Widok
Opinii jest dużo, chociażby tutaj http://forum.trojmiasto.pl/dr-Anna-Szczurowicz-endo-ktos-mial-kontakt-polecacie-t347404,1,50.html
Wpisz nazwisko w wyszukiwarę forum
Wpisz nazwisko w wyszukiwarę forum
Pani Dr. Szczurowicz jest nastawiona na pieniądze. W jej gabinecie wizyty nie należą do najtańszych. Nie zna się. Mnie faszerowała lekami i na siłę próbowała wywołać drugą owulację. Choć w cyklu naturalnym ją miałam. Zakończyło się leczenie niepowodzeniem a nawet torbielami na prawym jajniku. Nie polecam!!
Aby było sprawidliwie
Zawsze mnie to zdanie-dotyczące zazwyczaj porad lekarskich-bardzo intryguje. "Jest nastawiona/y tylko na pieniądze".
A jak to poznać? Byłam u pani dr kilkukrotnie. Mam przeciwne zdanie.
No i jak pacjent może powiedzieć o specjaliście w swojej dziedzinie, że nie wie o co chodzi w leczeniu.
Z tym, że ja chodziłam głównie z tarczycą. Przestałam tylko dlatego, że stwierdziłam że potrzebuję też specjalisty chorób wewnętrznych.
Zawsze mnie to zdanie-dotyczące zazwyczaj porad lekarskich-bardzo intryguje. "Jest nastawiona/y tylko na pieniądze".
A jak to poznać? Byłam u pani dr kilkukrotnie. Mam przeciwne zdanie.
No i jak pacjent może powiedzieć o specjaliście w swojej dziedzinie, że nie wie o co chodzi w leczeniu.
Z tym, że ja chodziłam głównie z tarczycą. Przestałam tylko dlatego, że stwierdziłam że potrzebuję też specjalisty chorób wewnętrznych.