Widok

Antenko i Dalilku

Co u Was słychać bo już dawno nie mieliśmy z Wami żadnego kontaktu? My w sobotę mieliśmy ślub. Pozdrowienia dla Was bardzo serdeczne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

MZSP

Moje mole lubią plastik bo to nie są zwykłe mole, małe polistyrenowe skrzydełka(gdy się przepoczwarzą), czerwone oczki zębiska polistyrenowy pancerzyk i żrą kompy a najbardziej lubią pentium procesor. ach mrrrrrr, dlatego mój komp działa jakby był pogryziony, ciekawe dlaczego

Stwory

Moja mutacja hm......Niech pomysle....
Chyba chcialam sie wyrozniac z tlumu zab pospolitek i tak bylo najlatwiej-zmieniajac pierwsza litere.
Preferuje raczie swierszcze, muchy, komary zwlaszcza w sosie wlasnym z odrobina osrtrej papryki.
PYCHA.

Kasa

Kto wie jak zarobić duże pieniądze?
Bo... ja nie wiem, ale posłucham propozycji.

Odeszli?

Nie ma tu juz chyba nikogo, kogo bym znala... Dni przemijaja, staja sie miesiacami, potem latami... Nostalgia puka wieczorami do drzwi. Deszcz szumi smutno w obcym kraju. I brak kogos, komu sie zwierzalo w wierszach na szarym papierze, w szarej gazecie, wsrod znajomych imion...

Villemo

ja nigdy nie znalem osob do ktorych pisalem, duzo raczej nie stracilas

Villemo

ja nigdy nie znalem osob do ktorych pisalem, duzo raczej nie stracilas

Villemo

Nie wiem czy Ty pamietasz mnie ale ja Ciebie tak.Tez zaluje ze wykruszylo sie tyle ludzi z Gratki, ale to juz niestety nie jest to samo.Pamietasz jak co sobote sie kupowale Dziennik i szukalo......
Te czasy juz nie wroca niestety.
Pozdrawiam

Zapomniany

Chyba nie bylo az tak zle????????

Villemo

pamiętam

Czerwiu pustyni

Przybędziesz znów na odgłos dudnika by ponieść fedajkinów do Tabr

Syf na plaży w Sopocie

To co sie dzieje w sopocie na plazy to SKANDAL. Ludzi tlumy na plazy z roznych zakatkow kraju a tu taki SKANDAL. W pewnym momencie ludziom chce sie isc za potrzeba a dwie toalety sa.... ale zamkniete. No i taki poczciwy czlowiek albo idzie w krzaki od ktorych tak smierdzi ze hoho albo zalatwia swoje potrzeby w wodzie. Chyba nalezy cos z tym zrobic tak nie moze byc. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RZaba

Swierszcze, muchy, komary... taka drobnica? Nic, co zalosnie piszczy gdy to zjadasz, nic co inteligentnie kombinuje jak by tu za wszelka cene uciec, nic z czym daloby sie podyskutowac o filozofii... a ciekawe teorie filozoficzne mozna uslyszec stawiajac delikwenta wobec zebatej perspektywy nieublaganego konca...chyba ze polujesz na zmutowane stawonogi - mozgowce. Jest tyle dobrych przepisow na mozdzek. Mniam.

Figofago

Zapoluj na dealera.

Zwierz

myslisz, ze moze byc twardszy od wolowiny? Zylasta kiwdulina... Moze wiec przed obrobka termiczna zastosowac obrobke wewnatrzenzymatyczna, czyli po stworkowemu przed gotowaniem zaczekac az nieco "skruszeje"? Mieso bedzie wtedy co prawda mialo tak zwany lekki "bukiet", ale da sie to zagluszyc odpowiednio mocna oprawa przyprawowo-ziolowa. Ciekawe ile ma tluszczu. Mozna zapytac.

Kiwdul

jak tu zajrzysz, podaj swoj wzrost i wage. Te dane sa nam potrzebne do opracowania planu dzialania.

Plazowicz

A moze po prostu trzeba zabierac na plaze o jeden pojemnik wiecej.
Poza tym ostrzegam, ze stworki czesto siedza w krzakach. I maja duze zeby.

Plazowicz

Pod woda tez siedza.

Kwisatz Haderach

Permanentnie przybywam.
Wciąż wciągam.

Stworku

Wieksze stworzenia sa po prostu za duze zeby taka mala zabka jak ja mogla sobie z nimi poradzic.Wole male i chapne je na raz niz meczyc sie z czyms duzym/

"Jedno mam życzenie
Zanim zamknę oczy
Jedno chcę powiedzieć
Nim odejdę w wieczność
Lecz wśród tylu ludzi
Nie wiem czy jest taki
Co by mnie wysłuchał
I przez sen prowadził...
Więc nie będę mówić
Więc nie będę słuchać
Tylko zamknę oczy
I nastanie ciemność..."

Inne tematy z forum Hydepark

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Vibracje (25 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry