Widok

Anna Szczurowicz ginekolog-położnik-endokrynolog - proszę o opinie.

Witam co sądzicie o Pani doktor ? Chciałabym uzyskać jakieś opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinii jest dużo, chociażby tutaj http://forum.trojmiasto.pl/dr-Anna-Szczurowicz-endo-ktos-mial-kontakt-polecacie-t347404,1,50.html
Wpisz nazwisko w wyszukiwarę forum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Dr. Szczurowicz jest nastawiona na pieniądze. W jej gabinecie wizyty nie należą do najtańszych. Nie zna się. Mnie faszerowała lekami i na siłę próbowała wywołać drugą owulację. Choć w cyklu naturalnym ją miałam. Zakończyło się leczenie niepowodzeniem a nawet torbielami na prawym jajniku. Nie polecam!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest niekompetentna choć na pozór sprawia wrażenie znającej się na rzeczy. Zdecydowanie nie polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest nastawiona tylko na pieniądze. Jeśli chodzi o leczenie to nie wie o co w nim chodzi. Nie polecam, a wręcz odradzam. To tylko strata czasu i pieniędzy!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aby było sprawidliwie
Zawsze mnie to zdanie-dotyczące zazwyczaj porad lekarskich-bardzo intryguje. "Jest nastawiona/y tylko na pieniądze".
A jak to poznać? Byłam u pani dr kilkukrotnie. Mam przeciwne zdanie.
No i jak pacjent może powiedzieć o specjaliście w swojej dziedzinie, że nie wie o co chodzi w leczeniu.
Z tym, że ja chodziłam głównie z tarczycą. Przestałam tylko dlatego, że stwierdziłam że potrzebuję też specjalisty chorób wewnętrznych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

do góry