Widok

Andrzej Zapała - endokrynolog - proszę o opinie!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś się leczył u tego lekarza? Proszę o uwagi.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podnoszę stary wątek - czy ktoś podzieli się opinią?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Konkretny, polecam. Lecze sie u niego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A możesz powiedzieć "na co się leczysz"? Ja poszłam do niego bo nie mogę zajść w drugą ciążę.. Dobrze wybrałam lekarza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nadczynnosc tarczycy
Ja też się leczę u niego już długo. Też tarczyca, niedoczynność.
Bardzo fajny, konkretny.
Nie wiem czy przy niepłodności nie lepiej odwiedzić ginekologa-endokrynologa np. ja korzystam z dr. Bednarza na Śląskiej w Gdyni.
Trzeba na pewno zrobić badania prolaktyny, LH, FSH, progesteronu estrogenu i testosteron w odpowiednich dniach cyklu (3,14, 22chyba) i do tego tarczyce (TSH, FT4, FT3). Może dobrze spróbować się raz dostać gdzieś na NFZ i wziąć skierowanie na te badania bo one są drogie :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@muszka jesteś zadowolona z dr. Bednarza?
ja tak jak kolezanki wyzej lecze sie u doktora na Hashimoto. bardzo polecam!
Bardzo lubię dr. Bednarza, szczególnie jak coś poważniejszego się dzieje. Leczy się u niego cała damska część rodziny. Bardzo konkretny, wnikliwy i dobrze tłumaczy co się dzieje. Dużo rzeczy można u niego zrobić. Co prawda ciąż u niego nie prowadziłam bo mam abonament medyczny ale jak coś się dzieje to idę do niego.
Dziekuje, ja byłam tylko raz i mam pozytywne wrażenie.
Bardzo wnikliwie bada to prawda.
nie ogranicza sie do wypisywania recept jak poprzedni moj gin.

Byłam na NFZ do tego:))
A gdzie przyjmuję Dr Andrzej Zapała na nfz?
mój mąż leczył się u niego na niedoczynność tarczycy, poleca bardzo, miły, konkretny, rzetelny, rzeczowy, ale mąż leczył się prywatnie w medice na starowiejskiej
ja również podzielam zdanie przedmówczyni, bardzo miły i konkretny, trafiłam do niego w sumie przypadkowo po rozpoznaniu niedoczyności w początkach ciąży - teraz jestem pod jego opieką, polecam! Chodzę do Medica Polska na Starowiejskiej.
Ma rowniez gabinet na Warszawskiej w Gdyni 504-556-555
Świetny lekarz, nikt nigdy a choruję już od wielu lat nie przeprowadził ze mną tak długiego i dokładnego wywiadu! Nie spieszy się, każdemu poświęca dużo czasu i mam wrażenie że naprawdę przejmuje się swoimi pacjentami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, super lekarz- konkretny, miły, słucha pacjenta!, omawia rózne sposoby leczenia, nie wciska leków.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (111 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry