Widok

Ania i Kamil - ocena

Studio Forma Temat dostępny też na forum:
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Anią i Panem Mariuszem ze Studio Forma. Od razu na pierwszym spotkaniu udało się zaproponować nam wiele możliwych układów funkcjonalnych, co pomogło nam rozwiązać nasz największy problem z podziałem pomieszczeń na poddaszu. Pani Ania i Pan Mariusz spędzili z nami WIELE godzin na wyborze odpowiednich płytek, aby spełnić wszystkie nasze wymagania i udało się to z sukcesem! Mieszkanie jest teraz dopasowane do naszych potrzeb. Wszyscy nasi goście zachwycają się jak wygląda po remoncie. Czuliśmy ogromne wsparcie Pani Ani i Pana Mariusza nawet wtedy, gdy sami nadzorowaliśmy prace na budowie. W sytuacjach nieporozumień z jedną ekipą wykonawczą bardzo profesjonalnie pomogli nam rozwiązać sytuację za co jesteśmy ogromnie wdzięczni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy pięknie za miłe słowa i cieszymy razem z Państwem się z efektów:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Bron - ocena (5 odpowiedzi)

Ostrzegam wszystkich przed zakupem czegolwiek od tego pseudo dewelopera. Żałuję że ja się dałem...

Ecp - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo nieprzyjemna wizyta. Na wejściu usłyszałam, ja pytam, Pani odpowiada Pani Doktor nie...

Radosław H - opinia (4 odpowiedzi)

Nie polecam kancelarii. Przyszedłem ze swoją sprawą rozwodową, a następnie z podziałem majątku....

do góry