mi wystarczyło tłumaczyć się z nie swoich, głupich wpisów.
Nie chcę, żeby byle leszcz wycierał sobie gębę moim nickiem.
Oczywiście, że każdy kumaty człowiek napisze go w formie, w jakiej ja go stosuję.
Ale tych kumatych jest może 5%? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nicka podbierzesz.
Stylu już nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skopiowanie literki było dla dżentelmena zbyt skomplikowane? ;)
Nie wspominając już o odnalezieniu w windozie/internecie tablicy znaków ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przez te ileś lat funkcjonowania na FOrum, tylko raz mi się zdarzyło, że ktoś próbował się pode mnie podszyć.
Wtedy zmieniłem pisownię nicka ;D
Ktoś kiedyś próbował pisać za mnie - więc staram się pisać tylko z konta od tamtej pory.
Zresztą mój PC działa 24/7 więc cały czas mam otwartą kartę z obserwowanymi wątkami... nie wiem po co miałbym się wylogowywać ;P

No i oczywiście powiększam swojego e-peena nabijając kolejne gwiazdki :)
Gdybym się logował, to by wyglądało dla obserwatora z zewnątrz, że całą dobę spędzam na Forum.
Dlatego rzadko się loguję ;)
A Ty dalej nie znasz się na żartach? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"3/4 doby spędzasz na forum"
Zazdrość to zła cecha ;)
Też zdążyłam przeczytać - Sadyl, trzeba to było zostawić :)
@Sadyl: zdążyłem przeczytać zanim edytowałeś ;)
Chyba niechcący pocisnąłem więcej ludzi niż miałem zamiar...
Przy okazji, kiedyś chyba komuś się tu wygadałem, ze mam starego golfa2 - ale to musiało być na samych początkach moich na forum.

Ale mam niezłą rekompensatę.
Tak mi właśnie przyszło do głowy...
Trzeba tylko ustalić który z nich będzie "głupi" a który "głupszy" - to nie będzie proste ;)))
>Każdy rozgarnięty człowiek po przeczytaniu tamtego wpisu wie, że nie mam żadnego volvo ;)))

Masz rower i 3/4 doby spędzasz na forum - kiedy miałbyś niby czas jeździć tym volvo? Każdy rozgarnięty forumowicz to wie ;) ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Edit:
Aradash swoją wypowiedzią zabił to, co napisałem wcześniej
Widzisz jaki jesteś tępy? Każdy rozgarnięty człowiek po przeczytaniu tamtego wpisu wie, że nie mam żadnego volvo ;)))

Każdy ROZGARNIĘTY człowiek wie również, że ludzie tępi pomyślą tak jak ty i tak samo jak buc, który w tamtych wątkach ze mną próbował dyskutować ;) I właśnie przez wzgląd na niego napisałem co napisałem - najwyraźniej inni idioci dostali rykoszetem :D

Widzisz, bo nie mam żadnego volvo xc60 ;)))
To po prostu było pierwsza wiarygodna marka jaka mi przyszła do głowy a model wyskoczył w google - rok dopisałem z głowy.

Ty natomiast wziąłeś to za pewnik.
I PONOWNIE cię to zabolało ;)
gdyby nie bolało to nawet byś o tym nie wspomniał ;)
punktuje cię koleżko jak mi się tylko podoba nawet nie mając cie na celowniku :D

Liczyłeś na wredotę ludzi, którzy z zazdrości prędzej zlinczowaliby mnie za chwalenie się :D i często się chwalę, bo nie mam z tym jakiegoś cebulackiego jak ty problemu... trzeba się chwalić osiągnięciami a nie udawać!

Nie wziąłeś tylko pod uwagę, że napisałem oba tamte wpisy żeby zrobić jednego durnia w ciula, i wzbudzić w nim emocje dot. przyrodzenia o których napisałeś ;D
Chciałem zrobić w wała jednego ciecia, a jak widać nabrało się ich więcej ;)

ps.
gdybyś chociaż wiedział o mnie TROSZKĘ faktów, a nie rzeczy jakie tutaj próbujesz od dawna spekulować...
to wiedziałbyś kmiotku, że w wyborach zakupu czegokolwiek kieruje się głównie logiką i opłacalnością ;)
można kupić auto identycznej klasy z tymi samymi 'bajerkami' 5x taniej - po prostu troszkę starsze...
w życiu nie kupiłbym 3-letniego samochodu bo to się nie opłaca!

albo stary używany
albo nowy w leasing i wymiana po 2 latach umowy na nowy

ale ponownie: skąd taki kmiot jak ty mógłby to wiedzieć.... :D
Panowie, na was zawsze mozna liczyć, a już szczególnie na Aradasha.

Zazdrość o penisa nie dotyczy tylko pań, niech się wam nie wydaje, Aradash jest tego najlepszym przykladem, iż dotyczy także panów, tyle że inaczej się wyraża:

" Ja mam dłuższego.
Popatrz na moje VOLVo coś tam"

W najgorszym przypadku może być pilarka Stuhl.

Jakby żywcem wyjęte z podręcznka Geoffreya Millera "Teoria Szpanu" dotyczącego cech konsumpcjonizmu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja w garniturze raczej drewna nie rąbię ;>
Ale i satysfakcji seksualnej z tej czynności nie mam :)

Owszem.... lubię. Równie dobrze mógłbym przenieść parę ton węgla albo jakiś rów wykopać.
Satysfakcja jest, jak po każdej, dobrze zrobionej pracy.
A po fizycznej to i przypływ endorfin większy ;)
Jak facet wraca z budowy po 12h roboty to niekoniecznie chciało by mu się rąbać drewno ;)
Ale w każdym innym przypadku czemu nie? Podświadomie każdy facet, a szczególnie ci zniewieścieli pewnie chcą w życiu poczuć się jak facet :D
Śmiem twierdzić, że rąbanie drewna siekierą, najlepiej w przepoconym brudnym podkoszulku pewnie daje takie wrażenie ;]
Ja tam kupuję już połupane.
Widziałem już wcześniej tę łuparkę.
To jedno z tych pomysłowych rozwiązań, o których pisałem wcześniej.
Wg mnie, budowanie czy kupowanie czegoś takiego, jeśli ma się do rozłupania kilka m³ drewna w roku, mija się nieco z sensem.
Solidny chłop z porządną siekierą (nawet cudzy, wynajęty ;) taniej wyjdzie i nie ma problemu, gdzie go trzymać.
Ale... kto bogatemu zabroni? ;>

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (235 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry