Widok

Aneta z kaszub poszukiwana

witam wszystkich po raz kolejny
juz u kresy sił i z resztka nadzieji na odnalezienie Anetry, o której, nota bene , prawie nic nie wiem:)
poznałyśmy się w lipcu na Kaszubach, zdaje się, że to było Chmielno0. Byłaś z Piotrkiem a Ja z Robertem. Chciałabym się z Tobą spotkać i pogadac o naszych kolegach. Myślę, że wiesz o co chodzi
Jeśli ktoś spotka tu jakąś Anetę z 3miasta, która ma 24 lata i studiuje zaocznie
to niech sie odezwie na moje GG 4931654
dzieki Beata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaczyna sie dobrze.
Pewnie chodzi o zmiane partnerow.
A moze o niezaplacony rachunek?
O wszystkim pamietaly tylko nie o adresach.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
A może ktorys kolega zostawil komorke:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
O tym czy ci zostzawil komurke czy nie przekonasz sie juz po miesiacu....a rodzice mowili o bezpiecznych wakacjach...i co nauka poszla w las?
covboy:) unimil sobie życie, dobrze powiedziane:)
... a tak na marginesie to zastanawiające jest to, że wszsyscy tu zachowują się jak rodzice, których dzieci wyjechały na wakacje:)
...to nie ta bajka, a poza tym "komórka", bez wzgledu na to jaka, pisze się przez"ó".
pozdrawiam
o żadną zamianę, o żadną komórkę chłopaki,a o adresach... no cóż nikt nie pomyślał, no cóż , los lubi płatac figle:)
pozdrawiam
no jestem.
hejka! Nie chce mi się wierzyć że Cię znalazłam:) bo to mi się wydawało raczej nierealne przy tak małej ilości informacji i ilości czatach, na których mogłabyś być,ale jak to Ty to rewelacja. Podaję swoje GG4931654 właściwie to chciałam tylko pogadać. Jak byś chciała zawiązac znajomośc i się spotkać to byłoby fajnie. Szczerze mówiąc myślałam, że wyjechałaś.Odezwij się albo podaj jakiś kontakt
pozdrawiam
Beata
buehehehe..... juli22 nie trac szacunku forumowiczow
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
bo? Poza tym jaki szacunek? przecież Ty mnie w ogóle nie znasz kolo
podaję jeszcze swój e- mail juliakabat@autograf.pl
sorki, naprawdę myślisz że to ona???
"kolo" nie przeszkadzaj dziewczynie, chyba wie ze znalazla kolezanke, buehehehehehe a to sie nazywa szczescie, napisala na forum i bec kolezanka sie znalazla, buehehehe, ludzie to maja szczescie.....a przy okazji to dobrze ze tylko jedna znalazla;)
antyspołeczny irytuje mnie z lekka Twoja postawa. Nie masz co robić tylko się mnie czepiać, nudzi Ci się, to poczytaj sobie..itp
Taki jestes zawsze wygadany, niby elokwentny, inteligentny..., a nie możesz zrozumieć, że to dla mnie ważne... i nie mchodzi o adres czy komórke:)... ale byc może o ludzkie życie, więc daruj sobie
z całym szacunkiem
Ty tez robilas wrazenie ze masz cos w glowce, a dajesz takiego posta, ktos kto to przeczytal robi sobie jaja a ty w to uwierzylas jak blondynka z kawalu...a moje stwierdzenie z komorka to mial byc dowcip, szkoda ze nie zrozumialas, a tez dotyczyl ludzkiego zycia;)

Pozdrawiam

...tak się składa, że zroumiałam i to doskonale... Szkoda, że Ty nie rozumiesz, że nie o poczęciu tutaj mowa...
Nie bo się ni odezwała, ale miałam cień nadziei...
pozdrawiam

Inne tematy z forum Towarzyskie

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

do góry