Widok
Aneta z kaszub poszukiwana
witam wszystkich po raz kolejny
juz u kresy sił i z resztka nadzieji na odnalezienie Anetry, o której, nota bene , prawie nic nie wiem:)
poznałyśmy się w lipcu na Kaszubach, zdaje się, że to było Chmielno0. Byłaś z Piotrkiem a Ja z Robertem. Chciałabym się z Tobą spotkać i pogadac o naszych kolegach. Myślę, że wiesz o co chodzi
Jeśli ktoś spotka tu jakąś Anetę z 3miasta, która ma 24 lata i studiuje zaocznie
to niech sie odezwie na moje GG 4931654
dzieki Beata
juz u kresy sił i z resztka nadzieji na odnalezienie Anetry, o której, nota bene , prawie nic nie wiem:)
poznałyśmy się w lipcu na Kaszubach, zdaje się, że to było Chmielno0. Byłaś z Piotrkiem a Ja z Robertem. Chciałabym się z Tobą spotkać i pogadac o naszych kolegach. Myślę, że wiesz o co chodzi
Jeśli ktoś spotka tu jakąś Anetę z 3miasta, która ma 24 lata i studiuje zaocznie
to niech sie odezwie na moje GG 4931654
dzieki Beata
hejka! Nie chce mi się wierzyć że Cię znalazłam:) bo to mi się wydawało raczej nierealne przy tak małej ilości informacji i ilości czatach, na których mogłabyś być,ale jak to Ty to rewelacja. Podaję swoje GG4931654 właściwie to chciałam tylko pogadać. Jak byś chciała zawiązac znajomośc i się spotkać to byłoby fajnie. Szczerze mówiąc myślałam, że wyjechałaś.Odezwij się albo podaj jakiś kontakt
pozdrawiam
Beata
pozdrawiam
Beata
"kolo" nie przeszkadzaj dziewczynie, chyba wie ze znalazla kolezanke, buehehehehehe a to sie nazywa szczescie, napisala na forum i bec kolezanka sie znalazla, buehehehe, ludzie to maja szczescie.....a przy okazji to dobrze ze tylko jedna znalazla;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
antyspołeczny irytuje mnie z lekka Twoja postawa. Nie masz co robić tylko się mnie czepiać, nudzi Ci się, to poczytaj sobie..itp
Taki jestes zawsze wygadany, niby elokwentny, inteligentny..., a nie możesz zrozumieć, że to dla mnie ważne... i nie mchodzi o adres czy komórke:)... ale byc może o ludzkie życie, więc daruj sobie
z całym szacunkiem
Taki jestes zawsze wygadany, niby elokwentny, inteligentny..., a nie możesz zrozumieć, że to dla mnie ważne... i nie mchodzi o adres czy komórke:)... ale byc może o ludzkie życie, więc daruj sobie
z całym szacunkiem
Ty tez robilas wrazenie ze masz cos w glowce, a dajesz takiego posta, ktos kto to przeczytal robi sobie jaja a ty w to uwierzylas jak blondynka z kawalu...a moje stwierdzenie z komorka to mial byc dowcip, szkoda ze nie zrozumialas, a tez dotyczyl ludzkiego zycia;)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"