Widok

Anna Stykała czy elena-wiza??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie mogę się zdecydować. Może możecie coś podpowiedzieć? Może macie już jakieś doświadczenia z makijażem wykonanym przez te Panie?
Będę wdzięczna jeśli podzielicie się swoimi spostrzeżeniami,może pomogą mi one podjąć decyzje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
TYLKO ANIA STYKAŁA :) Miałam ja na slubie. Ma zmysł plastyczny, slicznie maluje i jest przesympatyczna.

http://es-wizaz.pl/ czy http://www.elena-wizaz.pl/ ? yyyy :/

Chyba Pani elena nie ma swoich pomysłów :) nie zaufałabym jej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
MiaŁam stykaŁę u siebie Polecam! Makijaż trwaŁy i piękny. Gdybym miaŁa wybierać wybraŁabym jeszcze raz P.Anię
a ja byłam malowana przez Pania Elenę.
makijaż był śliczny, dopasowany do mojej urody i karnacji. i nic nie spłynęło, a było mega gorąco...
później Elena malowała wszystkie moje koleżanki i też nie było reklamacji...
nie dam złego słowa powiedzieć na Elenę...
mówienie, że Elena nie ma własnych pomysłów jest chyba mocnym nadużyciem.

polecam obie Panie. Ania jest świetną artystką i Elena również. Obie pracują na świetnych kosmetykach, makijaże robią niezwykle dokładnie.

Pracowałam z obiema, a nawet obie mnie malowy. I z obu makijaży byłam niezwykle zadowolona.

Jedyna różnica między nimi jest taka, że Elena przyjmuje w Orłowie, a Ania dojeżdża do klientki do domu.
FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
Elena również dojeżdża - przy dodatkowych chyba 3 makijażach - do klientki. Makijaż ślubny i plenerowy cudowny, a Elena potrafi odstresować. Na pewno jeszcze skorzystam.
ja mialam elene . moje kolezanki rowniez . wszystkie bylysmy bardzo zadowolone.
w talent eleny nie watpie zabacz jej profil na maxmodels
elena robi tez fajny bodypainting na plener

poza tym umow sie do jednej i drugiej pani na probny i zabacz ktory ci bardziej odpowiada

mialam kiedys robiony makijaz przez ele skoczen , moim zdaniem porazka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry