Widok
Ja też się leczę u niego już długo. Też tarczyca, niedoczynność.
Bardzo fajny, konkretny.
Nie wiem czy przy niepłodności nie lepiej odwiedzić ginekologa-endokrynologa np. ja korzystam z dr. Bednarza na Śląskiej w Gdyni.
Trzeba na pewno zrobić badania prolaktyny, LH, FSH, progesteronu estrogenu i testosteron w odpowiednich dniach cyklu (3,14, 22chyba) i do tego tarczyce (TSH, FT4, FT3). Może dobrze spróbować się raz dostać gdzieś na NFZ i wziąć skierowanie na te badania bo one są drogie :/
Bardzo fajny, konkretny.
Nie wiem czy przy niepłodności nie lepiej odwiedzić ginekologa-endokrynologa np. ja korzystam z dr. Bednarza na Śląskiej w Gdyni.
Trzeba na pewno zrobić badania prolaktyny, LH, FSH, progesteronu estrogenu i testosteron w odpowiednich dniach cyklu (3,14, 22chyba) i do tego tarczyce (TSH, FT4, FT3). Może dobrze spróbować się raz dostać gdzieś na NFZ i wziąć skierowanie na te badania bo one są drogie :/
Bardzo lubię dr. Bednarza, szczególnie jak coś poważniejszego się dzieje. Leczy się u niego cała damska część rodziny. Bardzo konkretny, wnikliwy i dobrze tłumaczy co się dzieje. Dużo rzeczy można u niego zrobić. Co prawda ciąż u niego nie prowadziłam bo mam abonament medyczny ale jak coś się dzieje to idę do niego.